Consiliere daune

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Monta
    replied
    Nu am semnat cererea de despagubire,deoarece nu am stiut.Adica imi dau 60% din 8000 ron sau din valoarea masinii 2942 euro ?
    Multumesc

Leave a comment:

• Costi-bc
    replied
    in regie proprie iti da cam 60% din suma. nu ai semnat cererea DE DESPAGUBIRE ? DE CE ? du-te si cere-o si semneaz-o si nu mai spune ca ai vandut masina. dupa finalizarea dosarului e normal sa o vinzi.

Leave a comment:

• Monta
    replied
    Treaba se complica,am fost sunat azi de un inspector,care mi-a spus ca trebuie sa vin,s-a completez o cerere de reparatie in regie proprie(eu am vandut masina,ce reparatie in regie proprie,sa mai fac).Masina este dauna totala,devizul estimat de ei era 8000 ron,iar la servisul care am fost valoarea reparatie era de 8173 ron.Cand am depus dosarul,doamna de acolo,mi-a spus ca urmeaza sa ma sune cineva de la ei,sa le comunic nr.contului IBAN,sa-mi vireze banii.Care este treaba cu aceasta cerere ? Vor sa o completez,ca sa-mi dea mai putini bani sau asta este cererea de despagubire,prin care imi vireaza suma corecta ?
    Sincer,nu mai inteleg,ce vor de la mine.

Leave a comment:

• mr.K
    replied
    Credeam ca ai avut unicul Logan din lume la doar 5255 euro.
    Bafta in achizitia noii masini.

Leave a comment:

• Monta
    replied
    Masina era dacia solenza,echiparea confort,care a mers foarte bine,pana la producerea accidentului.Acum,astept banii de la asigurator,sa-mi pot cumpara un logan 1.6 16v.
    Multumesc inca o data,pentru sprijinul acordat.

Leave a comment:

• Costi-bc
    replied
    solnitza

Leave a comment:

• mr.K
    replied
    Deci spre 9000 lei.
    Daca tu esti multumit, e bine.

Ce model era de a costat doar 5255 euro de noua? Ca asta era visul celor de la Renault, masina de 5 mii de euro, dar pe care nu si l-au dus la final.

Leave a comment:

• Monta
    replied
    Dupa multe calcule,am ajuns la rezultatul final,care este asta.
    valoare auto nou 5255 euro
    coef.uzura 56%
    valoare epava 25%
    5255 x 0,56 x 0,25
    2942 x 0,25 = 2206 euro

Leave a comment:

• Monta
    replied
    Din spusele inspectorului de la Groupama,trebuie sa primesc 8000 ron,iar din tabelul afisat 7000 ron.
    Am calculat asa :val.nou 5255 euro x c.f.uzura 56% x 25% val. epavei(maxim).
    Din care reiese :2.100euro = 9373ron x 25% val epavei = 7030 ron.
    Mai ramane s-a vad,cat la % este valoare epavei,pusa de ei,deoarece in normele CSA,acele valori sunt intre 0,1 - 0,25.

Va multumesc.

Leave a comment:

• Costi-bc
    replied
    uite calculul aici. http://www.expertasig.ro/evaluare-auto-rca.php

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google