Logan MCV 1.5 Dci 85 CP , O Masina Excelenta.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• adicata2003
    replied
    Poze facute pe timp de soare.
    Attached Files

Leave a comment:

• adicata2003
    replied
    Trebuia sa comentati voi, ca nu se putea astfel. Cu astfel de oameni nu prea as vrea sa mai discut. O sa postez mai rar, si numai pe thread-uri d'astea. Sper ca esti istet si ai inteles.

Leave a comment:

• Cezar
    replied
    Pai ce facusi bre, parca iti era scarba de noi. Ai zis ca nu mai postezi, ca bla bla bla. Ai luat ceva pastile si a trecut greata, asa-i?

Leave a comment:

• icstrem_no1
    replied
    am inteles,ms de sfat

Leave a comment:

• adicata2003
    replied
    Le-am luat de la Florin_dnf de pe forum.

Leave a comment:

• bgd_prestige
    replied
    salut.....frumos mcv...cat te-au costat jantele si de unde le-ai luat?

Leave a comment:

• adicata2003
    replied
    Multumesc de urari stolniceanulucian. Am vrut neaparat jante de origine, nu-mi plac celelalte. Chiar sunt foarte multumit de aceasta masina.

Originally posted by icstrem_no1 View Post
    superb...cu toate ca nu mi plac break urile...a ta e misto cu jante,folie si rosie asaapp. cat ai dat pe incalzirea din scaune?le ai montat tu?se monteaza usor?bft!
    Mersi de apreciere. Incalzirea am luat-o de la un tip de pe forum (170 lei cu tot cu carenajele).
    Se monteaza usor. Le-am ontat eu, vezi ca a facut Cristiulea un tutorial despre cum se monteaza incalzirea. http://www.loganclub.ro/forum/tutori...ne-t22017.html
    Daca ai putin habar te descurci de minune.
    Last edited by adicata2003; 7 April 2010, 15:37. Reason: Automerged Doublepost

Leave a comment:

• stolniceanulucian
    replied
    Originally posted by adicata2003 View Post
    Am aproape 33000Km si merge la fel ca la 0 km.
    Asa e si normal. La o masina moderna intretinuta ca la carte nu ar trebui sa ai probleme in primii 100 000 de km.

Arata foarte bine masina ta rosie. Niste jante negru lucios cred ca se integrau mai bine cu exteriorul. Asta ca sa ai numai 2 culori la exterior, rosu si negru.

Spor la kilometri si ma bucur ca esti multumit de Dacia. (e unul din putinele lucruri bune din 'minunata' noastra tara).

Leave a comment:

• icstrem_no1
    replied
    superb...cu toate ca nu mi plac break urile...a ta e misto cu jante,folie si rosie asaapp. cat ai dat pe incalzirea din scaune?le ai montat tu?se monteaza usor?bft!

Leave a comment:

• adicata2003
    replied
    Salutare.
    Acum am 35.000 Km, si am mai adus unele modificari.

Adica am montat incalzire in scaune, si montat jante aliaj de Logan prestige.
    Attached Files

Leave a comment:

• adicata2003
    replied
    Mihait, in primul rand multumesc, si sper sa-mi fac tim sa trec pe la o intalnire de asta. Sunt destul de ocupat cu serviciul, iar daca nu lucrez in acel week-end de cele mai mult ori sunt plecat din localitate.

Originally posted by stolniceanulucian View Post
    Logan MCV 1.5 Dci 85 CP este o masina excelenta, dar cam scumpa. 12 700 de crocobauri e o suma marisoara.
    E scumpa pentru ca in afara de jante aliaj si geamuri electrice spate, are toate dotarile posibile. Sunt foarte multumit de aceasta masina. Am aproape 33000Km si merge la fel ca la 0 km.
    Last edited by adicata2003; 29 January 2010, 17:39. Reason: Automerged Doublepost

Leave a comment:

• MihaitzaMCV
    replied
    Frumoasa masina .. sa o stapanesti sanatos .. si apropo .. te asteptam si pe tine pe la cate o inatlnire din cand in cand ..

Leave a comment:

• stolniceanulucian
    replied
    Logan MCV 1.5 Dci 85 CP este o masina excelenta, dar cam scumpa. 12 700 de crocobauri e o suma marisoara.

Leave a comment:

• adicata2003
    replied
    Va dati seama ce inebunit sunt eu de masina daca mi-am cumparat si o macheta!

Leave a comment:

• sli_waz
    replied
    fumos loganu km fara probleme

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google