Loganul Meu TM-11-MCC
Collapse
X
-
Am schimbat folia de la cesuri cu una de prestige si am sa postez cateva noi fotografi.
-
De la un tip din Timisoara care se ocupa cu asa ceva,dar sa sti ca a fost second hand pt ca e un model mai vechi si nu se mai fabrica si unul de generatie noua full motorizat de acest gen sare mult de 2500 ronOriginally posted by ciky View Postde unde l-ai achizitionat si ce bani ? head unit-ul...
Leave a comment:
-
blondu_75 eu am avut de toate natile dar ca pioneer nu a sunat nici unul nici kenwood nu suna rau in prezent am un sony si sunt multumit de el dar cind mai fac rost de malai am sa imi iau un pioneer suna tare si ai si claritate
Leave a comment:
-
frumos loganu eu zic ca daca ai vopsi si barele,ornamentele,minierele,oglinzile in culoarea masini ar arata mai bine oricum este frumoasa si a mea este gri imi placa foarte mult culoarea asta bafta in continuare
Leave a comment:
-
Nu are nimeni un set de oglinzi manuale de MCV???????????????????????????????
Leave a comment:
-
Leave a comment:
-
Ma intereseaza si pe mine un set de oglinzi manuale de MCV daca ma poate ajuta cineva
Leave a comment:
-
asta cam asa e dar nu multi inteleg asta.La momentul respectiv mie unul mi sa parut pret,dotari,optionale cea mai buna varianta.Parerea mea si vad ca nu numai!Originally posted by bogdan_1984 View PostNu am, dar este optiune. Asa am vazut pe site-ul la dacia. Pana la urma, este cea mai slab dotata? Eu zic ca este cel mai bun model pe care l-au facut. Are toate optiunile de siguranta, la un pret mic.
Leave a comment:
-
Nu am, dar este optiune. Asa am vazut pe site-ul la dacia. pana la urma, este cea mai slab dotata? eu zic ca este cel mai bun model pe care l-au facut. are toate optiunile de siguranta, la un pret mic.Last edited by bogdan_1984; 24 October 2008, 23:05.
Leave a comment:

Leave a comment: