Odihneasca-se in pace!
A Mai Căzut O Stea
Collapse
X
-
Comment
-
Fostul director general al companiei Apple dar si cofondatorul acesteia, Steve Jobs, a murit la varsta de 56 de ani, dupa o lupta grea cu cancerul pancreatic.Attached FilesIf it ain't broke, don't fix it!
Comment
-
Offtopic: Vine Google si Androidul din urma, cat capra.Originally posted by 1.6_mpi View PostDa, e o pierdere! Omul asta "a ars" cum putini sunt sunt in stare. De windoze mai bine nu scapam ca va trebui inventat altul...
Ontopic: RIPIn fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
incearca sa-ti imaginezi o luma fara ms-dos, windows, fara macintoch, os2...mai mult, doar cu atari si sistem cp/m, fara calculatoare ibm compatibile, doar cu ibm originale de la mama lor si cu acelasi cp/m idiot. meritul microsoft e ca a permis altora sa copieze ibm si sa foloseasca sistemul respectiv de operare, iar apple/os2 a fost mereu un competitor pe piata de servere, sau unde aveai nevoie de putere de calcul pe resurse cat mai putine. din pct asta de vedere, un mac cu procesor motorola de 800Mhz dadea fum la P4 de 2GHz si dublu de RAM. din pacate, mac n-a vrut sa devina "looser friendly" si a picat de pe piata. ca sa intelegi si sa apreciezi un mac, trebuie sa fi lucrat macar 1-2 zile pe unul. eu am avut ocazia sa invat pe un mac din '85 care in '93-'94 punea in cap doua bucati 386/486, cu coprocesor matematic, daca intelegi ce vreau sa spun. la vremea aia, 486 de 66MHz si coprocesor matematic, era un fel de "miez". acu-mi dau seama cat de offtopic sunt, dar poate ca lucrurile astea trebuiesc totusi spuse.Originally posted by Thejock3r View Posteu sunt de parere ca ambii au muncit pentru a se imbogati. Se putea trai inainte si fara Windows si fara Apple . Oricum...RIP!Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment

Dumnezeul sa-l ierte!

Comment