a iesit bine bravo ...sa o vad si eu live ... poate ne lasa vremea saptamana asta sa-ti rezolv ce m-ai rugat
B-15-fof
Collapse
X
-
Ba, nu mai esti original deloc...
Stopùri ciuning, faruri si mai ciuning... Hai cu baghetele cromate la metru, stiu eu un loc de unde iei ieftin... Cu cine ma mai pozez eu acuma la curse?
PS: Ma bucur ca ai spoit capotele, poti pune caderea de pe fata pe minus ca sa arate si mai agresiva.
Comment
-
Originally posted by dsign View PostBa, nu mai esti original deloc...
Stopùri ciuning, faruri si mai ciuning... Hai cu baghetele cromate la metru, stiu eu un loc de unde iei ieftin... Cu cine ma mai pozez eu acuma la curse?
.
Cum ai rezolvato cu vopsitoru???$$$$???in poze arata foarte bine.sigpic
Comment
-
Originally posted by B-63-XKN View PostCe seamana cu B-11-BFF...
Originally posted by cos_min_i View Posta iesit bine bravo ...sa o vad si eu live ... poate ne lasa vremea saptamana asta sa-ti rezolv ce m-ai rugat
Originally posted by dsign View PostBa, nu mai esti original deloc...
PS: Ma bucur ca ai spoit capotele, poti pune caderea de pe fata pe minus ca sa arate si mai agresiva.
trebuiau vopsite , am zis cand da caldura ca le fac , dar e bine si acum.
ma mai gandesc cu caderile , vedem.
hai sa`ti fie bine acolo unde esti.
Originally posted by GOLAN91 View PostLas ca pozeaza cu mine,tu pozezi singurel cu Fr-uri,cupre etc.app ai un PM
Cum ai rezolvato cu vopsitoru???$$$$???in poze arata foarte bine.
astept corpul ala clapeta de la ciuning , sa`l punem pe masina , vine sezonul acuma
mersi inca o data la toti pentru vorbele de bine.
Comment
-
E URATAAAAAAAAAAAAAAAAAAA)
e vopsea la cuptor nu?
http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v
Comment
-
Poti incerca si altfel de dungi...mai curbate.Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
Dacia Logan - 1.4 ,1.6 ,1.6 16v - 150 lei, Diesel 350 lei - Contact: 0751.194.100
www.chiptuninglogan.ro | www.obdtuning.ro | www.anularedpf.ro
Comment
Comment