naspa de intamplarea ta pacat de masina dar asta e sfatu meu du-te si fati un rmn caci fieru il faci dar omu e mai delicat bafta si multa sanatate
Accident...cer Sfaturi, Consiliere:(
Collapse
X
-
multumesc de sfaturi...voi face. Azi am rezolvat si cu casco...am fost la fata locului, au facut poze, am facut poze si la masina...si asta a fost. acu astept.
daca vreau sa vand motoru,cutia...sau eu stiu cati bani sa cer? sunt neatinse motoru cel putin e ok. are 25000 de km.
Comment
-
Arbegurile trebuia sa sara nu conta daca e frontal sau nu e frontal .. la mine la masina cand am facut accident am avut accident pe partea dreapta si au sarit ambele aerbeguri ..Originally posted by Bambucea View Postam fost si am facut poze la motor...si cati km aveam si am o intrebare, la cum arata masina ca totusi e lovita destul de rau si in fata, ar fi trebuit sa sara airbag-urile?
Comment
-
si eu m-am rostogolist cu Solenza de doua ori in aer si am cazut pe plafon.S-a turtit plafon si capota, iar aerbegul(sofer) nu a sarit.Mi-au dat dauna totala dar mi-au dat 75% din valoarea asigurata si mi-au lasat epava, pe care am vandut-o.Am recuperat si diferenta de 25% .
am uitat sa specifica ca masina era achitata.Si formalitatile au durat vreo 3 luni, dupa care am primit banii.
Comment

Comment