Arata bine cu folie si stalpi negri, iar modelul asta de jante e cel mai reusit la dacia, pacat ca nu-l mai echipeaza si faza II...
Nu ai avut serigrafie de prestige ? Daca o mai ai poate ne intelegem cumva cu ea ;)
Logan MCV 1.5 Dci 85 CP , O Masina Excelenta.
Collapse
X
-
Cele mai recente poze. I-am montat rotile de vara.
Leave a comment:
-
eu am cumparat incalzirea in scaune de 2 ani si iata ca au trecut deja 2 ierni si nu am apucat sa o folosesc dar in vara asta sigur finalizez proiectul.
Leave a comment:
-
buna treaba cu incalzirea in scaune ( de mult tot zic sa-mi cumpar si eu... ).
Leave a comment:
-
Nu, folia pe stalpi am pus-o acum vreo 3 saptamani. Poza aia era mai veche. Am vrut sa arat doar jantele.
Si uitasem i-am mai montat si incalzire in scaune. Asta chiar face toti banii.
Leave a comment:
-
adicata ai renuntat la folia de pe stalpi?
I-mi place mcv-ul tau mai ales ca e de 85...
Leave a comment:
-
si eu sunt de conceptia ce e original e original,chit ca dai un ban in plus dar tine.numai bine.
Leave a comment:
-
super masina. sa te bucuri de ea. mi-ar fi placut si mie un MCV pentru partidele de pescuiala
Leave a comment:
-
La fel urez si eu tuturor loganistilor.Originally posted by Cosmin2010 View Postfrumoasa masina...km multi fara evenimente..
Leave a comment:
-
Mersi mult de urari. Mie imi place ca masina sa arate cat mai aproape de cum s-a nascut ea. Si tot ce am pus pe ea am pus numai lucruri originale. Pana si jantele de vara am vrut neaparat sa fie de origine.Attached Files
Leave a comment:
-
intr-adevar frumoasa masina.si mai frumos ca e diesel si mie astea imi plac. bafta la modificari si sa te tina cat mai multi km.
Leave a comment:
-
Mersi mult. Si a ta e foarte frumoasa. Sa ne bucuram si facem cat mai multi kilometrii cu ele fara incidente.
Leave a comment:

Leave a comment: