Announcement

Collapse
1 of 2 < >

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Loganclub.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Loganclub au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Loganclub nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Loganclub (dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Loganclub(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
2 of 2 < >

***REGULAMENT***

Acest regulament a fost modificat la data de 19-11-2006.
Reguli privind utilizarea forumului LoganClub&ClubSandero

Motto: Se urmeaza, se respecta sau .. se cauta alt forum.

1. Principii generale

Forumul de fata a luat nastere din munca unor entuziasti, dornici de a crea o noua comunitate în Internet-ul românesc, existând atât asemanari cât si deosebiri fata de alte comunitati similare. Daca doresti sa te integrezi în aceasta comunitate, esti rugat sa parcurgi urmatoarele rânduri, pentru a nu aparea pe viitor neplaceri de nici un fel.

În continuare, dorim sa lamurim un principiu care guverneaza orice comunitate sau, mai general, orice site de pe Internet. Din momentul în care ai tastat adresa site-ului, ai intrat pe o proprietate privata, unde gazda are dreptul de baza al oricarei societati democrate, acela de a si-o administra dupa cum crede de cuviinta. Nu trebuie ca aceste cuvinte sa te sperie, nu am creat forumul doar pentru noi însine ci dorim sa formam o comunitate bazata pe oameni care respecta regulile noastre. De aceea trebuie sa stii ca, daca doresti sa te integrezi în aceasta comunitate, trebuie sa te supui regulilor de mai jos, ce au fost create de niste oameni, pentru niste oameni. Daca un principiu enuntat nu coincide cu un principiu de-al tau la care nu poti renunta, esti invitat, fara suparare, sa renunti frecventarea forumului, eventual sa-l frecventezi doar citindu-l si fara a interveni în nici un fel.

Sa lamurim acum cine sunt gazdele acestei comunitati:

Administratorii
a) Administratorii sunt persoanele care detin acest forum si se ocupa atat cu partea tehnica a sa cat si cu partea administrativa.
b) Statutul de administrator poate fi acordat doar in situatii speciale si doar la propunerea celorlalti administratori.
c) Administratorii au dreptul de a gestiona orice mesaj de pe acest forum si nu raspund in fata celorlalti membri pentru actiunile lor.

Moderatorii
a) Moderatorii sunt persoane care au dreptul de a gestiona mesajele celorlalti utilizatori ai forumului.
b) Moderatori se supun, ca oricare alt utilizator, acestui regulament si au grija ca el sa fie respectat.
c) Gestionarea mesajelor se face respectand prezentul regulament, abaterile grave sau repetate de la aceasta regula soldandu-se cu retragerea dreptului de a modera.
d) Functia de moderator nu implica privilegii ci responsabilitati. Functia de moderator implica posibilitatea de a edita, muta, sterge sau bloca mesajele celorlalti utilizatori.
e) Functia de moderator este propusa si acordata doar de catre administratori si nimeni nu poate interveni in privinta aceasta.
f) Moderatorilor li se poate retrage dreptul de moderare doar de catre administratori. Destituirea se poate face fara un motiv anume insa acesta actiune va fi comunicata.
g) Desi nu este necesar, moderatorii pot da explicatii pentru actiunile lor.
h) Este necesar ca moderatorii sa dea explicatii pentru actiunile lor atunci cand un utilizator cere expres acest lucru.

Super moderatorii au aceleasi drepturi ca si moderatorii, cu diferenta ca aria lor de acoperire este reprezentata de întreg forumul.

Orice membru poate obtine una din functiile de mai sus daca se remarca în mod pozitiv pe o perioada îndelungata si implicarea sa în forum este însemnata.

Nota: În mod implicit, dreptul de postare în cadrul tuturor sectiunilor forumului este restrictionat.

2. Reguli si recomandari

1. Forumul LoganClub&ClubSandero este deschis tuturor persoanelor, indiferent de nationalitate, sex, religie, clasa sociala etc. Totusi, cunoasterea foarte buna a limbii române scrise este obligatorie. Recomandam, de asemenea, cunoasterea limbii engleze la un nivel suficient pentru a întelege un text tehnic. Exprimarea scrisa este, prin definitie, mai complexa decât cea orala si, prin urmare, încearca sa te faci înteles prin ceea ce scrii. În unele contexte este indicata o exprimare cât mai apropiata de cea literara, în alte contexte mai relaxate se poate folosi si un limbaj familiar însa în ambele cazuri este foarte important sa fii înteles cât mai usor de catre ceilalti.

2. Pe lânga cunoasterea limbii, este necesara cunoasterea regulilor de baza ale limbajului scris (majoritatea valabile în orice limba), dupa cum urmeaza:
- scrierea cu înflorituri (k, sh, tz, y) este interzisa, cu exceptia cazurilor în care pot aparea confuzii;
- spatiu se lasa dupa si nu înainte de semnele de punctuatie; semne de punctuatie sunt considerate inclusiv semnele de exclamare si întrebare;
- nu se lasa spatiu dupa prima paranteza, nici înaintea celei de-a doua; se lasa, în schimb, înaintea primei paranteze;
- un singur semn de exclamare sau de întrebare este de cele mai multe ori suficient, trei semne sunt considerate maximul admis, un numar mai mare ducând la enervarea cititorului; desigur, uneori se impun si exceptii, important e ca exceptia sa nu devina regula;
- orice propozitie începe cu litera mare, orice nume propriu începe cu litera mare (acest punct este doar o recomandare);
- numarul punctelor de suspensie este trei, nu doua si nici mai mult de trei;
- scrierea cu diacritice este optionala;
- scrierea nejustificata cu majuscule, litere îngrosate, italice, subliniate, cu culori sau alte artificii este interzisa.
În general, tineti cont de faptul ca un post trebuie sa poata fi citit rapid.
Orice abatere de la regulile de mai sus îngreuneaza parcurgerea textului si enerveaza inutil cititorul. Cine doreste cu orice pret sa iasa în evidenta, o poate face în alt mod, nu "chinuind" ceilalti membri ai comunitatii.

3. Fiecare utilizator este identificat printr-un singur nume de utilizator (user). Înregistrarea sub alt nume a aceleiasi persoane se numeste "clona";
clonele sunt interzise. Daca ai uitat parola, exista o functie pentru recuperarea ei pe care esti rugat sa o folosesti sau, în cel mai rau caz, poti apela la un administrator care te va ajuta.

4. Nu jigni, nu declansa scandaluri (asa-zisele "flame-uri"). Faptul ca esti nervos, chiar daca ai dreptate, nu îti scuza comportamentul. Nu vor fi tolerati cei care se ascund în spatele anonimatului pentru a aduce jigniri sau injurii altor utilizatori sau unor institutii. Chiar daca sunt folosite stelute, "beep"-uri în loc de cuvintele explicite, acest lucru nu ajuta cu nimic pentru ca aici intentia conteaza.
Nu sunt acceptate discutiile explicite privind promovarea oricarui tip de activitate ilegala sau imorala (warez, pornografie, xenofobie, rasism etc).

5. Posturile monosilabice, care nu aduc nimic bun discutiei ("cool", "de acord", "super", "rulz", "vreau si eu d-ala") sunt interzise. Nu suntem pe un canal de IRC ci pe un forum, daca nu va puteti abtine cautati alte comunitati în care aceste lucruri sunt permise.

6. Posturile trebuie sa fie bazate pe argumente, nu pe opinii subiective.
Trebuie acordata mare grija discutiilor contradictorii, gen benzina vs diesel, unde subiectivitatea tinde sa depaseasca anumite limite.

7. Nu se ofera nici un fel de premiu celui care posteaza cit mai multe mesaje. Nu se face nici o diferentiere intre cei care posteaza mai des si cei care posteaza mai rar. In afara de citeva titulaturi care sint doar cu numele si nu confera nici un fel de alte facilitati nu se face nici o distinctie intre cei cu posturi multe si cei cu posturi putine. In concluzie, scrieti numai daca aveti ceva de spus.

8. Ne rezervam dreptul ca, dupa un numar variabil de posturi (ce de regula nu va fi mai mare de 10-20) sa retragem dreptul de a posta pentru userii care nu corespund cerintelor noastre. Faptul ca ai câteva categorii unde poti posta liber, nu înseamna ca poti sa te complaci în postura de membru si sa "poluezi" astfel discutiile fara a respecta regulamentul.

9. Înainte de a deschide un thread nou, este recomandat sa urmezi etapele descrise în continuare:
- apeleaza la functia Search a forumului pentru ca e posibil ca subiectul sa mai fi fost discutat;
- daca ai posibilitatea si rabdarea necesara, citeste mai multe discutii legate (chiar si vag) de subiectul pe care intentionezi sa-l deschizi; s-ar putea sa gasesti raspunsul în alta discutie, cu subiect aparent diferit de ceea ce cauti si care nu apare la cautare.

10. Daca te-ai decis sa deschizi un thread nou, ai grija ca titlul sau sa fie scris citet si sa reflecte pe cât posibil subiectul abordat. Asadar, titlul "Problema cu ambreiajul" este de preferat fata de "Am o problema".

11. Daca thread-ul se refera la o problema, ofera cât mai multe detalii despre aceasta si nu astepta ca ceilalti utilizatori sa-ti ceara detaliile. Spre exemplu, enunta de la început anul de frabricatie, motorul, codul motorului etc, facând referire inclusiv la componentele care nu-ti par importante, e mai bine sa oferi detalii în plus decât în minus.

12. Citeste, daca se poate, tot ce s-a discutat într-un anumit thread. Este scuzabil repetarea unei întrebari la care s-a raspuns în ce-a de-a saptea pagina din cele 40 dar este inacceptabil pentru un thread de 2-3 pagini.

13. Pentru ca ideea postului sa fie mai clara, poti apela la smilies, însa nu abuza de ei. Ca si semnele de exclamare, folosirea lor repetata si în numar mare deranjeaza.

14. Butonul Quote ("citat") ajuta în momentul în care se doreste citarea unui pasaj din alt post (propriu sau apartinând altcuiva), pentru a face referire la el. Acest lucru are sens doar daca acel post nu este chiar ultimul, în caz contrar acesta se va repeta în mod inutil.

15. Daca doresti sa editezi (modifici) un post, ai la dispozitie o ora( pentru aceasta. Totusi, daca dupa acel post exista interventii ale altor utilizatori, iar prin modificare sensul postului tau este schimbat total, acea succesiune de posturi nu va mai avea nici un înteles. Este, asadar, interzisa aceasta practica.

16. Remarcile "paternale" sunt acele remarci facute de catre utilizatorii obisnuiti care se erijeaza în "conducatorul absolut", fara a avea acest drept. Nu trebuie uitat faptul ca cei desemnati sa faca ordine sunt moderatorii. Cel mult, se va acorda acest drept membrilor de valoare si cu vechime.

17. Scandalurile pornite împotriva unor dealeri/service-uri sunt interzise.
Daca o firma te-a nemultumit si doresti sa pornesti o discutie pe aceasta tema, trebuie sa o faci civilizat, cu argumente solide (mergând pâna la prezentarea de documente doveditoare, în caz ca ti se cere acest lucru). Chiar si faptul ca firma respectiva are o atitudine reprobabila nu justifica un comportament jignitor la adresa ei.

18. Anunturile publicitare trebuie însotite de detalii complete, incluzând pretul, modalitatea de contact, eventual specificatiile complete ale produsului si/sau imaginea sa. Titlul thread-ului trebuie sa specifice explicit actiunea de cumparare/vânzare si produsul (produsele) în cauza. Sunt interzise comentariile pe marginea unui produs, nu iti convine pretul/starea lui, nu te obliga nimeni sa-l cumperi.
Nu se permite "UP" la mai putin de 24 de ore.

19. Semnatura este un text optional ce va fi atasat fiecarui post, la sfârsitul acestuia. Nu se accepta semnaturi lungi (maxim 3 linii). Introducerea unui link spre un alt site este permisa numai cu agrementul moderatorilor forumului. Se accepta imagini in semnatura la dimensiunea maxima de 150 x 15 pixel. Orice depasire a acestei dimensiuni poate fi sanctionata cu un warning. Moderatorii au dreptul de a edita semnatura fara o instiintare prealabila a userului.

20. Daca nu poti sau nu doresti sa respecti acest regulament, singura solutie consta în încetarea participarii la acest forum. În caz contrar, vom fi nevoiti sa luam toate masurile necesare pentru ca forumul LoganClub&ClubSandero sa-si desfasoare existenta în bune conditii, incluzând interzicerea dreptului de a mai posta (ban-area), temporara sau pe termen nelimitat. Încetarea activitatii pe forum se face "ca atare", fara a fi întreprinsa nici o actiune din partea nimanui. Asadar, nu cere sa-ti fie sters user-ul, nu-ti sterge propriile posturi, nu scrie posturi kilometrice pline de acuze la adresa administratiei, nici aici si nici pe alte forumuri. Cu alte cuvinte încearca sa parases,ti decent comunitatea iar membrii acesteia sa-si aduca aminte cu placere de activitatea ta.

21. Administratorii si moderatorii forumului vor avea intotdeauna ultimul cuvint si nu sint obligati sa dea explicatii. Este frumos din partea lor atunci cind se explica dar de cele mai multe ori, explicarea fiecarui gest in parte ar necesita mult prea mult timp - iar timpul este un material pretios, cel putin pentru noi. Daca cineva se simte cu totul si cu totul nedreptatit sau abuzat este rugat sa trimita un email administratorilor forumului si va fi tratat cu toata atentia cuvenita.

22. Ultima si cea mai importanta dar oarecum evaziva regula - se recomanda mentinerea discutiilor in cadrul obiectivului principal al acestui forum - MASINILE Logan- vor fi descurajate in mare masura discutiile total pe dinafara. Se admit exceptii in cazul unor subiecte de interes pentru toata lumea - care sint acestea - ramine a se stabili de catre moderatorul forumului in cauza, la fata locului.
23.La sectiunea "My ride" nu se accepta comentarii inutile de genul "Sa o stapanesti sanatos" , "sa-ti traiasca masina" , "multi kilometrii" etc.
Rugam sa va rezumati strict la intrebari si comentarii legate de masina
24.A se completa Locatia corecta la profil.
Concluzii

Nu trebuie sa consideri aceste reguli ca fiind îndreptate împotriva ta. Nu sunt decât niste masuri menite sa creeze un forum de calitate.Din pacate, experienta a demonstrat ca, daca se porneste de la premisa ca noul-venit sa aiba drepturi egale cu membrii vechi, forumul a suferit o scadere drastica de calitate, aceasta pe lânga necesitatea unei munci titanice din partea moderatorilor pentru a se mentine ordinea. De aceea am adoptat masurile de mai sus care presupun, pentru membrii de valoare, un mic efort în primele zile de la înscriere. Speram ca acest efort sa fie din plin meritat.

Se accepta sugestii de imbunatatire (si e chiar recomandat sa o faceti fiind in interesul vostru) atat in ceea ce priveste prezentul regulament cat si in ceea ce priveste forumul sau site-ul ca functionalitate sau continut.

Speram sa te simti bine în aceasta comunitate, sa facem schimb de experienta legata de marca Logan.
See more
See less

Loganul Meu MCV, B-71-BMR, Dupa 3 Ani De Imbunatatiri

Collapse
X
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Loganul Meu MCV, B-71-BMR, Dupa 3 Ani De Imbunatatiri

  Salut dragi forumisti.
  Am un MCV din 2008, luat de nou, de la Dacoserv, si incet incet am mai facut cate ceva la el. Cred ca acum e vrednic sa dea nas in nas cu voi, si sa vedem ce parere aveti. Preturile pe care le spun aici sunt din ce imi aduc aminte, si pot sa nu mai fie reale.
  Sa incepem.

  EXTERIOR.
  POZA 1
  Jante aliaj K&M, cumparate sh de pe un site de vanzari on-line (800 RON).
  Cauciucuri iarna Firestone Winterhawk , vara Dunlop SP1.

  Poza 2
  Faruri custom-made, de userul "mdaniel76" (care daca pot sa adaug este un om deosebit, si un mare meserias), ce constau in lupe MORIMOTO D2S, Xenon 35W cu 5000K culoare. (1000 RON).
  Mentionez ca aceasta este fara discutii cea mai buna investitie facuta in masina, si nu doresc sa repornesc polemica xenonului in far stoc.

  Poza 3
  Pozitii, angel alb-rece.

  Poza 4
  Faza scurta.

  Poza 5.
  Faza lunga.

  INTERIOR

  Poza 6 si 7
  Bordul cu leduri schimbate, alb rece cu ace rosii.
  Consola centrala cu butoanele pe alb, avaria rosu, si partea cu climatizarea tot pe rosu. Totul cu led-uri.
  Pedalierul lumina alba, din pacate doar pe fata. Pe spate nu l-am facut inca.

  Poza 8
  Raft suplimentar pentru randul II, comandat de la Adras, si care a venit dupa 2 luni, cand deja nu mai speram.
  Montat la Adras, la iesirea pe poarta mi-a cazut in cap, injurat meseriasul, fixat ca lumea acasa.

  Poza 9.
  Detector radar gen oglinda, marca Yupiteru, cumparat de pe acelasi site ca si jentile, pret achizitie 550 ron acum 2 ani.
  Isi face treaba de minune. Si nu, nu vede radarele noi decat cand au dat pulse. Dar incerc sa nu merg primul in coloana...
  Display-ul de la senzorii de parcare este pus deasupra oglinzii.

  Poza 10
  Plafonierele sunt trei la numar - una la sofer, una exact in raftul din mijloc, si una in spate, cea din spate fiind de 6 leduri.
  Cea de pe mijloc nu am vrut sa ajunga in raft. Am pus-o acolo ca sa se poata citi pe bancheta din spate, crezand ca raftul nu mai vine. Deh, am zis ca dupa 2 luni de la comanda nu mai vine. Dupa ce am montat plafoniera, a doua zi m-au sunat de la Adras ca mi-a venit raftul.... si stupoare... raftul acopera plafoniera. E, asta e, am lumina in el....
  Toate sunt SMD de mare putere, japoneze, montate la Dsign (daciashop.ro).
  Pret achizitie - nu mai stiu.

  Poza 11
  Statie CB Stabo, care nu e cine stie ce, cu antena Wilson LittleWil. In Bucuresti total inutila, in afara, indispensabila. Cel putin pentru mine. Pret achizitie - 500 statia acum 2 ani, 150 antena acum 2 luni, 50 reglajul.

  Poza 12
  Casetofon Sony Xplod, pret achizitie 500 Ron de la un prieten, nou in magazin 1200 Ron. Este super scula, are 50 W RMS REALI, iar claritatea pe care poate sa o redea este extraordinara.
  Bluetooth incorporat.

  Pozele 13-14
  Boxe DLS, dif de bas separat, 50 W RMS super-curati, cu izolatie DynaMat a usilor. Pret achizitie - undeva la 800 Ron fata acum 2 ani (500 boxele si 300 izolatia cu tot cu manopera), si vreo 500 ron spatele luna trecuta (deh, au scazut preturile), la AlarmService96, pe Drumul Sarii.
  Sonorizarea este identica fata - spate, si se aude tare si clar de ti se ridica parul pe cap.

  Pozele 15-16 (si gata)
  Purcică Pyle 300 W RMS, cu amp MacAudio 250W RMS 1 canal.

  Si cam asta este masinuta mea.
  Astept cu mare placere idei pe mai de parte, precum si criticile voastre.
  Attached Files
  143
  Da
  93.71%
  134
  Nu
  6.29%
  9
  Last edited by MihaitzaMCV; 19th January 2012, 20:09.

 • #2
  Bine ai venit la my ride
  Frumoase modificari...asteptam si altele(o folie pe geamuri ar da bine)

  Comment


  • #3
   foarte frumoasa si ingrijita masina! sa te duca sanatos multi km!
   cum ai izolat usile cu Dynamat? ai si ceva poze din timpul lucrarii? ai izolat pe tabla portierei sau imediat sub panou?
   sigpicUn logan cometa BT 20 LEA

   Comment


   • #4
    Iti multuesc. Astept sugestii, pt ca deocamdata nu stiu ce sa mai fac.

    Nu as vrea sa pun folie, pentru ca atrag atentia, si nu vreau sa fiu oprit pentru folie si sa ma trezesc fara talon pentru faruri.
    Izolatia au facut-o baietii de la AlarmService 96 de pe drumul sarii, si au pus folia in dreptul boxei pe partea cu capitonajul, si in interiorul usii, pe tabla.
    Nu, din pacate nu am poze. Doar sa desfac o usa. La primavara, evident...
    Last edited by budaipmihai; 20th December 2011, 21:05. Reason: Automerged Doublepost

    Comment


    • #5
     Foarte tare masina! Felicitari!
     sigpic

     Comment


     • #6
      Originally posted by chris-chris View Post
      Foarte tare masina! Felicitari!
      Iti multumesc, si astept sugestii pe mai departe.
      Nu uitati sa votati la intrbarea de sus...

      Am uitat sa mentionez scaunele incazite pe fata.... :-)
      Last edited by budaipmihai; 20th December 2011, 21:37. Reason: Automerged Doublepost

      Comment


      • #7
       Pe frigu asta incalzirea in scaune e
       Stiu din propria experienta

       Comment


       • #8
        Frumoasa masina, electronizata, led-erizata....o placere sa o privesti si sa o conduci.
        Asa este, farurile arata ca cireaza de pe tort, artaaa!
        Bai frate, dar sa nu spui tu ca mai ai si instalatie de gaz, sa nu pomenesti nimic de frane???
        Cu chiu cu vai ti-ai amintit de incalzirile din scaune...
        E clar, inca esti sub magia farurilor, e de inteles

        Iti mai dau eu idei de modificari , dupa sarbatori proiecte noi.

        Multi km inainte, fara evenimente neplacute!

        Comment


        • #9
         dragutza ... tine-o tot asa
         http://www.loganclub.ro/forum/my_rid...ay-t36356.html

         Comment


         • #10
          Felicitari pt masina. Mdaniel, daca nu gresesc, tu ai pe masina lupe g3, cele de pe mcvul asta sunt g5. Ceva diferente ca vizibilitate intre cele 2?
          Dacia Logan Prestige 1.6 16v - B 21 xxx

          Comment


          • #11
           Originally posted by mdaniel76 View Post
           Frumoasa masina, electronizata, led-erizata....o placere sa o privesti si sa o conduci.
           Asa este, farurile arata ca cireaza de pe tort, artaaa!
           Bai frate, dar sa nu spui tu ca mai ai si instalatie de gaz, sa nu pomenesti nimic de frane???
           Cu chiu cu vai ti-ai amintit de incalzirile din scaune...
           E clar, inca esti sub magia farurilor, e de inteles

           Iti mai dau eu idei de modificari , dupa sarbatori proiecte noi.

           Multi km inainte, fara evenimente neplacute!
           Corect, ai dreptate !
           Masina este pe gpl din fabrica

           MODIFICARI LA FRANE - Discuri si placute ATE - care NU SE COMPARA cu ce are loganul din fabrica.
           Rog eventual un moderator care se rataceste pe aici, poate ma invata si pe mine cum sa fac sa editez postul. Ca am uitat de scaune incalzite si e frane...

           Comment


           • #12
            Originally posted by bossake View Post
            Felicitari pt masina. Mdaniel, daca nu gresesc, tu ai pe masina lupe g3, cele de pe mcvul asta sunt g5. Ceva diferente ca vizibilitate intre cele 2?


            lupele astea nu sunt g5, sunt morimoto, 2.8" diametrul lentilei, cu soclu d2s.
            eu pe masina am g3, la vremea resectiva acum aproape 2 ani nu prea erau alte alternative. Diferenta de lumina fata de g3 si morimoto e fantastica, sincer dupa ce i le-am pus pe masina lui mihai si am facut probe nooaptea, imi cam venea sa le arunc pe ale mele la gunoi ) E diferenta mare, lumina este uniforma iar faza lunga e superba, noaptea face tunel de lumina asa e senzatia. Singura modificare care le-as face ar fi la clapeta electromagnetica sa fie E-code nu DOT.
            Cred ca in curand o sa imi pun si eu tot lupe din astea ca m-au bagat in boala
            nu se compara nici pe departe cu g3-urile. g1/g3-urile au fost cele mai ieftine proiectoare cu xenon care sunt si la nivelul inferior ca performante. dar au p rins bine aici pt ca lumea nu prea doreste sa investeasca bani multi in faruri.
            Probabil g5 si proiectoarele lui mihai au aceeasi masca din cauza asta ai facut confuzie, nu ai cum sa vezi ce este la interior. le pot face cu orice fel de alta masca.
            In rest, mihai a condus mai mult cu ele dar vad mereu pe fata lui ca este total satisfacut ) zice ca este in dilema...noaptea daca da faza lunga nu isi da seama daca este zi sau noapte ?!?

            Sper sa ne mai spuna impresii ca daca nu ma insel este primul loganist cu lupe morimoto

            Comment


            • #13
             De unde ai gasit lupe morimoto din astea? Ati gasit pe la cineva de aici, sau ai dat comanda de pe alibaba?
             Dacia Logan Prestige 1.6 16v - B 21 xxx

             Comment


             • #14
              eu le aduc , set complet

              Comment


              • #15
               Frumoasa masina, ai aceleasi jante ca mine;)
               "PH-66-SIX"
               Dacia Golan 1.4

               Comment

               Working...
               X
               Anulare DPF
               Politica de Securitate Google