Discutii despre orice, mai putin pe teme politice

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Nu este adevarat.
    HCL S3 cu regulamentul din 2017 in care era asa cum am spus.
    S-a modificat la inceputul lui 2018 si a fost valabil pentru 2018 in care limita timpului de parcare a altuia era de 15 minute.
    Apoi s-a modificat la inceputul lui 2019 si este acum valabil in care oricine poate parca pe locul tau maximum 15 minute si obligatoriu cu numarul de telefon in geam.
    Practic, poti parca pe locul cuiva cat timp nu il revendica in timpul zilei, iar cand vine sa il revendice, ai 15 minute in care poti sa revii la masina.

    Comment


    • Nu stiu daca toate astea sunt de ras sau de plans. Dar se pare ca uneori lucrurile o iau razna rau de tot.
      Ce frumos e cand ajungi acasa pe la pranz (sau ai o urgenta) si gasesti locul tau de parcare ocupat. Tot tu trebuie sa iti bati capul.
      In alea 15 minute unde parchezi? Si daca nu revine la masina ce faci? Tractari, etc....

      Comment


      • Salutare! Cam cu cat se mai vinde realistic vorbind un logan mcv 1.5 dci 2007 euro 4, 160.000km, AC, geamuri electrice fata, oglinzi electrice, airbaguri laterale fata, 7 locuri. Vopsea originala peste tot (niciun fel de accident, nici macar tamponare, nu are schimbat sau reparat nimic la caroserie) dar are 2 lovituri de la poarta (a batut vantul) care trebuie facute, vopsea umflata putin la stergator spate, inca nu a iesit rugina dar trebuie facuta, la usa fata mai are pe interior jos masticul dezlipit vreo 3 cm, inca nu a patruns rugina pt ca dau cu wd-40 periodic si asa a ramas de vreo 3 ani, in rest nu mai are rugina nicaieri. Mai are parbrizul spart, sus si jos, nu e in campul vizual dar e crapat bine, ii trebuie alte cauciucuri, are schimbat de curand amortizoare fata Monroe, bascule de origine, bucsi bielete, flanse, capete de bara Lemforder, demaror refacut, placute si discuri, bujii, are schimbate acum vreo 3 ani supapele de retur de la injectoare pt ca nu mai pornea, de asta am si refacut demarorul ca l-am cam tocat. 2 usi nu prea se mai incuie din telecomanda. In rest masina merge ca atunci cand era noua, anul trecut am mers cu ea in tur de vacanta 1800 km prin tara, inafara supapelor de la injectoare nu a cauzat niciodata probleme, porneste la prima cheie si la minus 18 grade, nu scoate fum aproape deloc la mers normal, doar daca te duci in limitare cu pedala la podea, banuiesc ca asa scot masinile astea de noi, mai mult scoate depunerile de pe toba, daca faci asta de cateva ori scoate din ce in ce mai putin, in rest nu se vede fum nici la depasiri. A mers 80% din timp inafara orasului si deloc subturata si de vreo 2 ani bag ulei 2t in motorina, asa ca e foarte silentioasa pt un logan 1 diesel. Are in continuare ambreiajul original, turbina originala, pompa, amortizoare spate, frane spate etc. Oare merita mai mult de 1500 euro?
        Last edited by ionescu liviu; 16 May 2019, 15:56.
        http://www.youtube.com/watch?v=pvSt-c_YkTQ

        Comment


        • Astazi am intampinat o problema. Am incercat sa intru in topicul " Probleme Tehnice Logan II" si nu ma lasa. Zice sa ma loghez cu alt cont sau sa apelez la Admin.
          Mai exact, zice ca
          Sorry, you are not authorized to view this page.
          Please try logging in or logging in as different user Login or send a message to the admin

          Comment


          • Am patit si eu, se pare ca problema apare daca vrei sa vizualizezi o postare care a fost stearsa intre timp.

