Logan MCV 1.5 Dci 85 CP , O Masina Excelenta.
Collapse
X
-
Se intampla ieri in parcarea de la Real. Amandoua sunt rosu passion, dar totusi sunt diferite la nuanta.
-
Cum da caldura trebuie sa fac curatenie in ea generala. Adica trebuie sa dau si scaunele jos. Iarna e mai greu. Cat despre ce am pus pe ea totul este de origine. De exemplu pentru sistemul cruise control trebuie sa fac rost de comutatoare originale de Renault Master(sunt ca forma exact ca alea de incalzire scau) . Asa imi plece, sa fie. Mersi Mihai inca o data pentru urari si sustinere.Last edited by adicata2003; 18 February 2012, 10:34.
Leave a comment:
-
Eu ma refeream ca din MCV`urile normale a lui Adi e cel mai ingrijit si dotat si chiar tine omul la masina .. si in plus cand ma uit la ea imi vad masina acum vreo 2 ani .. deci e superba
Leave a comment:
-
Mersi de urare, dar ce te face sa spui chestia asta. Eu cred ca MCV-ul meu este cam cel mai dotat de pe forum. Urmatoarea chestie care o sa o schimb, va fi plansa bord faza 2 si cruise control.
Leave a comment:
-
Uite .. iti fac o confesiune .. eu cred ca MCV`ul tau e super- frumos si super-ingrijit de pe forum .. sa il stapanesti sanatos si sa ne auzim numai de bine .
Leave a comment:
-
Frumos!
Interesant mi se pare ca si eu am un MCV cu 1.5 dCi, si un Clio Symbol al sotiei, doar ca Renaultul e benzinar - deh, masina de oras
Leave a comment:
-
comanda este originala Renault, iar interfata mi-a facut-o colegul (si vecinul) nostru Frattelo.
Leave a comment:
-
Cat te-a costat interfata si misto cutia de tic-tac
Comanda e de dacia sau renault?
Leave a comment:
-
Asa este. Teri dupa trei ore de dat la lopeti, am reusit sa o eliberez din zapada. Foarte multa zapada.
Leave a comment:
-
Ai noroc ai ca ai serviciul aproape de casa... Ca daca nu lopeti multe si te riscai tu si cu masina...Originally posted by adicata2003 View PostDa, exact acolo. Eu merg cu tramvaiul la servici.
Tot ce vedeti pa masina mea a nins azi toata ziua. Dimineata era curatata.
Leave a comment:
-
Cam multa zapada, asa este in toata tara, a venit zapada peste noi
Leave a comment:
-
Da, exact acolo. Eu merg cu tramvaiul la servici.Originally posted by MihaitzaMCV View PostPe Cosminele ?
Tot ce vedeti pa masina mea a nins azi toata ziua. Dimineata era curatata.
Leave a comment:

Leave a comment: