Loganul Meu (1.4 Cu Multi Km)

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Loganul Meu (1.4 Cu Multi Km)

    Buna seara, dupa o perioada in care am tot citit m-am decis sa-mi postez si eu masina, este vorba de un Logan 1.4 Laureate din octombrie 2005 cu aproape 190.000 de km de care eu si tata suntem foarte multumiti. Masina are si GPL montat la 100.000 de km care nu a provocat nicio problema motorului. Ca probleme are cateva chestii minore zic eu pentru km ei, in dreapta spate trebuie sa-i iau o prostie de cauciuc pentru senzorul ala (cand ploua si ajunge apa pe acolo mi se aprinde martorul de usi deschise din bord), foarte foarte rar liniutele de la temperatura o iau razna, mi s-a intamplat sa o tin jumatate de ora la relanti si sa am 6 liniute (o fi un senzor ceva caci am patit sa merg cu toate liniutele full dar senzorul de la motor nu se aprinsese, o fi un senzor nu stiu, foarte rar creste peste 4 linii nejustificat), comutatorul de la avarii s-a stricat, astazi mi-am luat unul nou (45 Ron) pe care il voi monta diseara, alta problema, cu aeroterma, tata mi-a spus ca ar fi o piesa micuta, daca dau de la 2 la 3 sau la 4 se aude ca dracu (trebuie dat tot bordul jos pentru piesa aia, mai mult e munca), in rest probleme mecanice nu am deloc, plasticul ma enerveaza, la o groapa ceva parca se aude un troncanit micut in fata de usa dreapta fata (nu stiu ce ar putea fi). Imbunatatiri, nu prea am, am deocamdata un cd-player Kenwood pe care il voi schimba in timp deoarece nu are iesire de subwoofer si Magnatul sta degeaba in casa , mi-am vopsit consola centrala neagra mat, mi-am luat diluant, spray galben sport, negru mat, lac, smirghel, colant negru mat, iar cand se va imbunatati vremea abia astept sa o mai bibilesc, vreau sa-mi vopsesc bandourile, manerele si oglinzile in galben iar daca vopseaua ma multumeste ca aspect si ca rezistenta in timp ar urma barile, apoi sa-mi pun colantul pe stalpii laterali, ce sa mai spun stiu, am cele mai urate capace de pe planeta asta (si am reusit sa pierd unul in mers se mai intampla, din partea mea as lasa-o fara capace, iar de vopsit nu as face asa ceva in viata mea ). Ce ma nemultumeste cel mai mult, becurile din interior, sper ca saptamana care vine sa le schimb pe toate cu leduri albe pe consola centrala iar ceasurile de bord albe, display alb si limbi rosii, sa-mi iau 4 boxe mai "in stare" decat astea de fabrica care se "sparg", si schimbatorul sa-l inlocuiesc cu unul micut si rotund, totodata taind putin si din levier, acum parca ar fi de RATB dar intra in trepte perfect . Cam atat am avut de spus, precizari voi mai face daca am omis ceva, sper ca nu v-am plictisit cu discursul meu , planuri am, bani sa fie, voi merge cam incet dar sigur cu imbunatatirile, mi-ar place dupa ce nu va mai fi taxi sa ii colantez plafonul negru mat si ideile sunt multe, bani sa fie caci carburantul e ieftin si bun de tot. Acum pozele
    Attached Files
    4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

  • #2
    este primul taxi pe care-l vad cu semne de incepator!!!!!( Bine ca nu merg cu taxiul!!!!)
    La mai multi km fara probleme

    Comment


    • #3
      Multumesc, si eu cred ca sunt printre singurii din oras, taxi cu semne .
      4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

      Comment


      • #4
        salut alexpeed !
        da ce sa spun am vazut masina sambata si pt un taxi si la km pe care ii are la bord este de admirat ,felicitari se vede ca sa mers bine cu ea.

        Comment


        • #5
          Uite un Logan care le reprezinta pe celelalte (si taxi)!
          Kilometrii o caruta, probleme minore, doar de fond, in rest...benzina(gaz) si drum bun

          Km fara numar fara numar in continuare !

          Comment


          • #6
            Bine-ai venit pe forum . Frumos Taxi - LOGAN v-ati tras Arata bine , ingrijit masina pt cei "cativa" km . Probabil 'a vazut' multe sa va tina inca pe atat
            1.6 MPi Icy White

            Comment


            • #7
              Eu nu am inteles de ce ai 6 liniute la temperatura?

              Comment


              • #8
                Multa lume zice ca loganul nu este masina fiabila acesta este cel mai bun exemplu cred ca ai o problema cu termostatul cand ai timp pune o poza cu motorul sa vedem cum arata din exterior.

                Comment


                • #9
                  frumoasa masinuta. sa aveti grija de ea in continuare. 190k km... cred ca daca masina mea o mai tin inca 10 ani nu are atat, eu intr-un an am facut abia 6000 ))
                  sigpic

                  Comment


                  • #10
                    Originally posted by SSI View Post
                    este primul taxi pe care-l vad cu semne de incepator!!!!!( Bine ca nu merg cu taxiul!!!!)
                    La mai multi km fara probleme
                    tare....taximetrist cu semne de incepator...

                    Bafta
                    sigpic
                    Contact: 0799.999.255 - Pravalia cu leduri.