            Comment


            • Voiai sa citesti despre vizita papei? Asta se discuta pe topicul cu probleme tehnice.
              Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

              Comment


              • De ieri 03.06.2019, Dacia a scos din configurator motoarele 0.9 TCe = GPL

                Comment


                • Stie cineva din Bucuresti pe unde mai sunt amplasate containerele rosii pentru reciclat electronice mici? Le-am folosit ultima oara acum un an si cred ca tot atunci le-am vazut ultima oara pe strazi.

                  Comment


                  • Nu exista in Bucuresti reciclare.

                    Comment


                    • Ma chinui de 20 de minute sa sterg niste mesaje de pe forum si nu reusesc. De ce nu nu se sterg? Imi da confirmare si le gasesc la loc.

                      Comment


                      • Sunt cateva persoane pe forum interesate de subiectele pe doua roti de un om (nu cal) putere. Aviz si amatorilor de trotinete, ca au inceput si ei sa le lase legate. Asa ca va spun ca "se fura biciclete in draci" in Bucuresti. Recent am trecut si eu printr-o experienta neplacuta. M-am ales doar cu antifurtul distrus.
                        Se posteaza/uplodeaza o poza cu bicicleta furata direct in grup, detalii despre dotare acesteia, orasul de unde a fost furata si datele de contact. Se noteaza si seria cadrului! Pentru a vedea...

                        Si sa stiti ca politia spune ca in Bucuresti se fura biciclete in draci, nu le mai lasati legate nicaieri. Eu am venit de la munca, am legat-o de un stalp de la gard pe un trotuar circulat in fata la fostul IRIS MALL acum Auchan, am intrat 10-15 min in Auchan si cand m-am intors disparuse.
                        Mie mi-a spus politistul ca eu sunt de vina pentru ca mi s-a furat bicicleta fiindca nu am legat-o cu un lant mai gros si pentru ca nu i-am pus GPS. Mentionez ca nu mi-au furat-o de la marginea Bucurestiului ci din fata Guvernului, ziua in amiaza mare.
                        Sa vezi ce e in Bucuresti nu in Timisoara ! Zilnic se fura 10 biciclete !

                        Comment


                        • Originally posted by Fanez View Post
                          Ma chinui de 20 de minute sa sterg niste mesaje de pe forum si nu reusesc. De ce nu nu se sterg? Imi da confirmare si le gasesc la loc.
                          Am cautat niste mesaje pe care nu le-am sters ca-mi trebuiau si nu le mai gasesc.

                          Comment


                          • Imi cer scuze moderatorilor, in special lui 77sky pentru faptul ca am postat doua torrente cu hartile noi de la TomTom (au fost apoi sterse). Pana acum stiam ca este permis, de acum voi evita asta.
                            Dar daca tot a venit vorba ar fi bine daca s-ar reaminti ce linkuri externe se pot pune sau care nu sunt permise. La fel poate si despre fisiere ce pot fi atasate, tipul lor si marimea maxima (ex: pana in urma cu ceva timp erau OK pdf-urile mici, acum vad ca nu se mai pot atasa).

                            Comment


                            • Detii drepturile de autor pentru ce ai pus pe torentii aia? Cum D-zeu ati ajuns sa spuneti ca a posta torenti si tot felul de porcarii e permis?
                              In loc de pdf il pot face .zip sau zip parolat, intrucat nu detii drepturile de autor pentru ce se afla in .pdful ala.
                              Last edited by Cristi_Xp; 3 October 2019, 18:02.
                              Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

                              Comment


                              • Mi-am cerut scuze. Mea culpa. Dar astfel de link-uri au tot fost date pe forum.
                                Despre pdf-uri pot detine drepturi de autor, pot da un print and save as pdf unui fisier de al meu.
                                Dar OK, am inteles, insa sunt curios daca toate atasamentele\linkurile trecute sau viitoare respecta dreptul de autor
                                Inca o data scuze, nu doresc sa intru in polemica. Dar consider ca asta e "zona gri", depinde pana unde se doreste sa se intinda.
                                Iar eu inchei aici discutia pe tema asta.

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google