Logan MCV 1.5 Dci 85 CP , O Masina Excelenta.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• adicata2003
    replied
    Se intampla ieri in parcarea de la Real. Amandoua sunt rosu passion, dar totusi sunt diferite la nuanta.
    Attached Files

Leave a comment:

• adicata2003
    replied
    Cum da caldura trebuie sa fac curatenie in ea generala. Adica trebuie sa dau si scaunele jos. Iarna e mai greu. Cat despre ce am pus pe ea totul este de origine. De exemplu pentru sistemul cruise control trebuie sa fac rost de comutatoare originale de Renault Master(sunt ca forma exact ca alea de incalzire scau) . Asa imi plece, sa fie. Mersi Mihai inca o data pentru urari si sustinere.
    Last edited by adicata2003; 18 February 2012, 10:34.

Leave a comment:

• MihaitzaMCV
    replied
    Eu ma refeream ca din MCV`urile normale a lui Adi e cel mai ingrijit si dotat si chiar tine omul la masina .. si in plus cand ma uit la ea imi vad masina acum vreo 2 ani .. deci e superba

Leave a comment:

• - Geo -
    replied
    oho, te inseli..sunt pe forumu asta cateva mcv-uri nebunie curata

Leave a comment:

• adicata2003
    replied
    Mersi de urare, dar ce te face sa spui chestia asta. Eu cred ca MCV-ul meu este cam cel mai dotat de pe forum. Urmatoarea chestie care o sa o schimb, va fi plansa bord faza 2 si cruise control.

Leave a comment:

• MihaitzaMCV
    replied
    Uite .. iti fac o confesiune .. eu cred ca MCV`ul tau e super- frumos si super-ingrijit de pe forum .. sa il stapanesti sanatos si sa ne auzim numai de bine .

Leave a comment:

• adicata2003
    replied
    Ce chestie. Ce sa zic, sa avem parte de ele si fara incidente.

Leave a comment:

• Metallaru
    replied
    Frumos!
    Interesant mi se pare ca si eu am un MCV cu 1.5 dCi, si un Clio Symbol al sotiei, doar ca Renaultul e benzinar - deh, masina de oras

Leave a comment:

• adicata2003
    replied
    comanda este originala Renault, iar interfata mi-a facut-o colegul (si vecinul) nostru Frattelo.

Leave a comment:

• ciprianeduard
    replied
    Cat te-a costat interfata si misto cutia de tic-tac Comanda e de dacia sau renault?

Leave a comment:

• adicata2003
    replied
    Asa este. Teri dupa trei ore de dat la lopeti, am reusit sa o eliberez din zapada. Foarte multa zapada.
    Attached Files

Leave a comment:

• ciprianeduard
    replied
    Originally posted by adicata2003 View Post
    Da, exact acolo. Eu merg cu tramvaiul la servici.

Tot ce vedeti pa masina mea a nins azi toata ziua. Dimineata era curatata.
    Ai noroc ai ca ai serviciul aproape de casa... Ca daca nu lopeti multe si te riscai tu si cu masina...
    Last edited by ciprianeduard; 15 February 2012, 00:41. Reason: Automerged Doublepost

Leave a comment:

• adicata2003
    replied
    Nasol. Vreo 3 zile nu am cum sa o scot din zapada.

Leave a comment:

• barbuoctav
    replied
    Cam multa zapada, asa este in toata tara, a venit zapada peste noi

Leave a comment:

• adicata2003
    replied
    Originally posted by MihaitzaMCV View Post
    Pe Cosminele ?
    Da, exact acolo. Eu merg cu tramvaiul la servici.

Tot ce vedeti pa masina mea a nins azi toata ziua. Dimineata era curatata.
    Last edited by adicata2003; 13 February 2012, 22:09. Reason: Automerged Doublepost

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google