Logan MCV 1.5 Dci 85 CP , O Masina Excelenta.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• adicata2003
    replied
    Originally posted by fane1990 View Post
    Nu mai ai colantul pe stalpi...S-a dezlipit?
    L-am dezlipit ca nu mai imi placea.

Originally posted by xxxgeoxxx View Post
    frumos mcv-ul pare furioasa asa ca e rosie si mare ..dvd playeru cat te a costat si ce stie sa faca?
    Multumesc.

Despre DVD am spus mai multe aici: http://www.loganclub.ro/forum/ce_par...pre-t9976.html

Originally posted by SUPERCAR View Post
    Cat a costat folia de geamuri... si daca e omologata?
    Folia m-a costat 250 de lei si este omologata. A costat asa putin pentru ca il conosc pe tiul ce mi-a montat-o
    Last edited by adicata2003; 28 January 2010, 19:32. Reason: Automerged Doublepost

Leave a comment:

• SUPERCAR
    replied
    Cat a costat folia de geamuri... si daca e omologata?

Leave a comment:

• - Geo -
    replied
    frumos mcv-ul pare furioasa asa ca e rosie si mare ..dvd playeru cat te a costat si ce stie sa faca?

Leave a comment:

• FANE_CLK
    replied
    Nu mai ai colantul pe stalpi...S-a dezlipit?

Leave a comment:

• adicata2003
    replied
    Mai am una.
    Attached Files

Leave a comment:

• adicata2003
    replied
    Salutare. Miam adus aminta de acest thread, si am zis sa mai pun si eu niste poze.

Acum am 32000Km si nicio problema.
    Attached Files

Leave a comment:

• adicata2003
    replied
    Originally posted by radu2008 View Post
    Sa ai noroc de ea cat te-a costat pretul final?
    Masina a costat 12650 euro

Originally posted by mihai7332 View Post
    Autocolantul pe stalpi de unde l-ai cumparat si cat te-a costat , l-ai lipit tu pe stalpi ? ms
    Autocolantul l-am cumparat de la Bricostore si l-am montat singur. E super simplu. A costat 10 lei
    Last edited by adicata2003; 30 March 2009, 20:08. Reason: Automerged Doublepost

Leave a comment:

• mihai7332
    replied
    Autocolantul pe stalpi de unde l-ai cumparat si cat te-a costat , l-ai lipit tu pe stalpi ? ms

Leave a comment:

• radu2008
    replied
    Sa ai noroc de ea cat te-a costat pretul final?

Leave a comment:

• ice
    replied
    sa o stapanesti sanatos reusite modificari

Leave a comment:

• adicata2003
    replied
    Multumesc tuturor.
    Nu are cum sa rugineasca pentru ca nu tine apa. Se monteaza la cca 1..2 mm de aripa. (opartea de jos), deci nu are cum sa stea apa.

Nu am cum sa ajung sambata pentru ca lucrez. As fi vrut sa vin. Poate altadata.

Drum bun tuturor.

Leave a comment:

• TM52XXX
    replied
    Succes !!!

Leave a comment:

• abu20
    replied
    Chiar frumoasa masina ta, si dotarile .... poate ne vedem la intalniri. Vino sambata la Campina.
    In privinta aparatorilor la aripi am anumite retineri.... pot sa faca mai mult rau decat bine. Adica sa tina apa si sa rugineasca aripa. S-a mai discutat problema .... Acum vei vedea...
    Spor in continuare la modificari si cat mai multi Km !!!

Leave a comment:

• hari
    replied
    dragutza masina.....motorul super ok nai nicio treaba cu el.......place mcv dar fara barile alea deasupra nush d c da strica toata linia masini :P acu noah chestie de gusturi sa ai parte de ea si sa apuci 300.001 km cu ea :P sal

Leave a comment:

• adicata2003
    replied
    Originally posted by blackufo View Post
    scuze daca sunt prea insistent, cat te-au costat protectile?.......cu montajul ma descurc nu-i problema , ..........am observat intr-o poza anterioara unde ai tras modificarea , ii floare la ureche.......
    Stai linistit nu esti insistent deloc. Pai de ce crezi ca sunt pe forum? Ca sa ajut prietenii.

Nu prea imi mai aduc aminte exact. Oricum sunt in jur de 90..10 lei perechea. Adica 90..100 fata si 90..100 spate.

Originally posted by aditzu08 View Post
    imi place plafonu cum e facut

cand vin jantele??
    Jantele ar venii si maine, dar e problema de bani. Am alte prioritati, nu jantele. Eu si maine mi le-as lua
    Last edited by adicata2003; 13 March 2009, 01:25. Reason: Automerged Doublepost

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google