B 83 DSL The New Guy!!!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• AG 93 EDY
    replied
    Incepe distractia ! PS : Mamaie era la agatat prin prundu ( ultima poza ) )))))

Leave a comment:

• DSL
    replied
    o poza din trafic, primita pe mail
    Attached Files

Leave a comment:

• DSL
    replied
    Si a inceput lucrul la motor:
    Attached Files

Leave a comment:

• DSL
    replied
    Originally posted by nairod View Post
    pfff..boost controler!!!..super tare
    Mda, presupun ca stii ce inseamna si cam ce rol are si cu cap faci performanta si "caluti de firma"

Leave a comment:

• nairod
    replied
    pfff..boost controler!!!..super tare

Leave a comment:

• DSL
    replied
    Cateva poze mai vechi. Foarte vechi!
    Attached Files

Leave a comment:

• DSL
    replied

Am ales culoara GALBEN, pt ca este reprezentativa marcii RENAULT! S-a schimbat cam greu pt ca a trebuit sa fac si aerisirea sistemului de racire. Multi draci am facut la colierul de jos.
    Attached Files

Leave a comment:

• AG 93 EDY
    replied
    Sa dai un telefon cand ajungi la Pitesti sa te siliconez pe cheile ))) . Hai cu pozele

Leave a comment:

• DSL
    replied
    Astazi, a inceput "SILICONAREA" compartimentului motor. Poze mai tarziu.

Leave a comment:

• Champion
    replied
    una peste alta e frumoasa masina ce sa mai ... bv

Leave a comment:

• catalinxnr
    replied
    Nu stiu ce aveti voi cu neoanele lui dar mie chiar imi plac ..
    Si am respect pentru chestia ca nu oricine are asa ceva .. si credeti-ma ca multi si-ar dori, dar bineinteles fiecare e cu gusturile lui in tuning, anumite piese nu trebuiesc contestate ..
    Un bun exemplu ar fi cel cu unirea dungilor la bara fatza, eu unul prefer plasa indiferent de situatie si s-a vazut diferenta de la inceputul intalnirilor, 50% dintre membrii LCP prefera unirea dungilor, 20 prefera plasa iar restul de 30% si-ar dori unirea dungilor dar nu a venit inca momentul $.

Leave a comment:

• costyn955
    replied
    This 250psi variable-speed pump is marketed as the highest-pressure pump on the market. ... asta spune tot... spor la lucru si sa o folosesti cu cap ;)

Leave a comment:

• DSL
    replied
    Baieti, ce a fost, a fost. Nu conteaza. Tare vorba: domina ca sa nu fii dominat !

Originally posted by florin_dnf View Post
    .bafta la ce ti-ai propus.
    Daca spui asta FLORINE, inseamna ca ai aflat ce trebuie sa ajunga pa diesel-ul meu:
    1
    2
    Unii poate stiu despre ce este vorba!
    Attached Files
    Last edited by DSL; 15 April 2011, 22:00.

Leave a comment:

• florin_dnf
    replied
    ai dreptate diessele...si a lua to peste cap in primul rand este un copil fata de dsl ul....invata el mai tarziu...dsl ule tata un sfat dai luminile de sub ia jos...e doar o parere..si o sa vezi ca o sati mai zica lumea,nus singurul.bafta la ce ti-ai propus.

Leave a comment:

• DISSSEL
    replied
    Pai leo a luat si el carnetu de 1 an si voi il intatratati la prostii)) in loc sa il temperati ..s a vazut ca a plecat prost , a schimbat prost ..etc
    asta nu il scuza si nu justifica comportamentul badaranos de dupa ...de copil...de parac ii luase dsl u "jucaria")))
    ...ma voi astia de Bucuresti aveti ceva cu lasatul .....))) unde frate ca le rupem in gropane

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google