)omniasig au fost f ok cat masina a avut pana in 5 ani. apoi am fost 2 ani la groupama si nu am fost f multumit (cand am avut o dauna mai mare au inceput sa strambe din nas... ca e dauna totala, ca e prea scumpa reparatia, masina veche, etc, iar la prima dauna raportata nu au vrut sa-mi faca pe acelasi dosar o mica indoitura la aripa fata pt ca ei nu inteleg traiectoria griblurii, cum de a ajuns acolo. eu le-am zis "domnle, eu am fost in masina, nu in afara ei cand a avut loc incidentu, eu iti zic avariile care le-am vazut", pai da dar trebuie sa deschideti alt dosar, pe asta nu se poate ca nu reiese traiectoria. mno, f...in ea de traiectorie, am lasat-o balta, nu am am deschis alt dosar, prea mare deranju cu desene, reconstituiri, 100 de declaratii, ti se face si scarba). acu am revenit la omniasig. anu trecut i-am pasuit dar la primavera ii incalt cu 2 elemente de revopsit, daca nu mai incaseaza nici o ciobitura in iarna asta, eu incerc sa limitez riscurile cat se poate

la dauna app totala nici macar nu a fost din vina mea, altu a intrat in mine si cum respective alea la euroins mi s-a sugerat sa o fac pe cascou-u meu, cu regres. asa ca asiguratorul meu nu dadea bani de la el, oricum urma sa ii recupereze integral de la rca-u asiguratului, dar tot au facut mutre si mofturi. pana la urma s-a rezolvat intr-un final
eu cred ca asiguratorii nu au proprietatea termenului de dauna totala.
nici macar asta nu e dauna totala
)

Leave a comment: