B 83 DSL The New Guy!!!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• skandal
    replied
    ca intre forumisti , respect pentru DSL ca a avut totusi taria sa se inscrie ... chiar a facut ceva fata de altii care doar se lauda... pentru asta nota 10 .. dar acum am citit si eu pe aici ceva care ma cam dezgusta... o lauda de sine fara o baza si o abordare a discutiilor cu superioritate nejustificata. pentru asta ... nu pot sa dau o nota...

oricum , felicitari pentru participare.

Leave a comment:

• Mariusrs
    replied
    Menajeaza motoru ,de asta ia dat a 3 asa repede)

Leave a comment:

• soboBN
    replied
    Originally posted by aleXpeed View Post
    De la 5:14 spune multe, cursa pe 200m cu un Ph2 dci de 85 stoc... http://www.youtube.com/watch?v=SOGvjWIS9GQ .
    Tu vezi cum schimba? Ph2 e tot in a IIa si DSL deja are a IIIa. Prea repede, cu a doua nici macar 60 nu cred ca i-o dat.

Leave a comment:

• Guest
    Guest replied

tare

Leave a comment:

• Cezar
    replied
    Aici va rog sa vorbiti despre masini, nu despre micile voastre infruntari.
    Daca nu intelegem de vorba buna, luam vacanta in jur de-o luna.

Leave a comment:

• aleXpeed
    replied
    De la 5:14 spune multe, cursa pe 200m cu un Ph2 dci de 85 stoc... http://www.youtube.com/watch?v=SOGvjWIS9GQ .

Leave a comment:

• LEOMCV
    replied
    Vezi ca am vorbit azi stii tu cu cine, de azi incheiem scandalu`, daca nu vrei sa avem probleme...

Daca si acum am trecut e pe langa tine si te-am scuipat.....Omule, esti un NIMIC, minti cu nerusinare. Nu te-ai intors tu dupa mine? Nu eram noi pe sensuri diferite? eu mi-am vazut de drumu` meu si nu te-am bagat in seama. Dar de, cand te mananca, te scarpini, cam asa ai fost tu aseara
    Last edited by LEOMCV; 27 June 2011, 23:46. Reason: Automerged Doublepost

Leave a comment:

• SoNyKeL
    replied
    anabeeee , se lasa cu scandal

Leave a comment:

• Loganu
    replied
    Originally posted by DSL View Post
    nu mai omule, el doar a trecut pe langa mine si a desfacut geamul si mi-a aruncat o flegma pe parbriz, si cand l-am alergat a fugit ca copilu la tzara. Dar chestia asta, nu ramane asa. Ai degenerat-o aiurea, dintr-o simpla competie, a ajuns un scandal si stii prea bine ce era sa iasa si la jupiter city.
    pai sa nu ii rupi gatu cand il prinzi

Leave a comment:

• costyn955
    replied
    la mine a 4-a pe 1.6 mai mult de 160-165 nu s-a dus...

Leave a comment:

• al!n
    replied
    Originally posted by Mariusrs View Post
    da a 2 la 100 si cand io dai pe a 3 deja cred ca se duce undeva in 180,vorba lu un coleg de pe forum ,ar trebui elimitata treapta a 4 si a 5)
    Vorbesti aiurea.Cum am mai scris, cu limitarea in 7000rpm se poate 100 cu a2a.PE CEAS.Cu toate ca nu are rost sa o duci pana acolo fara modificari serioase la motor.
    LA 7000rpm ai asa:
    a1a-55
    a2a-100
    a3a-140
    a4a-190
    Scuze de offtopic DSL.

Leave a comment:

• matheo66c
    replied
    Multa maturitate aici!!!!

PACAT.

Leave a comment:

• nicu_rcn
    replied
    Originally posted by DSL View Post
    nu mai omule, el doar a trecut pe langa mine si a desfacut geamul si mi-a aruncat o flegma pe parbriz, si cand l-am alergat a fugit ca copilu la tzara. Dar chestia asta, nu ramane asa. Ai degenerat-o aiurea, dintr-o simpla competie, a ajuns un scandal si stii prea bine ce era sa iasa si la jupiter city.
    nu iau apararea nimanui, dar totusi daca s.a intamplat asa...
    parca suntem colegi, sau asa ar trebui, eu credeam ca certurile sunt doar pe forum, nu si in realitate, pacat, mare pacat ca unii oameni se comporta asa
    ps: dsl, lasa si tu razbunarea, sti vorba: "cel mai destept cedeaza"
    ps 2: nu am zis ca dsl are dreptate (asta in cazul in care cineva intelege lucrul asta)
    Last edited by nicu_rcn; 27 June 2011, 19:51.

Leave a comment:

• sinx
    replied
    DSL pana la urma ce-ai facut la Mioveni... eram chiar curios cum trage masina la 130 de cai. Vreau sa imi iau si eu un powerbox pentru masina de serviciu si cred ca esti cam singurul pe care il stiu ca are...

O seara buna.

Leave a comment:

• DSL
    replied
    Originally posted by - Geo - View Post
    leo tata...ai dat a doua dintr a cincea..sa fim seriosi...l oi fi devansat, da totusi, daca vii cu d astea, mi e greu sa te cred

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google