Logan CT 82 PWR [Castigator campionat "Cel Mai Tare Exterior Level 1"]-2008

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• SUPERCAR
    replied
    Originally posted by felixb View Post
    o folie ceva supercar...ia placut lui fimiu cum conduci(a zis ca te dai la ea mai bine decat mine)
    folia urmeaza cat de curand,stiu ca schimba mult aspectul masinii

Leave a comment:

• VDO_racing
    replied
    WOW!!! super sa o stapanesti sanatos si .... atat.... mute modificar in continuare !!! ce mai.... BRAVO

Leave a comment:

• felixb
    replied
    o folie ceva supercar...ia placut lui fimiu cum conduci(a zis ca te dai la ea mai bine decat mine)

Leave a comment:

• SUPERCAR
    replied
    nu stiu de ce nu fac ei din fabrica asa ceva,oricum banuiesc ca din motive strict financiare
    zilele astea o sa inlocuiesc lumina si la nr de inmatriculare si la portbagaj si la torpedo(daca reusesc) cu leduri albe

Leave a comment:

• SoNyKeL
    replied
    oare dece nu se face nici o masina cu asa ceva din fabrica toate au beculete , sa se faca una cu 40de leduri in plafoniera sa te bronzezi in masina

Leave a comment:

• SUPERCAR
    replied
    Originally posted by dan.gutu View Post
    Super ! Am montat si eu tot de la un Constantean ,auzi te-ai obisnuit cu lumina, eu si acum ma sperii noaptea cand deschid usa,lumina asta de la leduri se aprinde brusc.
    m-am obisnuit,oricum e lumina mai multa fata de cum era beculetul ala stock de fabrica

Leave a comment:

• SoNyKeL
    replied
    dan.gutu ce ai tu acolo e ceva mai puternic daia te sperii

Leave a comment:

• dan.gutu
    replied
    Originally posted by SUPERCAR View Post
    Azi mi-am schimbat si eu lumina la interior cu leduri de culoare alba
    Ce sa zic schimbarea este destul de mare,acum se vede mult mai bine in interior,lumina fiind mai puternica fata de becul stock de fabrica si efectul care il creaza ledurile e super...se vede super super misto.
    In pozele atasate se vede un fel de lumina albastruie dar de fapt in realitate este un alb clar,rece ceva in genul luminilor de la xenoane.
    PS.Totul a fost facut de CosTin87SIE si ii multumesc!
    Super ! Am montat si eu tot de la un Constantean ,auzi te-ai obisnuit cu lumina, eu si acum ma sperii noaptea cand deschid usa,lumina asta de la leduri se aprinde brusc.

Leave a comment:

• SUPERCAR
    replied
    Originally posted by laur200445 View Post
    am vazut astazi masina...arata foarte bine si ingrijita...sa ai bafta de ea si sa faci cati mai multi km fara probleme.aa si mersi ptr amabilitatea de care ai dat dovada cand mi-ai aratat xenonul.
    merci laur si tie la fel

Leave a comment:

• dorutz
    replied
    Ce sa mai zic.... a iesit super misto Tine-o tot asa SUPERCAR

Leave a comment:

• laur200445
    replied
    am vazut astazi masina...arata foarte bine si ingrijita...sa ai bafta de ea si sa faci cati mai multi km fara probleme.aa si mersi ptr amabilitatea de care ai dat dovada cand mi-ai aratat xenonul.

Leave a comment:

• cristy plus
    replied
    e tare masinuta

Leave a comment:

• Emr3
    replied
    da oricum merita..

cand iti place ceva si vrei acel lucru,nu te m-ai uiti la bani....))
    Last edited by crististreulea; 25 February 2008, 21:31.

Leave a comment:

• SUPERCAR
    replied
    e destul de scumpa schimbarea asta dar se merita

Leave a comment:

• CosTin
    replied
    Da...leduri albe pirania superflux.

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF