My Ride AG 89 BMA

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Aici este diferenta intre dimensiunile de anvelopele sugerate de Alin.

Este masina lui si el decide ce face cu ea,ce tot atat le comparati cu masini de rally sau suv-uri,fiecare face masina cum vrea si cum pofteste.

Eu de ce nu mai schimb articulati si alte piese ca merg cu grija.
    KYS-ul la fel,Dsign care rupe masina la fel nu s-a imprastiat masina pe sosea.

Reveniti-va,Loganurile nu sunt asa fragile ca daciile 1310.

Sarbatori fericite va doresc!
    Attached Files
    sigpic
    "BRABUS" STYLE

Comment

• Matheo..nu vad eu bine sau ai pus 17 in loc de 16?
      Eu ziceam sa puna rotile 195/50/15 de la mca ca aia ar fi diferenta intre ce are el acu si h&r taiate cu 195/45/16.
      Care e decizia finala alex?
      AG 16 Y M A

Comment

• Da da,scuzele mele (trebuie salvata si cu zoom se vede)
        Attached Files
        Last edited by matheo66c; 31 December 2011, 14:15.
        sigpic
        "BRABUS" STYLE

Comment

• Originally posted by B997NDL View Post
          ideea e sa fie si pe duritate. doar n-o lasi 7-8 cm cu amortizoarele moi. asa exista si xenoane la 150 lei si ce bune sunt... !
          Nu prea ai nici o treaba...
          Suspensia reglabila e mai moale cu cat o ridici mai sus. cu cat o lasi , masina se lasa mai mult pe amortizoare si e mai tare. Vorbesc in cunostinta de cauza pt ca am reglabila. Daca ai reglabila nu trebue neaparat sa mergi cu ea blana jos ( ca mine ) poti sa o lasi exact cat vrei , sau sa o ridici cat si unde vrei . Daca ai grija cum mergi poti sa urci si pe drum de munte cu ea lasata blana...dar daca o iei ca la tara direct drept..poti sa nu mai iesi nici din spatele blocului. E lucru dracu si cu mersu asta asa low , nu trebuie sa te grabesti...pleci co 30 de min mai devreme...chestii de genu )
          I My Honda !

Comment

• scz baieti ca nu am mai intrat,nu am mai avut timp.
            nici nu stiu ce sa mai zic....o gramada de pareri,masina imi place cum arata acum si cred ca momentan o sa ramana asa doar ca ii schimb anvelopele si ii pun 205/50R16,si vara asta o sa ramana asa pt ca vreau sa-i prelungesc capota si sa-i modific grila,apoi mai vedem ce se va intampla.

masina o am de un an cu arcuri sport si nu am schmbat nimic la mecanica,dar am mers si cu mult mai multa atentie de cand le-am pus...

Comment

• Vorbesti prosti...ti-am zis ca daca nu ii tai spira aia ti-o sabotez eu fara sa stii

Comment

• Originally posted by alexutzu1 View Post
                scz baieti ca nu am mai intrat,nu am mai avut timp.
                nici nu stiu ce sa mai zic....o gramada de pareri,masina imi place cum arata acum si cred ca momentan o sa ramana asa doar ca ii schimb anvelopele si ii pun 205/50R16,si vara asta o sa ramana asa pt ca vreau sa-i prelungesc capota si sa-i modific grila,apoi mai vedem ce se va intampla.

masina o am de un an cu arcuri sport si nu am schmbat nimic la mecanica,dar am mers si cu mult mai multa atentie de cand le-am pus...
                eu inteleg ca v-a arata ceva mai bine cu anvelope 205, fiind o idee mai late (mare diferenta nu cred ca e: 2 cm fata de stock). problemele care deriva sunt destul de mari: 1. pret mult mai mare al anvelopelor
                2. consum sporit de combustibil datorita rezistentei mai mari la rulare si datorita cresterii in greutate a trenului de rulare si implicit a masinii.
                daca esti dispus sa-ti asumi incovenientele, ce pot sa-ti zic? spor la treaba. tot e mai bine decat varianta cu taiatul. inca o data : masina arata super asa cum e si o coborare extra nici nu cred ca ar avea efectul mediatic scontat. mai bine lucrezi la capota (bad boy frumos) si masca.
                stii ce mi se pare ironic, si fara sa vreau sa ofensez pe nimeni, destul de penibil? cobori masina mult ca sa obtii stabilitate si aderenta mai mare, atat de necesare masinilor de viteza dar esti obligat sa mergi mai incet decat inainte. ca si cum i-as fi dat bunica-mii o mitraliera ca sa fie mai agesiva imi cer scuze inca o data daca v-ati simtit jigniti vreunul
                Last edited by B997NDL; 2 January 2012, 14:01.

Comment

• My car

am reusit pana la urma sa ma conving singur sa mai tai o spira din arcuri si sa-mi iau anvelope BfGoodrich 205/50 R16....arata bine cred eu....
                  cateva poze
                  Attached Files

Comment

• imi place masina, simpla si frumoasa !
                    Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

• multumesc frumos Dany

Comment

• frumos ..........iar prinde bine niste alb gen oglinzi de prestige cu capace albe ...e doar o idee ,multe masini noi au adoptato , si arata super loganul de ce nu ar arata
                        sigpic
                        Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
                        http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html

Comment

• frumoasa nenea, si app, ce o tii murdara asa ??
                          sa aveti grija unu' de altu'
                          http://www.loganclub.ro/forum/masinu...an-t22792.html

Comment

• ms frum baieti...m-am gandit mai de mult la ideea cu oglinzi albe dar nu imi plac cele mari de prestige....si sincer nu stiu cum ar da cu astea vopsite alb...

solano ai dreptate masina era cam murdara la poze dar le-am facut cam in graba asa ... si cu siguranta avem grija unu de celalalt ;))

Comment

• baieti...ce ziceti...sa-mi pun folie neagra pe ea doar geamuri lat spate si luneta ca sa fiu in regula cu actele sau sa o las fara....???
                              nu stiu daca ar da bine ...eu m-am invatat cu ea asa si tare imi e ca nu o sa-mi placa...

Comment

• Mai mult ca sigur o sa arate bine...
                                sigpic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google