Logan MCV 1.5 Dci 85 CP , O Masina Excelenta.
Collapse
X
-
Nu e chiar asa alba, are stilpii , conturul proiectoarelor si un fel de difuzor la bara spate negre.
-
La cat de alba e a ta, nu ai cum sa nu vezi in trafic. Iti intra in ochi!! E alba rau.
Leave a comment:
-
E frumoasa originala , dar mai frumoasa e fara atat negru , mai curata , fara bandouri , manere , coifuri negre .
Leave a comment:
-
Era logic. Oricum, ai facut-o frumoasa. Eu vreau ca a mea sa ramana originala.
Leave a comment:
-
Da, dar tot acolo am facut majoritatea moificarilor inlusiv vopsitoria. Deci se justifica.Originally posted by adicata2003 View PostMa gandeam eu, astfel nu se explica prezenta actipildelor.
Leave a comment:
-
Bravo, atunci iesi cu marfa la inaintare, ca vad ca vor baietii antifurturi.
Leave a comment:
-
Mie mi i-a confectionat un prieten. De fapt tatal prietenului meu ce este strungar. Sunt facute din otel inoxidabil. Parca era unul pe aici pe forum ce vindea asa ceva.
Leave a comment:
-
salut zimi si mie cum pot achizitiona si eu niste butuci dintraia
Leave a comment:
-
Arata, dar e murdara rau. Am fost ieri la Valeni si drumul era destul de ud, chiar si cu sare. D'aia arata asa alba de sare. Si pe a ta am vazut-o de multe ori. La cat de alba e, chiar nu are cum sa treaca neobservata. Tu lucrezi la Poliserv? ca vad ca ai actipilduri cu Poliserv pe masina.Last edited by adicata2003; 19 February 2012, 20:32.
Leave a comment:
-
Adicata azi pe la 12 am trecut pe langa masina ta parcata . Arata bine.Last edited by ciprianeduard; 19 February 2012, 20:25.
Leave a comment:
-
Azi am mai mesterit ceva. Mi-am montat niste butuci falsi pentru a evita fortarea lor si deteriorarea tablei.Last edited by MihaitzaMCV; 19 February 2012, 20:10.
Leave a comment:

Leave a comment: