Stiri auto de tot felul

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Direct de la sursă :
  • Se va numi Dacia Jogger ! Un nume simplu și cu sonoritate internațională a fost ales pentru a denumi cel mai nou model al gamei Dacia. Este vorba de un vehicul de familie, cu 7 locuri, polivalent, care va fi dezvăluit în cadrul unui eveniment digital live în data de 3 septembrie.
  • Evocând sportul, natura și energia pozitivă, Dacia Jogger se poziționează ca un vehicul de familie perfect adaptat ieșirilor în aer liber. Jogger reflectă spiritul pragmatic și autentic al mărcii Dacia și mediul „outdoor” al noii identități de marcă.
  • Dacia Jogger va fi prezentată publicului larg în data de 6 septembrie, la Salonul Internațional Auto de la Munchen.  Un Model de familie versatil cu până la 7 locuri

  Disponibil în două configurații, cu 5 sau 7 locuri, Dacia Jogger este partenerul ideal al familiilor, atât în traseele urbane din viața cotidiană cât și în periplurile mai lungi, prilejuite de ieșirile în natură la sfârșit de săptămână sau în concedii. Cu spiritul pragmatic care o caracterizează, Dacia propune un vehicul care le permite clienților să profite de plăcerile simple ale vieții alături de cei apropiați.  Un nume ce evocă dinamism

  Jogger este un nume simplu, modern, ușor de pronunțat și înțeles în întreaga lume. Este un nume ce evocă dinamism și energie pozitivă. Sufixul „er”, pe care îl regăsim deja la modelul Duster, SUV-ul emblematic al mărcii Dacia, aduce un aer de familiaritate, reflectând totodată robustețea unui partener de drum ideal în viața de zi cu zi.  GATA DE START la salonul internațional auto de la Munchen

  Dacia va dezvălui noul model, Jogger, în data de 3 septembrie, la ora 11:00 (ora României) în cadrul unui eveniment 100% digital.

  Pe 6 septembrie, la Salonul Internațional Auto IAA Mobility de la Munchen, în prezența lui Denis Le Vot, Director General Dacia, Jogger va fi prezentat publicului larg. Noutățile Dacia la IAA Munchen vor putea fi urmărite de la distanță pe platforma Dacia events.dacia.com.


  https://www.gruprenault.ro/media/202...-gata-de-start

  Apropo de sufixul er : Duster, Triber, Kiger
  Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.

  Comment


  • https://www.gruprenault.ro/media/202...uri-reinventat

   Dosarul de presă, adică informațiile oficiale legate de Jogger

   LE :
   DACIA JOGGER HYBRID ÎN 2023
   În 2023, gama de motorizări va fi completată de o versiune hibridă. Jogger va fi primul model Dacia care va beneficia de această tehnologie și care va deveni astfel cel mai accesibil vehicul de familie hibrid cu 7 locuri de pe piață.
   Tehnologia hibridă a modelului Dacia Jogger va fi bazată pe un motor pe benzină de 1,6 L, însoțit de două motoare electrice (un « e-motor » și un demaror de înaltă tensiune), cuplate cu o cutie de viteze multi-mod cu craboți, fără ambreiaj. Frânarea regenerativă, combinată cu capacitatea de auto-încărcare a bateriilor de 1,2 kWh (230V) și cu randamentul cutiei automate asigura ca rularea în oraș să desfășoare aproape 80% din timp în regim electric. Consumul de carburant este astfel diminuat cu până la 40% (față de un motor termic echivalent în ciclu urban, fără schimbarea obiceiurilor de conducere).
   Alte avantaje :
   - O tracțiune 100% electrică la demaraj.
   - O conducere confortabilă datorită transmisiei automate.
   - O mare simplitate în utilizare, datorită adaptării automate a modului de conducere pentru optimizarea confortului la volan și a consumului.
   Last edited by t0rquemada; 3 September 2021, 11:34.
   Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.

   Comment


   • FOTA = Cum ușor ușor mașinile se transformă în telefoane și de ce e nevoie de cyber-security și gateway pe noile modele:

    https://www.renaultgroup.com/en/news...re-in-the-air/
    Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.

    Comment

    Working...
    X
    Anulare DPF
    Politica de Securitate Google