B 83 DSL The New Guy!!!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• DSL
    replied
    Originally posted by CataFOF View Post
    acuma razolvarea consta intr`o liniutza ?
    DSL-ule , aceste mici atacuri sunt provocate din cauza ta , dai prea mult apa la moara cu unele posturi.
    postezi prea in arogante si figuri , astea e parerea mea , sincer.
    te`am mai intrebat o data ce rol are acel stikerul cu Cube si ai raspuns foarte elegant ; Cube parca e firma de biciclete.
    da, exact este o firma de biciclete, am avut si eu una. dupa cum au mai spus si altii, nu ma sparg in minciuni. parerea altora, pt mine este = 0. daca voi, aveti timp sa postati sau sa regizati filme pt acest forum, ok, bv voua. mie, unul nu-mi permite timp-ul asa ceva. poate la o viitoare intalnire nationala unii voi avea ocazia sa le curga bale . si cu asta am incheia tcu vorbaraia pe acest topic. De postat, voi mai posta doar FOTO si VIDEO.

Leave a comment:

• Cezar
    replied
    Ceva pute la filmuletul acela, dar nu cred ca asta-i problema.
    Problema este atitudinea dumitale. Zici ca ai cu ce? Cu 1.5 dci? Pai eu am in ograda una care are de vreo 3-4 ori caii masinii dumitale, si tot nu zic ca-i vreo zmeoaica.

Si 160 aia par de fapt vreo 80-90, dar fiecare crede ce pofteste, ca doar de aceea teoretic suntem oameni mari, nu?

PS: sper sa nu spui ca sunt invidios...

Leave a comment:

• CataFOF
    replied
    acuma razolvarea consta intr`o liniutza ?
    DSL-ule , aceste mici atacuri sunt provocate din cauza ta , dai prea mult apa la moara cu unele posturi.
    postezi prea in arogante si figuri , astea e parerea mea , sincer.
    te`am mai intrebat o data ce rol are acel stikerul cu Cube si ai raspuns foarte elegant ; Cube parca e firma de biciclete.

Leave a comment:

• soboBN
    replied
    Nu trebuie sa iti inchizi topicul pentru ca m-am "legat" eu sau altu de tine.
    Asta e, ar trebui sa puna adminii avertizare cand deschizi topic My ride : Atentie, se posteaza si critici! .

Daca nu vrei sa intelegi, nu vrei, asta e. Si nu trebuie sa am 23 de ani si nici 100 000km. Poate ca stiu destule la varsta mea, legat de masini, dar sa nu o dam in chestii de genu, ok?

Considera ca nu am zic nimic legat de video. Aveai 160!

Leave a comment:

• Champion
    replied
    Salutare ! Ce te stresezi tu de ce vorbeste lumea? cui nu i convine si nu crede sa vina la o liniutza si gata daca il tine..la tastatura toti sunt mari si tari;) relax, masina e frumoasa , fara zorzoane si are fortza...De rautati si invidie e lumea plina!

be different !!!

Leave a comment:

• DSL
    replied
    deja se ajunge la rautati si nu este frumos. @ady. tu stii mai bine ce vorbesti, pt ca stam mai tot timpul pe strazi. @sobobn: cat despre calitatea lucrarii la masina, la mine nu o sa vezii lufturile pe care masinile despre care tu vorbesti le au, sau alte lucrari. Bad-boy- uri au toti, si deja daca ai fibra pe masina e tuning. eu nu sunt de parerea asta. mereu am fost contrazis in tot ceea ce am zis si facut. dar in momentul in care am demonstrat, toti au lasat-o jos pt ca le-a macanit in brate. Au mai fost si altii contrazisi gen BFF sau BIBI. oricum masina intra in lucru la motor si.....
    Oricum, cred ca voi inchide acest topic, deoarece exista multa invidie si multa rautate in oameni. Culmea este faptul ca toti cei care se dau cu parerea sunt de cele mai multe ori copii care nu au 23 de ani si poate nici 100.000 de km. Deci scurt/2 ...
    Last edited by Cezar; 3 June 2011, 20:01.

Leave a comment:

• soboBN
    replied
    Originally posted by nairod View Post
    frate DSL!!!las-i pe restu sa zica..ei o stiu pe-a lor tu pe a ta..nimeni niciodata nu va fi multumit si satisfacut..plus de asta carcotasi sunt cu miile si si mai multi invidiosi..
    o zii buna..numa bine
    Daca tu crezi ca noi, toti cei care am comentat vis-a-vis de video-ul lui DSL, suntem invidiosi, sau ca suntem carcotasi, nu crezi bine.

