Pfoi...roata aia nu arata prea bine.
Cum ai patito ?
Loganul Meu TM-11-MCC
Collapse
X
-
Aseara am avut un eveniment neplacut......am fost sifonat
Leave a comment:
-
Salut! In primul rand frumoasa masinutza, imi place, sa o stapanesti sanatos! In al doilea rand, imi poti spune si mie ce dimensiuni are stiker-ul acesta:Attached Files
Leave a comment:
-
Buna seara dupa o mica pauza,momentan nu am nimic nou sa postez,doar ca masina ar cam fi de vanzare.........!!!!!!!!!!
Leave a comment:
-
Zilele trecute am reusit si eu sa schimb sprituitoarele cu cele de pe Logan 2 tip perdea si rezultatele sunt mai mult decat satisfacatoare.....
)))))
Leave a comment:
-
Am incercat dar asta a fost cea mai simpla abordare de montaj,firul este tras in partea frontala si fixat pe suportul numarului de inmatriculare si sa sti ca eroarea esre de 0.5 grade probat si de luat am luat produsul de pe net dar nu mai stiu exact de unde .
Leave a comment:
-
OK. Poate reusesti sa maschezi un pic mai bine firul. Da mai multe detalii: de unde ai luat-o si cum ai facut montajul.
Leave a comment:
-
JREwing,chestia de pe bord este un termometru in/out cu ceas si calendar!!!!!!!!!!
Leave a comment:
-
Frumoasa masina dar renunta la cromul ala de pe exterior , arata ca dracu ... sincer .
Leave a comment:
-
M-am „iesprimat” greșit. Am văzut pedala, dar voiam să întreb - de fapt - despre „chestia” de pe bord, din stânga. Scuze...
Leave a comment:

Leave a comment: