Loganul Meu TM-11-MCC

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Andrei.TMT
    replied
    Pfoi...roata aia nu arata prea bine.
    Cum ai patito ?

Leave a comment:

• Razvy
    replied
    pfff, nasol. Sper ca nu ati patit nimic.
    Cum s-a intamplat ?

Leave a comment:

• blondu_75
    replied
    Aseara am avut un eveniment neplacut......am fost sifonat
    Attached Files

Leave a comment:

• blondu_75
    replied
    Am schimbat zilele astea butoanele de la panoul de climatizare cu unele de logan 2 o sa pun in curand si cateva poze!!!!!!

dany91 acel stiker are 20 de cm
    Last edited by blondu_75; 25 February 2013, 20:46. Reason: Automerged Doublepost

Leave a comment:

• dany91
    replied
    Salut! In primul rand frumoasa masinutza, imi place, sa o stapanesti sanatos! In al doilea rand, imi poti spune si mie ce dimensiuni are stiker-ul acesta:
    Attached Files

Leave a comment:

• blondu_75
    replied
    Buna seara dupa o mica pauza,momentan nu am nimic nou sa postez,doar ca masina ar cam fi de vanzare.........!!!!!!!!!!

Leave a comment:

• blondu_75
    replied
    kubala7 de vanzare subwooferul si statia........

Leave a comment:

• kubala7
    replied
    Mie imi plac jantele, si Subwooferul ala cat casa

Leave a comment:

• blondu_75
    replied
    Zilele trecute am reusit si eu sa schimb sprituitoarele cu cele de pe Logan 2 tip perdea si rezultatele sunt mai mult decat satisfacatoare.....)))))

Leave a comment:

• sorin1983
    replied
    Originally posted by JREwing View Post
    OK. Poate reusesti sa maschezi un pic mai bine firul. Da mai multe detalii: de unde ai luat-o si cum ai facut montajul.
    asa ceva e pe okazii la 28 lei, am vazut mai devreme.

Leave a comment:

• blondu_75
    replied
    Am incercat dar asta a fost cea mai simpla abordare de montaj,firul este tras in partea frontala si fixat pe suportul numarului de inmatriculare si sa sti ca eroarea esre de 0.5 grade probat si de luat am luat produsul de pe net dar nu mai stiu exact de unde .

Leave a comment:

• JREwing
    replied
    OK. Poate reusesti sa maschezi un pic mai bine firul. Da mai multe detalii: de unde ai luat-o si cum ai facut montajul.

Leave a comment:

• blondu_75
    replied
    JREwing,chestia de pe bord este un termometru in/out cu ceas si calendar!!!!!!!!!!

Leave a comment:

• ibogdannn
    replied
    Frumoasa masina dar renunta la cromul ala de pe exterior , arata ca dracu ... sincer .

Leave a comment:

• JREwing
    replied
    M-am „iesprimat” greșit. Am văzut pedala, dar voiam să întreb - de fapt - despre „chestia” de pe bord, din stânga. Scuze...

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google