Fiind un forum auto, normal ca vrem detalii, mult mai complexe, nu doar o filmare aiurea, cu un ac de vitezometru care sta pe loc, cand turometrul se misca, si in care se aude o manea pe fundal.

De aceea, ti se pare tie ca suntem invidiosi. Sa stii ca sunt pe forum n masini mai frumoase, mai aranjate, mai..cum vrei tu sa fie, decat a lui DSL, asa ca n-are nimeni de ce sa fie invidios.

Daca ne conducem toti dupa, ..."lasa baa..ce daca ei nu cred? eu stiu ce am la masina si ce am filmat, ..lasa sa creada invidiosii ce "vrea" atunci n-are rost, pe un forum gen LoganClub.
    Pe youtube, merge, ca acolo toti pustanii se baga in seama, acolo poti sa-i iei peste picior.

Deci, pana la urma, eu raman tot la afirmatiile mele, asta pana nu apare un video ca lumea.

Leave a comment:

• 25 ADY
    replied
    brother...sti prea bine parerea mea...noi sa fim sanatosi si tu sa fi mandru de masina ta,pareri pro si contra vor exista intotdeauna insa cel mai important e sa iti placa tie ca tu mergi cu ea,nu altcineva si plus jos palaria ca tot ce e facut la masina e facut de tine si manutele tale si ma repet,sanatosi sa fim ca idei sa punem in practica avem destule doar sti tu....trebuie sa le mai scoatem pe mandre la o sesiune foto

Leave a comment:

• Loganu
    replied
    restul nu ma intereseaza ce spune, sau ce crede, sau... plm
    acel PLM sper ca vine de la Parerea lu` mama ))

Leave a comment:

• nairod
    replied
    frate DSL!!!las-i pe restu sa zica..ei o stiu pe-a lor tu pe a ta..nimeni niciodata nu va fi multumit si satisfacut..plus de asta carcotasi sunt cu miile si si mai multi invidiosi..
    o zii buna..numa bine

Leave a comment:

• soboBN
    replied
    Uite, ca sa nu zici ca-s rau, nu m-apuc sa-ti explic ce am vazut in filmare. Fa o filmare profi, chiar daca nu mai mergi pe straduta aia. Nu asta conteaza. Filmeaza cand esti la 160 si o accelerezi asa. ok?

Oare iti patineaza discu de ambreiaj?
    Nu am nimic cu tine, si nici nu am zis ca te ti de copilarii, dar din video asta, ai vazut ce au inteles si ceilalti colegi de pe forum.

Leave a comment:

• DSL
    replied
    arogant, never. mandru, sunt pt ca am si cu si de ce!

Originally posted by soboBN View Post
    Pot sa zic si eu ca e Fake? Iti spun eu, ca un diesel in 4900, are 150 in a 4a, in limitare, si tu, chiar la inceput, cand se vede bordul ai 155 la 3400 rpm, o turezi pana la 4500 si tot 155 ai, si oricum, accelereaza foarte repede. Mai mult ca sigur iti era acul de la vitezometru dereglat intentionat, sau..patineaza ambreiaju, sau pur si simplu ai calcat-o scoasa din viteza. Altfel nu-mi explic
    hmmm. multi, nu-si explica multe . nici nu trebuie sa ma motivez in fata cuiva, dar asa ca idee, cina ma cunoaste, stie ca sunt mult prea ocupat ca sa stau de copilarii. cine cunoaste masina, stie mai multe. restul nu ma intereseaza ce spune, sau ce crede, sau... plm
    Last edited by DSL; 2 June 2011, 21:29. Reason: Automerged Doublepost

Leave a comment:

• Cristyano
    replied
    frumoasa masina si modificarile aduse....acum ar merge niste arcuri sa o lasi putin mai jos...

ps: nu mai fi asa arogant si mandru de tine(cel putin pe acest forum)ca nu o sa iti ajute cu nimic in viitor......(este doar un sfat dat de un simplu user -nu il interpreta altfel)..

Leave a comment:

• Dany_DNY
    replied
    aveai 160 pe straduta aia ? dar de curiozitate intreb asa, cand stateai pe loc cat aveai ? 40-50km/h ?

Leave a comment:

• soboBN
    replied
    Pot sa zic si eu ca e Fake? Iti spun eu, ca un diesel in 4900, are 150 in a 4a, in limitare, si tu, chiar la inceput, cand se vede bordul ai 155 la 3400 rpm, o turezi pana la 4500 si tot 155 ai, si oricum, accelereaza foarte repede. Mai mult ca sigur iti era acul de la vitezometru dereglat intentionat, sau..patineaza ambreiaju, sau pur si simplu ai calcat-o scoasa din viteza. Altfel nu-mi explic
    Last edited by soboBN; 1 June 2011, 11:14.

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google