?
B 83 DSL The New Guy!!!
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Daca nu-s cumva nitel offtopic, daca Leo e asa afon, cum de a batut Supernova cu 1.6 MCV
?
-
de la mine si-a luato ..dsl ule nu te supara ..leo nu stie sa mearga cu masina.Originally posted by costyn955 View Posthai hai
acuma daca voi sunteti motorinari nu fortati nota
ca si-a luat-o si DSL-u de la niste benzinare din cate bine imi aduc eu aminte
Leave a comment:
-
pun pariu ca mcv-ul e LEOMCV si nu are nicio treaba. ud pe jos si pleaca din limitare parca are autoblocant si a-2 a a schimbat-o dupa 3 secunde de cand a ajuns in limitare.
Nu zic ca dci-ul de 70 resoftat nu ar face mcv doar ca diferenta ar fi fost mai mica daca soferul mcv-ului avea si el vreo treaba cu asta.Last edited by o8MeLC; 14 April 2011, 22:55.
Leave a comment:
-
Stie ala cu MCV-u sa plece de n-ar mai pleca
). Oricum bateai 1.6 MCV. Incearca sa bati 1.6 berlina, acolo e mai altfel si cu un sofer bun nu soferi' de duminica
.
Scoate neonu' si sa o lasi mai jos!
Leave a comment:
-
pai eu vb de prezent nu vb de viitor, ca asa oricine poate spune "lasa frate ca vb dupa ce pun eu turbina si dresez caii sa mearga la trap si alte minuni". masina merge f bine si acuma si sunt convins ca o sa iasa ceva super cand o sa fie gata cu toate cele. asa ca, bafta la modificari!
Leave a comment:
-
1.hai ca vedem cand o fi proiectul DSL gata
2.nu bo$$, am becuri din targ pe masina si nu mi`e rusine sa recunosc
Leave a comment:
-
Si tu esti genul de sofer care isi aprinde si farurile cu ''xenon'' si proiectoarele cu halogen in accelasi timp???
Leave a comment:
-
hai hai
acuma daca voi sunteti motorinari nu fortati nota
ca si-a luat-o si DSL-u de la niste benzinare din cate bine imi aduc eu aminte
Leave a comment:
-
1.6 pe mcv e ca 1.4 pe berlina sau cel putin eu asa gandesc.
era de asteptat sa castige dsl .. baga-le unghia in gat alora cu benzinarele dsl`ule
)
Leave a comment:
-
http://www.youtube.com/watch?v=IR0YFvLY52I . -- Dovada pentru cei care vorbeau din vise !
Leave a comment:
-
ce v`o place sa pozati masina plina cu becule , zici ca`i pomu` de craciun din rond de la Universitate.Originally posted by DSL View PostDa, fratimio, tu si XNR, stiti mai bine, cum e seara pe oras, aici chiar nu era o preblema! acum, cateva poze cu multuiri lui

sincer acuma , ce e frumos la neonu ala albastru ?
mai bine pune mana si mai coboara masina umpic.
Leave a comment:

Leave a comment: