Multumesc, da este galben sport (asa scria in brosura din 2005) apoi am vazut mai tarziu ca ii spune jaune tournesol, este totusi bine ca la intalniri imi recunosc foarte usor masina
(fiind singura blonda). Legat de capace, din partea mea sa fie fara capace si cu jantele ei ca arata mult mai bine pana ar urma unele din aliaj in timp, iar cu maciulia de la schimbator am in plan sa o schimb cat mai repede si sa mai scurtez si levierul putin. In rest, vreau sa am timp, vine vacanta repede sa-mi fac iluminarea interioara (doar bord, consola si bricheta) si daca vremea este frumoasa poate vopsesc si pun colantul la exterior, am scris mai sus ce vopsesc prima oara.
(fiind singura blonda). Legat de capace, din partea mea sa fie fara capace si cu jantele ei ca arata mult mai bine pana ar urma unele din aliaj in timp, iar cu maciulia de la schimbator am in plan sa o schimb cat mai repede si sa mai scurtez si levierul putin. In rest, vreau sa am timp, vine vacanta repede sa-mi fac iluminarea interioara (doar bord, consola si bricheta) si daca vremea este frumoasa poate vopsesc si pun colantul la exterior, am scris mai sus ce vopsesc prima oara.

. Ce sa mai spun, era sa tiganesc zilele astea bandourile cu un galben care s-a dovedit a nu fi pe aceeasi nuanta si cum nu am fost multumit am diluat unul dintre bandouri care abia il vopsisem si arata ca inainte, nu sunt genul cu jumatati de masura sau tiganii, las' ca vine caldura si o duc la un tinichigiu sa mi-o faca cum trebuie la capitolul plastice exterioare. Apropo, daca aveti pe cineva care are de vanzare o bara de mcv cu spatiu pentru proiectoare sa ma anuntati
Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
. Am niste monetar pus deoparte dar mai astept, as vrea sa imi pun colant negru pe stalpii de la geamuri ca la Prestige, sa fac o remapare, cand vine caldura sa vopsesc la un tinichigiu toate plasticele exterioare (eventual poate fac rost pana atunci de o bara de logan PH1 de mcv, van, pick up stiti cu totii modelul), si mai vedem caci deocamdata pana in vara nu am un salariu sa pot spune ca bag aproape toti banii castigati in ea (vine bacul, prostii dintr-astea nu stiu daca il voi lua) si acum bag cat pot dar nu vreau tiganii, decat sa fac ceva prost mai bine nu mai fac.
) si daca as fi comandat un Logan nou Laureate 1.5 dc
pana am ajuns langa mine pe Oltenitei unde am fost "vrajiti" de un Prestige 1.5 dc
. A fost masina de showroom, are vreo 2200 de km, ce mai bijuterie imi place foarte mult, maine-poimaine o iau. Pun si poze, topic nu ii fac pentru ca nu are rost, o sa o mai pozez pe parcurs pe asta roscata. (edit: cu negocieri am ajuns la 8800 de euro).
. In continuare strang bani sa ii cumpar jante ca "asa nu se mai poate domne'".

Comment