                    Comment


                    • #11
                      frumoasa culoare. al treilea logan galben de pe forum de care stiu eu. de unde ai luat consola aia neagra?

                      tu nu faci taximetrie cu ea, nu? banuiesc ca sti ca nu ai voie
                      Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

                      Comment


                      • #12
                        Frumoasa , multi km incontinuare fara probleme . Bafta
                        b 89 plk

                        Comment


                        • #13
                          bine intretinuta cred ca nu ai si atestat ca incepator bine ca am prieteni cu vechime daca as avea nevoie de un taxi si as vedea semnele sigur as lua altu

                          Comment


                          • #14
                            post consecutiv

                            Breaking news: Mi-am facut avariile sa mearga, sunt foarte fericit pentru ea, iar cand o sa mai ajung la o intalnire va rog sa ma ajutati de ce cand pun frana sau mai nou cand merg avariile se aprinde foarte slab martorul becului de ceata pe spate (parca si altcineva de pe forum patise asa ceva nu mai retin) iar urmatoarea chestie pe lista este sa pun leduri albe in butoanele din consola, climatizare si bricheta +ceasurile de bord albe, display alb si limbi rosii


                            @gelica75: multumesc mult, si eu am avut ocazia sa o vad pe a ta la intalnire este frumoasa foc, mai ales albastrul ala mineral

                            @Octavian___30: multumesc asemenea, kilometrii fara probleme si pentru tine, cand va dori tata sa o schimbe cu ceva nou, ea va ramane mie, stiu ca nu o pot da cu un pret decent, am vazut multe Loganuri care nu au fost taxi si numai cazaturi, asa ca decat sa o dau pe un pret de nimic am zis sa-mi ramana mie pentru ca stiu ce masina am si cu ocazia asta investesc cat pot in ea.

                            @ingerulol: sa stii ca fara laude motorul nu are nicio problema tehnica, de cand e in familie de noua, un pivot nu am schimbat, o bascula, sabotii de frana pe spate sunt cei de fabrica si masina merge zi de zi, bineinteles cand o piesa cade sau ii vine vremea sa fie schimbata o schimbam, si ai dreptate a vazut multe la viata ei si sper sa mai vada. A vazut si rele si bune.

                            @Red_Alin: faza cu liniutele mi se intampla foarte foarte rar, este problema la un senzor ceva normal sta la 4, dar am patit cateodata sa merg si cu ele la maxim, insa chiar si asa senzorul de temperatura al motorului nu se aprinsese ceea ce imi da o banuiala asupra respectivului senzor .

                            @radu2008: o sa pun si o poza cu motorul, precizez de pe acum ca este spalat foarte rar, insa merge ceas, porneste la sfert.

                            @iamagi: cu siguranta vom avea grija de ea in continuare, si fii sigur ca daca schimbi consumabilele la timp sau putin inainte de limita o sa te tina masina foarte bine ;).

                            @fane1990: da, este tare chestia asta, eu nu am mai vazut pe altii cu semne de incepator pe masina taxi, chiar daca ii dau jos caseta de taxi si teoretic este considerata masina normala tot se uita altii la mine la semafor ).

                            @alindrgn: multumesc, culoarea arata bine, fiind si nemetalizata, am un vecin care are un Preference din 2006 albastru marin nemetalizat (ala inchis) si deja e aproape mata masina aia ; consola centrala am facuto singur, am fost in Praktiker, mi-am luat diluant, smirghel de granulatie 800, spray negru mat (pe langa cel galben la care i-am luat si lac), apoi am dato jos frumos, am curatato cu o perie, sapuneala in baie, apoi smirgheluita si am dat cu diluant pe ea in baie (sa nu incercati asa ceva, in 2 ore am aerisit casa), apoi am dat cu negru mat in scara, un ziar si aia a fost, o ora am lasato sa se usuce; normal ca nu am voie sa fac taximetrie cu ea desi m-ar tenta, de cand am permisul din decembrie am patit sa ma intrebe lumea daca sunt liber, fie eram la benzinarie, fie bagam GPL, fie stateam la semafor sau pur si simplu asteptam pe cineva (nu aveam caseta sau aparatul puse) .

                            @ALeXxuTzu: multumesc asemenea.

                            @grecu george: mai am de asteptat 2 ani, semnele le pun de obicei, mai patesc sa nu le pun . Apropo, imi place mult Loganul tau, sa-l stapanesti sanatos, cd-playerul tau de asemenea imi place si mie ;).

                            Acum am venit de afara, am facut poze la motor, si cu avariile, deci am avarii pe masina . Cum am spus mai sus, se vede ca nu mai am un capac, dar tot se aprinde martorul luminii de ceata slab cand tin apasat pe frana sau cand pornesc avariile (numai cand este ud pe jos mi se intampla) asta e o sa rezolv si senzorul ala cumva
                            Attached Files
                            Last edited by darksid3; 25 January 2009, 23:17.
                            4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

                            Comment


                            • #15
                              my brother!!!: minoritatea e la putere

                              asta este glben sport?

                              singurele lucruri care nu-mi place la masina sunt: capacele la roti si maciulia de la schimbator. de fapt asa ai zis si tu

                              in rest, spor la bani si fara evenimente neplacute.
                              sigpic

                              Comment

                              Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google