B 83 DSL The New Guy!!!
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
las=o la pamant.zici ca e cocotzata pe deal.pacat ca poti sa o lasi 3-4 cm.o sa fii super multumit.si vei putea circula pe orice drum.ai vazut ca eu nu prea am probl.ai masina intretinuta si aranjata finut ,ajut-o putin din arcuri sa fie fitza.si arata si tu toata masina in poze pt ca lumea e curioasa.
Leave a comment:
-
imi doresc de mult sa fac acest lucru, dar chestia e ca nu circul cu ea doar prin pitesti, iar prin imprejurimi, drumurile sunt varza.Originally posted by Logan 4 ever View PostUita-te la ea... Nu vezi ce trista e ca nu are arcuri sport? Cand ii indeplinesti dorinta?
am incercat sa montez inele in locul modului cu LEd-uri,dar am spart sticla la desfacere si m-am lasat pagubas,Originally posted by CMD View PostPoate are stopuri cu angel nu poti sa stii ? nu e nici o poza care sa dovedeasca lipsa sau existenta lor.
Leave a comment:
-
Uita-te la ea... Nu vezi ce trista e ca nu are arcuri sport? Cand ii indeplinesti dorinta?
Leave a comment:
-
Poate are stopuri cu angel nu poti sa stii ? nu e nici o poza care sa dovedeasca lipsa sau existenta lor.
Leave a comment:
-
Mariusrs linisteste-te ca lucreaza in Bucuresti ..DSL este mai mare decat baiatul din poza
Colegu - aceleasi stil de poze ? nu te-ai plictisit ?
Leave a comment:
-
Asa e si nu a zis nimeni ca masina lu DSL nu arata bine, dar totusi, el in orice colectiv s-a aflat aceleasi probleme a avut peste tot.
Leave a comment:
-
e baiat bun DSL-u lasati omu in pace...... se mandreste si el cu ce a pus pe masina totusi pana la urma fiecare dintre voi va mandriti intr-un fel sau altul cu masinile voastre....succes DSL
PS: nu mai parca masina pe trotoar in fata blocului ca la cati urca spre facultate o faci tabla pentru zgarieturi
Leave a comment:

...

Leave a comment: