B 83 DSL The New Guy!!!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• DSL
    replied
    asa cam arata din spate acum!
    Attached Files

Leave a comment:

• bitza_bik
    replied
    las=o la pamant.zici ca e cocotzata pe deal.pacat ca poti sa o lasi 3-4 cm.o sa fii super multumit.si vei putea circula pe orice drum.ai vazut ca eu nu prea am probl.ai masina intretinuta si aranjata finut ,ajut-o putin din arcuri sa fie fitza.si arata si tu toata masina in poze pt ca lumea e curioasa.

Leave a comment:

• DSL
    replied
    Originally posted by Logan 4 ever View Post
    Uita-te la ea... Nu vezi ce trista e ca nu are arcuri sport? Cand ii indeplinesti dorinta?
    imi doresc de mult sa fac acest lucru, dar chestia e ca nu circul cu ea doar prin pitesti, iar prin imprejurimi, drumurile sunt varza.

Originally posted by CMD View Post
    Poate are stopuri cu angel nu poti sa stii ? nu e nici o poza care sa dovedeasca lipsa sau existenta lor.
    am incercat sa montez inele in locul modului cu LEd-uri,dar am spart sticla la desfacere si m-am lasat pagubas,
    Last edited by DSL; 10 July 2011, 11:21. Reason: Automerged Doublepost

Leave a comment:

• Andrei T
    replied
    Uita-te la ea... Nu vezi ce trista e ca nu are arcuri sport? Cand ii indeplinesti dorinta?

Leave a comment:

• CMD
    replied
    Poate are stopuri cu angel nu poti sa stii ? nu e nici o poza care sa dovedeasca lipsa sau existenta lor.

Leave a comment:

• Alex_MIU
    replied
    Originally posted by cos_min_i View Post
    Mariusrs linisteste-te ca lucreaza in Bucuresti ..DSL este mai mare decat baiatul din poza

Colegu - aceleasi stil de poze ? nu te-ai plictisit ?
    Pai daca o pozeaza din spate nu se mai vad angel-urile :P.

Leave a comment:

• retro 590
    replied
    Imi place cum se vad angelurile...

Leave a comment:

• cos_min_i
    replied
    Mariusrs linisteste-te ca lucreaza in Bucuresti ..DSL este mai mare decat baiatul din poza

Colegu - aceleasi stil de poze ? nu te-ai plictisit ?

Leave a comment:

• nairod
    replied
    meen..machine!!!

Leave a comment:

• AG 93 EDY
    replied
    Nu prietene . eu sunt ala din poza

Leave a comment:

• Mariusrs
    replied
    Dsl tu esti ala din poza??

Leave a comment:

• FastFurious
    replied
    Fain arata.

Leave a comment:

• DSL
    replied
    Attached Files

Leave a comment:

• LEOMCV
    replied
    Asa e si nu a zis nimeni ca masina lu DSL nu arata bine, dar totusi, el in orice colectiv s-a aflat aceleasi probleme a avut peste tot.

Leave a comment:

• darkman
    replied
    e baiat bun DSL-u lasati omu in pace...... se mandreste si el cu ce a pus pe masina totusi pana la urma fiecare dintre voi va mandriti intr-un fel sau altul cu masinile voastre....succes DSL
    PS: nu mai parca masina pe trotoar in fata blocului ca la cati urca spre facultate o faci tabla pentru zgarieturi

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google