B 83 DSL The New Guy!!!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• CataFOF
    replied
    Originally posted by Cezar View Post
    M-am uitat si eu la clip crezand ca vrei sa transmiti ceva, sau poate nu inteleg eu arta si sunt redus. De obicei cand faci un lucru, il faci cu un anume scop. Insa eu nu reusesc sa-mi dau seama de scopul ascuns pe care-l au filmuletele, in afara de micile want to be "basini".

N-avem lufturi la bari, sac
    Ai un logan cocotat, tractoras, ce sigur abia se tine dupa un 1.6 usor modificat.
    Vezi ceva de laudat?

Ca sfat, chiar daca nu-l vei lua in considerare: Las-o mai usurel cu atitudinea aceasta, ca unii dintre noi am condus sau avem masini cu mult peste ce arati dumneata pe aici.
    esti unul dintre invidiosi

Nairod , faza cu "nu l`am vazut" , chiar este o scuza , cauzele sunt altele.

daca erai "ars" ca in alte tarii pentru folosirea necorespunzatoare pentru becurile de ceata , fac pariu ca ori scoteai maneta ori poriectoarele din bara.
    de ce cand iese romanu` "afara" merge regulamentar ?
    Last edited by CataFOF; 6 June 2011, 00:24.

Leave a comment:

• matheo66c
    replied
    Originally posted by nairod View Post
    cu proiectoarele aprinse merg si eu ziua pentru ca vreu sa fiu VIZIBIL ..fac 6000 de km pe luna si am vazut multe..iar cea mai deasa scuza este "nu l-am vazut"..ei bine eu vreu sa fiu vazut.de asa zisi colegi de trafic.ba chiar as vrea sa mai pun 2-3 randuri de proiectoare!!!!
    Numai bine!!!

Conform OUG 195 in circulaţia pe autostrăzi, pe drumurile expres şi pe cele naţionale europene (E) conducătorii de autovehicule sunt obligaţi să folosească şi în timpul zilei luminile de întâlnire.

Lumina de intalnire="faza scurta"

Ce zici,daca respecti legea,te vede?
    Majoritatea nici nu cunosc legea,am "tzeispe" randuri de proiectoare,DAR stiu cand sa le aprind.

si apropo de lufturi,e bine asa?

http://www.loganclub.ro/forum/showpo...&postcount=497
    Last edited by matheo66c; 6 June 2011, 00:25.

Leave a comment:

• Cezar
    replied
    Originally posted by DSL View Post
    hmmm.... aceleasi critici si pareri contra au existat si legat de ccfl, precum ca tot led-urile au suprematia, si de multe alte treburi despre care am postat la momentul potrivit. Ideea este ca fara guri rele nu ar exista valoare, pt ca o masina stock nu este criticata.toti, va da-ti cu parerea si legat de wastegate si legat de egr si legat de.... dar foarte putini dintr-e voi stiu unde sunt amplasate, ca sa nu mai vorbim de rolul lor. As fi si eu curios, calitatea lucrarilor voastre la masini la ce nota se ridica? Curios, ce lufturi aveti la bari?
    M-am uitat si eu la clip crezand ca vrei sa transmiti ceva, sau poate nu inteleg eu arta si sunt redus. De obicei cand faci un lucru, il faci cu un anume scop. Insa eu nu reusesc sa-mi dau seama de scopul ascuns pe care-l au filmuletele, in afara de micile want to be "basini".

N-avem lufturi la bari, sac
    Ai un logan cocotat, tractoras, ce sigur abia se tine dupa un 1.6 usor modificat.
    Vezi ceva de laudat?

Ca sfat, chiar daca nu-l vei lua in considerare: Las-o mai usurel cu atitudinea aceasta, ca unii dintre noi am condus sau avem masini cu mult peste ce arati dumneata pe aici.

Leave a comment:

• nairod
    replied
    aceea senzatie de ambreiaj dus...vine de la intarzierea turbinei la accelerare..fenomen ce se intampla la toate masinile turbo atat pe benzina cat si pe diesel..parerea mea..
    cu proiectoarele aprinse merg si eu ziua pentru ca vreu sa fiu VIZIBIL ..fac 6000 de km pe luna si am vazut multe..iar cea mai deasa scuza este "nu l-am vazut"..ei bine eu vreu sa fiu vazut.de asa zisi colegi de trafic.ba chiar as vrea sa mai pun 2-3 randuri de proiectoare!!!!
    Numai bine!!!

Leave a comment:

• Guest
    Guest replied
    pai eu zic mai intai sa ne arati lipsa lufturilor la tine.. eu sunt tare curios... nu cred ca nu ai nici un luft.

fiecare poate afirma orice aici, mai greu e cu demonstratia. deci show us

Leave a comment:

• florin_dnf
    replied
    ba da ce va mai place sa va barfiti....

Leave a comment:

• DSL
    replied
    hmmm.... aceleasi critici si pareri contra au existat si legat de ccfl, precum ca tot led-urile au suprematia, si de multe alte treburi despre care am postat la momentul potrivit. Ideea este ca fara guri rele nu ar exista valoare, pt ca o masina stock nu este criticata.toti, va da-ti cu parerea si legat de wastegate si legat de egr si legat de.... dar foarte putini dintr-e voi stiu unde sunt amplasate, ca sa nu mai vorbim de rolul lor. As fi si eu curios, calitatea lucrarilor voastre la masini la ce nota se ridica? Curios, ce lufturi aveti la bari?

Leave a comment:

• aleXpeed
    replied
    Invidiosilor))!!!

Nu ma puteam abtine).

Leave a comment:

• CataFOF
    replied
    Originally posted by DSL View Post
    de obicei, PHILIPS-urile sunt rezistente
    sunt facute in acealsi loc doar ca au scris pe ele philips si le vand la pret mai mare pentru creduli.
    astept cu interesez sa mai vizionez si alte clipuri .

Leave a comment:

• iamagi
    replied
    De obicei, Philips nu fac xenon decat pe vapor

Ca sfat: eu zic a fi mai matur si sa nu mai pui filmulete doar ca sa arati ca iti merg proiectoarele si faza lunga Ori pui ceva filmulete sa arati ca 'trage' ca sa iti sustii posturile, ori nu mai pui nimic si accepti criticile de pe aici . Nu rezolvi nimic daca doar le spui tuturor ca nu-ti pasa de parerile lor ca mai tare incingi spiritele

Leave a comment:

• DSL
    replied
    de obicei, PHILIPS-urile sunt rezistente
    Last edited by 77sky; 6 June 2011, 09:05.

Leave a comment:

• Alex_MIU
    replied
    Ce instalatie de xenon misto ai :p ma mir cum de nu s-au ars droserele (sau cum le zice) de la cate blitz-uri ai dat.

Leave a comment:

• DSL
    replied
    poi daca tu in inteligentza ta obsevi ca in aceste filmulete vreau sa arat ca masina trage, inseamna ca citesti prea mult printr-e randuri.
    Last edited by 77sky; 6 June 2011, 09:05.

Leave a comment:

• Mariusrs
    replied
    Dsl: Asta e prima ta masina?ma tem ca ta )) Nu vreau sa fiu rau dar filmultele astea nu isi au rostul ,in plus ca devii penibil,nu ai nici un argument pana acum care sa demostreze ca masina trage mai bine ,ca una stok !
    Last edited by Mariusrs; 5 June 2011, 15:41.

Leave a comment:

• al!n
    replied
    Da, taxiu ala care e defapt ph1 cu exterior de ph2 are jante pe 14 si arata tare bine.

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google