Felicitari mane
ai facut o treaba excelenta
bravo, foarte frumos
Logan CT 82 PWR [Castigator campionat "Cel Mai Tare Exterior Level 1"]-2008
Collapse
X
-
Ce pot sa spun supercar, arata super bine masina, cred ca e singura de pe forum care-mi place,modificata cu gust, fara sa bata la ochi rau. De cand salivez dupa jantele tale...., si daca o sa-mi pun jante tot OZ hydra aleg. Bafta in continuare la modificari.
Leave a comment:
-
Merci mult cristi si sa stii uitasem de eleronul de la zender,e si ala in plan
Leave a comment:
-
Foarte frumos n-am ce zice.Un Loganel facut cu foarte bun bun bun gust
.Acum ar merge un eleron de la Zender si interiorul imbracat cum ai zis tu mai sus.Iar pe viitor daca i-ai pune si un ABS + DISCURI SPATE ai fi cel mai tare.Frumos simplu si discret BRAVO !.Sa auzim numai de bine
ps: Sa stapanesti sanatos scuterul, la asa consum cred ca o sa uiti sa mai conduci loganelu
Leave a comment:
-
PS:vezi ca tremuratul acela parerea mea este ca e de la plasticul acela negru care sta pe fata de plastic a usi,acolo unde e bombata fata,adica unde ti mana(sau de care tragi cand inchizi usa)
stiu un prieten care e si aicea pe forum care a dat jos chestile alea de pe fata de usa si nu ii mai vibreaza nimica in usa !
Leave a comment:
-
nu incerca sa schimbi turbina ca nu se potriveste,si chiar daca s-ar potivi da aceeasi presiune...nu are decat o modificare pe admisieOriginally posted by SUPERCAR View PostDa m-ai am in plan :
- niste discuri de frana sport cu striatii sau gaurite
- sa o insonorizez la interior(in primul rand usile ca daca dau bass mai mult la cd-player baraie tabla pe ea).
- sa schimb tapiteria interioara cu cea de prestige neagra.
- sa schimb fetele de usi interioare cu cele de la logan II
- un ambreiaj marit de 200 si apoi o turbina de la dci de 85CP stock ca sa pot sa urc cu o noua remapare la 100CP.
Leave a comment:
-
Da m-ai am in plan :
- niste discuri de frana sport cu striatii sau gaurite
- sa o insonorizez la interior(in primul rand usile ca daca dau bass mai mult la cd-player baraie tabla pe ea).
- sa schimb tapiteria interioara cu cea de prestige neagra.
- sa schimb fetele de usi interioare cu cele de la logan II
- un ambreiaj marit de 200 si apoi o turbina de la dci de 85CP stock ca sa pot sa urc cu o noua remapare la 100CP.
Leave a comment:
-
Imi place masina ta
bafta in continuare.mai ai de gand sa-i faci ceva modificari ?
Leave a comment:
-
Super frumos loganasul tau SUPERCAT ..... ai reusit sa faci unul din cele mai frumoase loganuri
Leave a comment:
-
Poze noi cu folia Llumar omologata rar (5% spate iar pe fata 70% adica sunt legal).
Montajul a fost facut la Auto Glass Center Constanta iar pretul e de 500ronAttached Files- Folie Llumar my car 10 aprilie 2008 006.jpg (372.0 KB, 163 views)
- Folie Llumar my car 10 aprilie 2008 002.jpg (383.8 KB, 185 views)
- Folie Llumar my car 10 aprilie 2008 009.jpg (349.2 KB, 163 views)
- Folie Llumar my car 10 aprilie 2008 014.jpg (377.6 KB, 174 views)
- Folie Llumar my car 10 aprilie 2008 015.jpg (414.5 KB, 158 views)
- Folie Llumar my car 10 aprilie 2008 017.jpg (402.5 KB, 146 views)
Leave a comment:
-
Are arcuri H&R care coboara 45 mm , si cauciucuri cu talon mic si jante pe 15...
Leave a comment:

....betooon
Leave a comment: