@Christian86: multumesc asemenea.
Filtru de polen am aflat ca nu este pentru Ph2, ce sa-i faci asta e deocamdata
. Poze nu i-am mai facut, recunosc mi-a fost lene sa cumpar baterii pentru aparat, o sa ii fac unele caci roscata este deghizata in blonda acum
insa am fost azi la intalnire (nici n-aveam voie sa circul cu ea pentru ca este trecuta in acte rosie, nu galbena
) si ii multumesc lui Jocker pentru poze sa vi-o arat putin cum a iesit, in realitate imi place la nebunie cum arata (nu e vopsita, multi credeau chestia asta, nu e vopsita). Urmeaza inmatricularile saptamana viitoare, sa ii dau stickerele jos la 1.4
si sa o ceruiesc dupa care la urmatoarea intalnire sa ii pun stickerele primite de la crisneg si andreea13
.
Filtru de polen am aflat ca nu este pentru Ph2, ce sa-i faci asta e deocamdata
. Poze nu i-am mai facut, recunosc mi-a fost lene sa cumpar baterii pentru aparat, o sa ii fac unele caci roscata este deghizata in blonda acum
insa am fost azi la intalnire (nici n-aveam voie sa circul cu ea pentru ca este trecuta in acte rosie, nu galbena
) si ii multumesc lui Jocker pentru poze sa vi-o arat putin cum a iesit, in realitate imi place la nebunie cum arata (nu e vopsita, multi credeau chestia asta, nu e vopsita). Urmeaza inmatricularile saptamana viitoare, sa ii dau stickerele jos la 1.4
si sa o ceruiesc dupa care la urmatoarea intalnire sa ii pun stickerele primite de la crisneg si andreea13

), strang bani sa-mi achizitionez jante cat mai repede, huse negre de Dacia, spoiler fata de MCV cu gauri pentru proiectoare, oglinzi de MCV, eventual si niste colante cu Logan Cup, arcuri, remapare nebunii etc. .
. Respect !!

. Nu ma misc eu cine stie ce, acum este foarte simpla si imi place mult, vad ce stickere are userul iamagi cu Logan Cup negre si cu cat da un set caci s-ar putea sa-mi iau, astept un raspuns deocamdata. edit: se vede mult mai bine si fara bara aia spate de pe plafon, am dovedit-o cu flexul si multa dibacie
. In al doilea rand, Ph2 galbena e urata in draci cu barile negre am vazut in showroom la Meridian Sud, initial doream un 1.5 de 85 de cai nou si alb laureate dar l-ar fi livrat in mai (asta se intampla luna trecuta) + ca ea colantata fiind cand nu va mai fi taxi nu ma voi chinui sa scot lipiciul cum am facut 2 zile la asta in fata blocului si culoarea va ramane la fel de vie ca in prima zi (rosul ala).

si n-au ce face altceva decat sa strice socotelile altora auzi la ei ca cica intru eu cam tare in intersectii => ca imi place viteza, ca ma bag nu stiu cum
.
Comment