Logan CT 82 PWR [Castigator campionat "Cel Mai Tare Exterior Level 1"]-2008

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Seba
    replied
    supercar, daca pui condurile pe alimentarea becurilor, o sa puste si daca le pui bine pt ca tensinuea xenoanelor e de cateva sute volti la descarcarea in gaz. ori am zis ca acel cond rezista la max 25V. deci clar tre' pus pe alimantarea montajului, cu piciorul de la banda alba la minus. si clar are rol de filtrare. fa o poza la instructiuni/schema si trimite-o pe pm, iti spun unde/cum sa pui condul

Leave a comment:

• SoNyKeL
    replied
    nimic dar asa am avut impresia ca ai fost ironic

Leave a comment:

• felixb
    replied
    Originally posted by SoNyKeL View Post
    oau... ironia... ce dor imi era de ea...
    Mai Sonikel ce mai am eu de impartit cu tine ca sa te ironizez,.....ci sa mai vorbim si noi ...of of of of..

Leave a comment:

• SoNyKeL
    replied
    oau... ironia... ce dor imi era de ea...

Leave a comment:

• felixb
    replied
    Originally posted by SoNyKeL View Post
    da mai supercar dute la un meserias...
    sa traiesti SoNyKeL......MAI POTI DA CU CAPU?

Leave a comment:

• SoNyKeL
    replied
    da mai supercar dute la un meserias...

Leave a comment:

• felixb
    replied
    Originally posted by SUPERCAR View Post
    nici nu stiu ce sa fac,si cum sa il montez sa nu il pun in scurt(din el iese doua picioruse,unul mai lung si unul mai scurt).
    apoi nu stiu unde sa il pun...adica daca ar fi sa il pun pot sa il pun exact unde fac imbinarea de la firele care alimenteaza balasturile cu alimentarea instalatiei electrice a masinii sau tai firele si il pun intre firele care alimenteaza balasturile cu 5cm de fir distanta intre ele...?
    Mare grija cu montajul....de ce nu mergi la un meserias?

Leave a comment:

• SUPERCAR
    replied
    nici nu stiu ce sa fac,si cum sa il montez sa nu il pun in scurt(din el iese doua picioruse,unul mai lung si unul mai scurt).
    apoi nu stiu unde sa il pun...adica daca ar fi sa il pun pot sa il pun exact unde fac imbinarea de la firele care alimenteaza balasturile cu alimentarea instalatiei electrice a masinii sau tai firele si il pun intre firele care alimenteaza balasturile cu 5cm de fir distanta intre ele...?

Leave a comment:

• Seba
    replied
    e condensator electrolitic de 10000 de microfarazi si rezista la maxim 25V. banda alba se pune la minus...
    si apropo, eu zic sa-l montezi, ca sigur nu strica, ba chiar poate face mult bine

Leave a comment:

• SUPERCAR
    replied
    pe condensator/siguranta sau ce aia scrie 25v 10000uF

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google