B 83 DSL The New Guy!!!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Mariusrs
    replied
    da a 2 la 100 si cand io dai pe a 3 deja cred ca se duce undeva in 180,vorba lu un coleg de pe forum ,ar trebui elimitata treapta a 4 si a 5)

Leave a comment:

• al!n
    replied
    Cu limitarea la 7000rpm ajunge a2a pana la 100.
    PE CEAS.In realitate nu stiu cat o fi.

Leave a comment:

• cos_min_i
    replied
    2 pana la 100 ...? o dai si tu in diverse ... ti-am vazut masina trage si se aude bine dar...

haide-ti sa nu-i mai poluam threadul , ca se bucura

Leave a comment:

• LEOMCV
    replied
    Da aveam exact 50 cu a 5-a , mergeam linistit prin oras....cand vad ca vine DSL lansat....si 2 pana la 100.....continuarea o deduceti....daca nu ma credeti....voi face si o filmare....

Leave a comment:

• Mariusrs
    replied
    avea a 5 la 140 si ia dat a 2 ,si au sarit pinioanele din cutie))))

Leave a comment:

• Loganu
    replied
    ))))) mergeai cu a 5 la 50 -60 la ora ?

Leave a comment:

• - Geo -
    replied
    leo tata...ai dat a doua dintr a cincea..sa fim seriosi...l oi fi devansat, da totusi, daca vii cu d astea, mi e greu sa te cred

Leave a comment:

• LEOMCV
    replied
    Fortza, fortza DSL ) Intrebati-l ce a patit aseara )) Omu venea lansat din spate, cu toate ca l-am vazut tarziu.....din treapta 5 i-am dat 2 si l-am ars ca pe soarece

Leave a comment:

• soboBN
    replied
    Daca schimba ca la 1:01 din video asta http://www.youtube.com/watch?v=B8aBopVCA2M atunci n-ai ce sa astepti

Leave a comment:

• B-64-MVP
    replied
    Deci la cat ti-ai laudat masina si la cate modificari ai spus ca ai, ne pare tare rau, dar ti-ai luat-o rau la Mioveni !!! Te-a facut CIA, Skandal, LEO parca la cate 2 masini fiecare !!! Eu iti recomand sa te apuci de stiling, nu de curse ca nu merge asa !!!

Leave a comment:

• LEOMCV
    replied
    Iti spun eu, n-a castigat nicio cursa. L-au linistit baietii fara probleme

Leave a comment:

• No_name
    replied
    Ai raspuns la provocari,ai fost la Mioveni?...... sunt curios cum s-a comportat Diesel-ul tau pentru ca am si eu ceva similar
    Nu am participat pana acum la liniute cu el,dar vad ca multi au o parere proasta despre diesel si eram curios ce ai facut tu?

Leave a comment:

• LEOMCV
    replied
    Hai c***e, elibereaza parcarea ca ti-am sifonat coaja aia ) Aseara cand ti-am dat doua masini, tot 40 de km/h pe ora aveai? ) Fail!

Leave a comment:

• - Geo -
    replied
    aia albastra e nebunie...ti a daunat mai mult poza aia

Leave a comment:

• cos_min_i
    replied

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google