Loganul Meu TM-11-MCC
Collapse
X
-
da ce are stickeru abs plus? daca asa e din fabrica..sa se stie ca e editie limitata
-
in afara de capacul de la rezervor si scrisul ABS PLUS ... masina arata foarte bine ....
multi km fara probleme iti doresc !
Leave a comment:
-
simpatica foc, blondule!, cum scrie ZSO...farurile sunt betiale
dar cu lumina farurilor sa nu ai probleme cu capii de creta, in poza da spre albastru.
ar fi fain sa vopsesti si barele si bandourile tot in aceeasi culoare...parerea mea
ceva poze de interior nu faci?
in rest, e super! drumuri faine!
Leave a comment:
-
arcuri sport, jos cromul din fatza, schimbat sigle(pus autocuolant in alta culoare-vezi turturel), jos crom de pe busonul de la rezervor...astea-s ieftine sfaturi :P
Leave a comment:
-
Astept ceva pareri despre ce as mai putea modifica la masina!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Leave a comment:
-
Frumos loganu, farurile sunt betiale sa le folosesti sanatos...apropo, ne-am intalnit de catevaori pe arad-timisoara...tin minte ca avea xenoane, dar nu avea atunci faruriile astea...drumuri bune sa ai , numai bine
Leave a comment:
-
Ceva poze facute pe luminaAttached Files
Leave a comment:
-
Farurile sunt Dectane si au costat 1000 ron xenonul este de 35w 6000k si a costat 300 ron
Leave a comment:
-
sa le stapanesti sanatos! scoate cromul si pozitia de la faruri, sa ramana doar cercurile ! ar da mai bine. niste detalii se poate? cat a costat xenonul, farurile, ce model sunt ( MD? ) multumesc
Leave a comment:
-
ceva poze cu noile faruri.................
Leave a comment:
-
Te-am vazut colegu sambata prin complex, in fata la full house.faina masinuta ai, s-o stapanesti sanatos si multi km fara probleme
Leave a comment:
-
Aceeasi intrebare am si eu in legatura cu folia.
Are transparenta 73 % pe fata ?
Leave a comment:

.....jos cu ele
Leave a comment: