Loganul Meu TM-11-MCC
Collapse
X
-
NU ma supar Blondu ! In fiecare zi vedeam masina ...cu portbagaju de plafon .montat ...parca era abandonata .......parcata ....pe strada ce trece prin complex .....vizavi de ceva ...terasa cred ..sau bar .....ai plecat acum cateva zile .....ca de 4 zile nu am mai trecut pe acolo !
-
Dudelange
Salut niste poze noi cu furia argintie de pe meleaguri straine
http://www.loganclub.ro/forum/images/smiley/yahoo.gif
Leave a comment:
-
Return
Buna seara la toata lumea,a trecut ceva vreme de cand nu aa mai intrat dar sunt plecat din tara si nu prea am avut timp.Sunt in Luxembourg si vreau sa va spun ca Dacia este prezenta si aici ca si in alte colturi ale Europei.Au si forum dedicat marci si se discuta si aici lucruri interesante.Daca va intereseaza ceva legat de partea asta a Europei si as putea sa va ajut cumva nu ezitati sa ma contactati.Numai bine si acum sper sa ne auzim mai des.http://www.dacia-logan-club.de/forum...imple-car.html
Leave a comment:
-
TM80MAT Salut uni muncesc in weekend si cand nu muncesc stau cu familia ca de ..........este Duminica dupamasa...............incercati si voi sa cautati alta zi de intalniri,pentru mine aceasta zi este total nepotrivita.Sper sa intelegi si sa nu te superi pe mine.
Leave a comment:
-
Ideal ar fii daca ai veni pe la intalniri ....ai afla ce poti face si ce au facut si altii ......dar na ...se pare ca nu prea te incanta ideea ....
Leave a comment:
-
Sunt extrem de multe lucruri de facut la masina, nu cred ca ai nevoie de sfaturi , urmeaza modelul masinilor facute cu gust.
Leave a comment:
-
Buna am lipsit ceva vreme acum am reveit si as dori ceva pareri despre ce ar mai trebui facut la masina asta
Leave a comment:
-
au reglaj si pe inaltime dar nu se poate adapta la cel din masina
Leave a comment:
-
Foarte bine dau farurile pe masina si se vede ca sunt de calitate.Intrebare....au si reglaj pe inaltime din masina?
Spor la modificat!!
Leave a comment:
-
WOOOOOW.............................spectacol arata masina,nu imi vine sa cred cat de bine arata ma duc repede sa vad daca e adevarat

sa nu uit va multumesc tuturor atat pentru sfaturi cat si pentru critici.................la multi km
Leave a comment:
-
aoleu bidepa, asta e si visu meu
X e bestiala combinatia
zic daca poti chiar s o faci
Leave a comment:
-
wow bidepa da te pricepi ... nu cred ca are de ce sa se supere ... vezi poate treci si pe la topicul meu sa faci si la mine ceva frumos in photoshop
Leave a comment:
-
sper sa nu te superi am umblat putin si eu la masinutza ta
Attached Files
Leave a comment:
-
din cate stiu din fabrica masinile din seria abs plus au pe aripa scris abs plus sau nu au deloc scris in nici un caz pe porbagaj si in nici u caz asa mare ...
eu mi-am spus parerea ... ar arata mult mai bine fara acel scris pe porbagaj ...
mai erau cateva poze cu un logan pe net care avea AMG lipit ... tot editie limitata de fabrica ?
)
Leave a comment:
-
scoate ,,prostia,, dupa capacul de rezervor....strici masina parerea mea. vopseste barile in culoarea masini impreuna cu oglinzile
Leave a comment:

Leave a comment: