Loganul Meu TM-11-MCC
Collapse
X
-
Arata bine luminile de zi dar cred ca sunt prea expuse acolo. Le poti lovi usor de borduri. Eu le puneam in bara unde e gila de jos in stanga-dreapta numarului. Dar arata ok. Cat au costat?
Leave a comment:
-
Eu sunt mai "pe invers": imi place cum ai pus ledurile. Ia-ti si o "barbita" din aia de Sandero si baga ledurile in ea. Te-am vazut prin oras. Imi place ca iti tii masina ingrijita. Personal as renunta la chestiile alea cromate de la pedale si de la capacul de la buson.
Ce e chestia aia din stanga (poza 6)?
Leave a comment:
-
Daca vrei o parere sincera....scapa de ledurile din bara fata, ia niste arcuri...in rest..drumuri bune;)
Leave a comment:
-
Salut am reusit sa fac si pozele.....................
Attached Files- Photo0032.jpg (83.1 KB, 496 views)
- Photo0033.jpg (92.1 KB, 490 views)
- Photo0034.jpg (125.0 KB, 488 views)
- Photo0035.jpg (103.6 KB, 483 views)
- Photo0036.jpg (116.5 KB, 469 views)
- Photo0039.jpg (78.1 KB, 277 views)
- Photo0041.jpg (75.0 KB, 239 views)
- Photo0042.jpg (84.2 KB, 201 views)
- Photo0043.jpg (101.6 KB, 254 views)
- Photo0044.jpg (92.6 KB, 290 views)
- Photo0045.jpg (97.3 KB, 254 views)
- Photo0073.jpg (95.3 KB, 199 views)
- Photo0074.jpg (97.5 KB, 213 views)
- Photo0076.jpg (31.8 KB, 203 views)
- Photo0077.jpg (54.0 KB, 147 views)
Leave a comment:
-
Multumesc pentru aprecieri,o sa vina si pozele dar sunt la munca si nu prea am avut timp sa le fac dar cu siguranta vor veni in 2-3n zile.............o saptamana frumoasa tuturor!!
Leave a comment:
-
Am sa revin cu poze de actualitate deoarece am montat pe masina lumini de zi si arata bestial "parerea mea" acum o sa postez pozele si o sa va las pe voi sa va dati cu parerea................
Leave a comment:
-
Pune ceva poze mai de actualitate cu masinuta.
Indicat ar fi interior/exterior.
Leave a comment:
-
Nu am mai intrat demult si as dori sa reiau legatura pierduta cu forumul
Astept ceva idei din partea voastra legate de masinuta
Leave a comment:
-
Nu este suparat nimeni pe tine nici vorba, te asteptam la intalnire cand poti, toate cele buneOriginally posted by blondu_75 View PostCand sa intamplat sa trec pe langa voi eram cu familia veneam si noi de la un gratar de la iarba verde crezi ca daca as fi fost singur nu ma-s fi oprit???????????????????? Acum sincer,daca sunteti suparati pe mine asta este,parerea voastra si eu o respect.Numai bine.PS. acum sunt plecat si nu stiu cand o sa revin deci nu este nevoie sa schimbati ziua si oara de intalnire pentru mine.
TM80MAT si ca sa intelegi masina nu era abandonata acolo,era parcata pentru ca acolo locuiesc!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Leave a comment:
-
Stiam asta . Era un fel de gluma ...dar na . Nu te-ai prins . Asta e ! numa bine !
Leave a comment:
-
Cand sa intamplat sa trec pe langa voi eram cu familia veneam si noi de la un gratar de la iarba verde crezi ca daca as fi fost singur nu ma-s fi oprit???????????????????? Acum sincer,daca sunteti suparati pe mine asta este,parerea voastra si eu o respect.Numai bine.PS. acum sunt plecat si nu stiu cand o sa revin deci nu este nevoie sa schimbati ziua si oara de intalnire pentru mine.
TM80MAT si ca sa intelegi masina nu era abandonata acolo,era parcata pentru ca acolo locuiesc!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Leave a comment:
-
Off topicOriginally posted by blondu_75 View PostTM80MAT Salut uni muncesc in weekend si cand nu muncesc stau cu familia ca de ..........este Duminica dupamasa...............incercati si voi sa cautati alta zi de intalniri,pentru mine aceasta zi este total nepotrivita.Sper sa intelegi si sa nu te superi pe mine.
Ai mare dreptate fiecare cu programul lui si ma refer la faptul ca nici cand era intalnirea Sambata nu venea-i, deci sa intaleg ca Sambata sau Duminica nu poti?
Toate sunt in regula pana aici dar se intamplat de cateva ori ca ai trecut Duminica pe langa noi fara sa te opresti in primul rand sa nu mai zic de un claxon, noi te-am observat ca ai stikere...
Ps. Special pentru tine fac o intalnire miercurea daca vrei si este ok?
Leave a comment:

Leave a comment: