Consiliere daune

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• lancer_kta
    replied
    va salut. revin cu o noua speta
    dupa evenimentul din 11 dec am avut parte de o alta "bucurie" de acasta data in trafic.
    pe data de 24 decembrie veneam dinspre 1 Mai pe Sos.Chitila spre Chitila, circulam pe banda 1 si in apropiere de autogara chitila sunt acrosat de un sofer care circula pe banda 2 si nu s-a asigurat la schimbarea benzi. amandoi fiind asigurat rca asirom am decis sa ne intoarcem pe grivita la asirom. totul a decurs rapid cu dosarul de dauna am primit fisa de intrare in service. si l-am intrebat daca pot repara masina dupa ce a trecut termenul legal de 30 de zile. raspunsul a fost unul neasteptat pentru mine si anume:
    "legal ai timp 30 de zile, dar poti repara masina in limita a 3 ani de la data produceri accidentului"
    sunt asigurat rca asirom de cand am masina din 2007 si asta este primul eveniment. mai e nevoie sa sun, sa imi reconfirme cineva de la ei cele spuse de agentul constatator?
    credeti ca o sa iau teapa daca nu am timp sa ajung cu masina in service pana pe 23 ianuarie?
    mentionezi ca masina nu are daune majore, aripa stanga un pic infundata si vopsea zgariata, plus o infundatura pe usa fata stanga de la oglinda celui care m-a acrosat.
    o seara buna sa aveti

Leave a comment:

• kosfunny
    replied
    Daca rezulta clar din dinamica loviturii trebuie sa ti-l inlocuiasca .

Leave a comment:

• andr3w
    replied
    farul nu mai avea nicio clema si se misca, iar "buza'" de la semnalizare (cea care vine peste aripa) era sparta, deci nu e chiar asa..

Leave a comment:

• kosfunny
    replied
    Si nu ti se pare normal ? Daca avaria consta doar in urechea rupta a farului iar tu l-ai desfacut si ai pierdut bucata care ramasese prinsa de masina ti se pare normal ca un inspector sa ia asupra lui greseala ta ? Exisa niste legi, niste norme si niste responsabilitati in ce priveste constatarile daunelor iar strict in cazul tau e poibil ca inspectorul sa nu fi vrut sa isi asume nicio responsabilitate. E greu de gasit un loc de munca in ziua de azi iar daca in spate ai un director care te vaneaza pentru a face loc vreunui "nepot" nu vad de ce sa te complici.

Originally posted by lancer_kta View Post
    salutare!
    in dimineata asta am gasit aripa dreapta spate infundata si putin zgariata.
    va rog sa imi spuneti daca mai am nevoie de vre-o dovata de la politie?
    care e mai e procedura pentru casco? (pe forum am vazut doar posturi vechi in care se preciza ca nu mai am nevoie de dovata de la politie)

o zi buna.
    Daca nu este vorba de vandalism poti merge direct la CASCO !
    Last edited by kosfunny; 20 December 2012, 18:55. Reason: Automerged Doublepost

Leave a comment:

• andr3w
    replied
    cat de imputiti sunt cei de la centru de daune..nu pot sa cred(unii). Nu mi-a trecut farul pe devizul de reparatie pentru ca nu mai avea clema de sus, care se sparsese, mai ramasese o bucatica mica si cand am desfacut surubul sa prind farul cu un soricel am pierdut-o. Nu puteam sa merg fara el noaptea sau sa il las asa sa cada.

Leave a comment:

• Cezar
    replied
    Depinde de service-ul unde te duci, daca au masina la schimb.
    Eu unul am primit cat timp am avut masina in service.
    Depinde totusi si de cat de scumpa este reparatia...

Leave a comment:

• mr.K
    replied
    Totul tine de programarea pe care tu o faci la service. Masina de schimb nu am am auzit pe nimeni in Romania sa fi primit de la asigurator.
    Doar de la dealer, daca era vorba de ceva de rezolvat pe garantie, si numai la marci scumpe.

Leave a comment:

• lancer_kta
    replied
    Salut.
    La Omniasing am asigurarea casco. o sa iau legatura cu un agent constatator de la ei.
    credeti ca o sa fie deacord sa o repar mai spre primavara?sau sa primesc o alta masina cati timp a mea este "blocata in service"? chiar nu pot sa stau cu masina in service cateva zile, decat in timpul sarbatorilor cand sunt liber, si banuiesc ca nici service-urile nu lucreaza.
    multumesc pentru raspuns si sa aveti o zi buna

Leave a comment:

• mr.K
    replied
    In functie de unde ai polita CASCO, sunt reguli de respectat privind programarea la un agent constatator, dar n-ai nevoie de dovada de la politie.

Leave a comment:

• lancer_kta
    replied
    salutare!
    in dimineata asta am gasit aripa dreapta spate infundata si putin zgariata.
    va rog sa imi spuneti daca mai am nevoie de vre-o dovata de la politie?
    care e mai e procedura pentru casco? (pe forum am vazut doar posturi vechi in care se preciza ca nu mai am nevoie de dovata de la politie)

o zi buna.

Leave a comment:

• andr3w
    replied
    Am pe cineva care lucreaza foarte bine si vreau sa fac la el, iar pe langa asta vreau sa modific spoilerul putin.

Leave a comment:

• mr.K
    replied
    Groupama e unul dintre asiguratorii seriosi.
    De ce sa o faci in regie proprie? Groupama lucreaza si cu reprezentantele.
    Tu vrei sa ramai cu bani sau sa iasa masina bine?

Leave a comment:

• andr3w
    replied
    Sa ma ajute cineva. Azi m-a lovit unu cu un cielo..eu eram pe prioritate, nu aveam viteza mare(40-50), iar el iesea din stinga, a dat putin in frane, dar nu s-a mai oprit. Am apucat sa dau in frane, dar nu am oprit la timp si m-a lovit. Coltul din dreapta de la spoilerul lui a intrat in coltul din stinga de la mine. Eu am cleme de la far rupte, spoilerul si proiectorul spart. Are asigurarea la grupama si o sa ma duc maine sa facem constatarea. Intrebarile sunt urmatoarele:
    1. Credeti ca o sa am probleme cu cei de la grupama?
    2. Daca imi aleg reparatie in regie proprie cu plata in avans, cat din suma evaluata imi dau?
    3. Cam cat credeti ca o sa fie evaluata? cu tot cu vopsit, manopera si toate cele, inclusiv piese de origine.

Leave a comment:

• kosfunny
    replied
    Multumesc pentru informatii !
    Last edited by kosfunny; 7 December 2012, 18:30.

Leave a comment:

• mr.K
    replied
    Si la Groupama contine solutia tehnica, ex. I-Inlocuit, R-Reparat.
    N-am pomenit de vreo bara rupta sa fie trecuta la reparatii.

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google