If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
trebuia sa o lasi cu spatiul ala mare acolo ma ...... aruncai un filtru sport in spate si erai un mic subaru cred ca o sa ne vedem la primavara .... regret ca nu o sa mai fac nici o cumparatura acum ? diesel problem
Aseara dupa ce m-am luat cu un Renault 18 GTX pe bulevard (detalii la liniute), aflasem de la proprietarul Renaultului (care era in spatele meu) ca imi zburase o chestie mare, neagra asa si de plastic... aka' difuzZzor "tiuning". Fapt pentru care l-am repozitionat. Acesta cred ca s-a desprins mai intai de la surubul de langa toba (e cam topita treaba p-acolo ), dupa care de la vibratii s-a desprins de tot.
Fac eu ce fac, raman fara bani si achizitionez numai "prostii" utile. Un bradut putere deocamdata, in timp sper sa mai adun cativa si sa-i pun la treaba cum trebuie, sa lucreze ca fratii.
@RGI: dupa ce termin treaba cu bradutii putere ma dau cu tine cu Laguna.
Brăduțul a reîmprospatat imaginea generală a motorului anemic si demodat incă din anii '90. Cred că imi dă câțiva armăsari putere și sper să reziste difuzorul de data asta Florine.
Urmează un brăduț putere in zilele care vin, să văd cum sparg iar finanțele...
dupa ce terminii treaba cu bradutii putere ... ma tem ca iti va zbura bara cu tot cu difuzorul "reising" ! (glumesc) ... multa bafta la ...stii tu ce !
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment