Logan CT 82 PWR [Castigator campionat "Cel Mai Tare Exterior Level 1"]-2008

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• vdmihai
    replied
    Foarte foarte frumoasa,aproape imi dau lacrimile!!!
    felicitari!!!!
    SPER SA O AM SI EU DEOSEBITA CANDVA
    Last edited by vdmihai; 14 October 2008, 19:05.

Leave a comment:

• paultaxi
    replied
    Ai o masina misto

Leave a comment:

• Christnacht
    replied
    Salut Pigoo. Te asteptam la intalnirile noastre in fiecare Duminica la ora 18:00 in Parcul Tabacariei. Numai bine

Leave a comment:

• Pigoo
    replied
    Imi place masinuta am vazut-o acum o saptamana sau cam asa ..Pe la real

Leave a comment:

• Christnacht
    replied
    Ehe avansezi avansezi iar, bun asa . Spor la treaba in continuare

Leave a comment:

• gigi-kent
    replied
    De turbina pot face rosr relativ usor dar nu am unde sa o pun.In brasov nu se baga nimeni si in bucuresti ma omoara la bani.Nici macar nu am gasit pe cineva cat de cat specializat care sa imi spuna daca se potriveste, un apot aprox de putere,ce alte modificari comporta. Mai vad.Oricum vei auzi daca e ceva

Leave a comment:

• SUPERCAR
    replied
    Ma batea gandul la o turbina de pe seatul leon dar astept sa vad la tine ceva mai intai
    Plus de asta mai vreau sa fac ceva km cu actualul motor neumblat in el fizic ca are numai 29000km

Leave a comment:

• gigi-kent
    replied
    Tu te-ai gandit la ceva treburi la motor?Ce intercooler(daca vrei sa il schimbi) si ce turbina?

Leave a comment:

• Tudor
    replied
    Originally posted by SoNyKeL View Post
    da si u preturi la tot ceai pus pe masina adica aeratoare manere la usi maciulie... Ca gata miam comandat si eu logan culoare gri platine si trebuie sa-i asortez si eu interioru...
    PS. Azi am fost cu vechea dacie la mecanic asa ca ultim omagiu... ))) ma servit 10anisori si gata iese la pensie...
    numai 10 anisori? Eu am avut o dacie din `77 .. S ramas cutia ,blocul motor,geamurile si cam atat originale ) restu` cam le-am skimbat prin 94( adik tata, ca eu aveam 4 ani atunci )

Leave a comment:

• SUPERCAR
    replied
    Nu aveam ventilate ca eu am luat versiunea preference...Si discuri ventilate se pun incepand cu versiunea laureate si mai nou pe alea cu abs+

Leave a comment:

• gigi-kent
    replied
    Nu aveai discuri ventilate?Sau s-au uzat?Am eu pe 65cp ventilate.De ce nu ai luat ceva si perforat?Sau macar striat?

Leave a comment:

• Dooku
    replied
    Originally posted by SUPERCAR View Post
    Merci mult Dooku,george ...Pacat ca in ultimu timp e cam nespalata
    Se mai intampla
    eu, cum scot masina de la spalatorie, de fiecare data am "norocul" sa se strice vremea si sa inceapa sa plua dar m`am obisnuit

Leave a comment:

• SUPERCAR
    replied
    Merci mult Dooku,george ...Pacat ca in ultimu timp e cam nespalata

Leave a comment:

• GGI78
    replied
    Frumoasa masinuta... Azi am vazuto live... S-o stapanesti sanatos si fara incidente... Nota 10+ pentru tine... Super baiat... Pentru babaci 20+ parca ne-am fi cunoscut de cel putin 20-30 ani... Ai grija de ei

Leave a comment:

• Dooku
    replied
    Super frumoasa masina! Sa te bucuri de ea!Imi place! Multi km fara probleme ;)

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google