Originally posted by Al3x
View Post
Logan CT 82 PWR [Castigator campionat "Cel Mai Tare Exterior Level 1"]-2008
Collapse
X
-
Ce fel de suspensie sport are Bigman...KW reglabila? Eu am pe a mea arcuri Eibach + amortizoare Bilstein pe fata si spate si credema ca nu e nevoie de mai mult e suficient de "caruta" acum la ce drumuri avem noi.
-
Azi am renuntat la difuzoarele de pe spate si le-am schimbat cu niste Alpine de 16.5cm si pot sa zic ca se aude ceva mai bine fata de cele ale masinii stock.
Montajul l-am facut la mermin in constanta si ma costat 40ron.
Leave a comment:
-
@mvp pentru leduri in plafoniera bord si ce iti mai trece prin cap pm si te rezolv eu
costine mai ai idei cu masina? difuzoru de la dacia am inteles ca te interesa
Leave a comment:
-
In jur de 3000-3500 RON daca nu ma insel costa
am avut si eu un peugeot in 2 timpi ( 90 km/h - 2,5L / 100km
) dar m-am plictisit de 2 roti ....imi place mai mult pe 4
DSC00888.JPG
DSC00890.JPG ( scuze daca pun poze cu ce am avut eu
)
Leave a comment:
-
Nu ti-e frica sa circuli cu asa ceva?Avand in vedere cati soferi idioti sunt pe strazi si cate accidente au fost cu scutere/motoare?
Leave a comment:
-
Super! :P Cat ai dat pe el? Mi-ar place si mie sa am un scuter. Felicitari de achizitie!
Leave a comment:
-
Azi mi-am luat un scuter
culoare neagra,pe care il ador,imi place cum se infige.
Motor in 4 timpi racit cu aer, viteza maxima limitata la 50Km/h si consum 1.5L%
Leave a comment:
-
Astazi am avut ocazia sa ii vad si masina lui supercar. Vreau sa spun ca arata mortal, mai ales coborata. Si merci pentru stickere supercar. Le-am lipit deja
Leave a comment:
-
Cat te-au ajuns farurile angel-eyes impreuna cu cele doua instalatii de xenon,ca exact ca tine vreau si eu sa imi fac dar nu stiam la cat ma ajunge toata treaba.
Leave a comment:
-
? ? ?
si noi cum putea avera asa ceva????Originally posted by SUPERCAR View PostAzi mi-am schimbat si eu lumina la interior cu leduri de culoare alba
Ce sa zic schimbarea este destul de mare,acum se vede mult mai bine in interior,lumina fiind mai puternica fata de becul stock de fabrica si efectul care il creaza ledurile e super...se vede super super misto.
In pozele atasate se vede un fel de lumina albastruie dar de fapt in realitate este un alb clar,rece ceva in genul luminilor de la xenoane.
PS.Totul a fost facut de CosTin87SIE si ii multumesc!
Leave a comment:
-
Frumoasa masinuta daca i-ai pune o suspensie sport si ai puneo langa a lu Bigman ar gemene
) BAfta in continuare cu proiectu!
Leave a comment:
-
Frumoasa masina...
BV pentru tot ce i-ai facut,a iesit bine rau.
acu am vazut cum sunt xenoanele la tine

Bafta in continuare.
Leave a comment:
-
sa stii ca m-am gandit si la asta,si am in plan un eleron de la zender si l-am ales pe asta ca e putin mai finut fata de asta de la dacia.Originally posted by dan.gutu View PostPune un eleron dela de la DACIA cum am si eu si o sa ai un ''SUPERCAR''.Arata belea masina, sa ai grija de ea.
problema e daca il gasesc pe piata.
Leave a comment:

Leave a comment: