Sa zicem ca aveai 160 pe acel "bulevard", noi astia de ne bagam peste dieselari luam mai mult. Adevaru' e ca dieselu' e complicat rau sa-l modifici, iti trebuie 5 facultati.
Totusi modificari noi? In afara de poze si filmulete pentru rating.
B 83 DSL The New Guy!!!
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
poate la tine un bulevard se numeste straduta. dar, am uitat strada la tine este atunci cand ai 4 benzi.Originally posted by aleXpeed View PostA dracu' a 4-a aia de o duci in 5000 la 160, dci dupa 4000 in a 4-a se misca greu de tot, iar aproape 160 pe stradute, sa fim seriosi, fake
. Nu aveai 160, abia mergea.
daca te uiti mai bine, sunt aprox 4700 rpm. daca nu ginesti bine.... oftalmo...Originally posted by CataFOF View Postinertia
, 6000rpm vis pentru tractoras.
Scuze ca nu se vede banda adeziva de scotch. Lasati-o jos ca nu are rost. Asa a-ti zis si de duzele de spalat parbrizul ca orbesc, de ccfl-uri, ca sunt depasite, de wastegate. Mai bine lasati tuning-ul la diesel, pt cine se pricepe, si ocupati-va de benzinare, unde totul este mult mai simplu, si mult mai comun, si chiar realizabil pe marginea drumului.
Leave a comment:
-
Abia mergea da . Nu aveam 160 .. Defapt eram pe loc si miscam acele cu degetul !
Leave a comment:
-
A dracu' a 4-a aia de o duci in 5000 la 160, dci dupa 4000 in a 4-a se misca greu de tot, iar aproape 160 pe stradute, sa fim seriosi, fake
. Nu aveai 160, abia mergea.
Leave a comment:
-
in afara de manea eu n-am vazut/auzit nimic. dar masina este ff frumoasa.
Leave a comment:
-
-
extraordinar , daca zici ca da caii sa`mi mai scot si eu din stikere atunci.
Leave a comment:
-
+ 5 ponei de la neonul din portbagaj, are rol si de aeroOriginally posted by DSL View Postcreste aerodinamica!

Leave a comment:

) cand vrei tu ...

Leave a comment: