Ce Masina Ati Lua Cu 10.000 Euro ?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Niki
    replied
    @mr.K: Daca'ti plac bordurile, vezi poate faci vreo combinatie cu Videanu.

    De Ford Mondeo ce spuneti? Sub 10.000 E, din 2008-2009...

    S40

    Leave a comment:


  • adyxzz
    replied
    salutari

    am Logan pentru ca asta mi-am permis la ora aceea (2007 decembrie), nici acum nu s-a imbunatatit substantial situatia, parerea mea, iti iei ceea ce-ti permiti luand in considerare costuri de intretinere/km efectuati si eu mi-as lua sportive- benzina, dar momentan nu as putea intretine asemenea masini, pasiunea e pasiune daca cere si o sustinere financiara, nu vad logica in ideea sa mananci paine cu margarina si sa ai o super masina, eu vad masina ca pe un lucru practic, te duce din punctul A spre B, la banii astia 10000E in Romania as lua tot Logan (NOU), in Germania, as vrea sa lucrez ca medic acolo sigur altceva, alte venituri, m-as orienta spre Lexus IS220, Skoda Octavia RS, Volvo S40 (diesel sau benzina), toate second p.s nu stiu daca as gasi la 10000E masinile astea cu putini km, in fine, fiecare cu dorintele lui.

    Leave a comment:


  • Tudor
    replied
    Cezar: bmw e90 are un coleg de-al meu , si daca se da UN PIC la ea, are consum de 9-10 , motor 2L diesel 160 si ceva cp.. deci cum sa aiba consum ca 1,4 ?

    Leave a comment:


  • mr.K
    replied
    Lexus mi-as lua. Sau o Acura. Imi plac bordurile si dotarile.

    Dar nu-s multe in 10 mii, asa ca e buna si o Avensis.

    Leave a comment:


  • Cezar
    replied
    Eu tot nu inteleg ce arata asa de bine la Passat...
    Daca ma uit la competitori, mai toti sunt ceva mai frumosi ca minunatul Passat.
    Iar cine nu ma crede sa caute poze si sa vada ce linii are Passat-ul, ce interior si ce dotari fata de competitorii directi.
    Apoi sa nu aduceti ca argument : "Lasa domnule, chiar daca-i mai spartana, macar e fiabila"
    De aceea ma minunez: nici super dotata nu este, nici vreo frumusete, nici vreo scula sport, nici prea confortabila, nici prea nimic. Doar asa, o masina mediocra, chiar prea mediocra, ce s-a bucurat de un trecut glorios la romani.
    Inteleg daca o ai, ok, te mai minti ca-i frumoasa, ca asa facem si cu femeile: "lasa ma, ca uite e buna, o suge, face mancare, merge". Dar altfel... E ca si cum ti-ai dori sa ai o femeie urata, grasa si proasta, doar pt ca ti-a spus tie ma-ta si cu tac-tu, ca uite ce buna e x, e din familie buna

    Vreti masina buna, usor sportiva, putin spartana in interior, insa fiabila si se conduce excelent pt clasa ei? - bmw e90. Motorul de 170 de ponei diesel consuma cat un logan de 1.4.
    Vreti masina buna, deloc sportiva, fabuloasa in interior, antifonata ca un Mercedes, iti da feeling-ul unui mercedes iar statistic vb fiabila (nu din ce spune x si y, ca dupa x si y Passatul este fabulos, desi realitatea e pe dos) - luati Citroen C5. Asta daca nu aveti preconceptii. Daca aveti asa ceva, luati Lexus, Totoia sau Mazda.
    Last edited by Cezar; 16 February 2012, 10:44.

    Leave a comment:


  • PCH
    replied
    Corect, foarte bine ai punctat Cezar.... Passatul stiu ca e plin de probleme, pe la injectoare, volanta si alte cele. Degeaba arata bine...

    Leave a comment:


  • Cezar
    replied
    Ce scule passat-urile astea. Excelente, nu alta.
    Ciudat este ca lumea in continuare le doreste, ceea ce mi se pare genial.
    Felicitari Folksvagin, ai reusit nu doar sa speli mintea multora, dar si sa inoculezi acel "ceva" la care mai toti barbatii se umezesc.
    Fabulos, pe cuvant

    Eu mi-am luat de vreo 4 luni o masina de 10 000, si cand eram in tratative aveam multe alternative. Acum, mie imi plac masinile cum imi plac si femeile: sa fie frumoase si dotate. Ca-i din familie buna sau nu, cu renume sau nu, ca are respectul "vecinilor" sau nu, conteaza mai putin, ca doar nu ma insor cu ea.
    Last edited by Cezar; 16 February 2012, 10:20.

    Leave a comment:


  • PCH
    replied
    Eu nu mash mai incurca cu jucarii.....direct E 90!

    Leave a comment:


  • fuguletz
    replied
    Cu 10.000Euro as lua un passat din 2007 4motion 2.0tdi iar cu inca 2.000E in plus as lua un subaru impreza wrx 2003-2004 (sti de preferat,daca gasesc)

    Leave a comment:


  • Costi-bc
    replied
    mai bine 1.9 tdi. 115 sau 131 caluti ...

    eu cu 10.000 mi-as lua masina de 2-3 maxim 4000 de euro asa cum am ...

    Leave a comment:


  • Cromatic
    replied
    La 10.000e eu as cumpara un Passat B6 2TDI BMP 2006(2007) cu maxim 120.000 la bord, d.p.m.d.v. a fost cel mai reusit Passat B6.

    Leave a comment:


  • mihai.85
    replied
    sunt perfect de acord cu GPL-ul montat din fabrica pe masinile de lux si cu faptul ca daca folosesti o astfel de instalatie, se poate reduce impozitul.
    dar sa pui instalatie de GPL pe un Golf V GTI... what the f..k? ca de fapt de aici pornise discutia. repet, mie unul mi se pare total deplasat. in fine, hai sa incheiem discutia ca altul e scopul acestui thread si suntem cam off...

    Leave a comment:


  • Octavian
    replied
    Da, e si asta o treaba cu GPL pe masinile de lux.

    Dar vezi ca (mihai.85) instalatia aia de GPL ce vezi pe un Mertazn sau BMW sau what ever, costa de cateva ori mai mult decat ce pui tu (uzina) la Logan.

    Si asta se vede in comportamentul motorului (pierdere infima de putere pe GPL), fiabilitate ireprosabila.

    E ok/normal sa iti permiti sa platesti consumul de 20% la o luxoasa daca o posezi, dar daca poti sa reduci consumul de carburant la ~jumate de ce n-ai face-o?
    E o chestie practica, nu o (mai) vad ca pe o ipocrizie.

    Sigur, n-as face asta la un Ferrari ))
    Desi Porsche pe GPL am vazut ! si nu rabla.

    Leave a comment:


  • darksid3
    replied
    Sunt BMW-uri care vin din fabrica cu instalatie GPL

    Leave a comment:


  • Cristi_LCD
    replied
    Eu stiu poate in alte tari GPL este considerat nepoluant si le convine din prisma impozitelor.

    Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google