Discutii Amicale Despre Politica

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Scumpirea a ce este 10%? A tuturor cheltuielilor lunare sau doar a combustibilului? Rata inflației este de 4-5%.

    Comment


    • Lasa rata inflatiei, aia e o valoare medie. De la 1 martie se scumpeste si curentul electric, am facut un calcul si voi plati cu 11 lei mai mult pe 100 kWh, de la 47 de lei voi plati 58 de lei. Multumesc guvernarii actuale.

      Comment


      • Potrivit DNA, dosarul s-a constituit pe baza unei sesizari a Oficiului European Antifrauda (OLAF) transmisa la data de 30 septembrie 2016, privind suspiciunea savarsirii mai multor infractiuni, intre care obtinerea nelegala, pe baza de documente false, a unor finantari din fonduri europene, pentru lucrari de reabilitare de drumuri judetene, beneficiar fiind CJ Teleorman.

        Era vorba de doua contracte castigate de Tel Drum, in perioada 2008-2009, care ar fi fost incredintate ilegal: DJ 701 si DJ 506.

        Ministerul s-a constituit parte civila

        Dupa inceperea anchetei, in noiembrie 2017, DNA a transmis catre Ministerul Dezvoltarii si CJ Teleorman ca potrivit datelor din ancheta, au fost prejudiciate cu 30 de milioane de euro, respectiv 21 de milioane de lei in acest caz.

        La sfarsitul anului trecut, Ministerul Dezvoltari s-a constituit parte civila in dosar, iar CJ Teleorman a amanat luarea unei decizii. In final, CJ Teleorman a decis sa nu se constituie parte civila.
        Aia de la minister au cat de cat minte, la CJ Teleorman flutura vantul prin capetele consilierilor.
        Ar trebui sa raspunda cu averea personala toti care nu au votat constituirea ca parte civila in dosar. Ca guvernul a dat inapoi la UE banii aia ciorditi de LIvake.
        Consilierii trebuie sa faca si niste parnaie, pentru complicitate la furt.


        Alta opera pezedista cu probleme.
        Probleme la stadionul de 55 de milioane de euro construit la Craiova si inaugurat in urma cu doar 4 luni

        Stadionul din Craiova se confrunta cu primele probleme dupa inaugurarea ce a avut loc in luna noiembrie a anului trecut.

        Acoperisul arenei care a costat 55 de milioane de euro s-a crapat in zona rosturilor de dilatare ale structurilor de rezistenta, iar doi muncitori au fost surprinsi in timp ce incercau sa rezolve problema.
        Last edited by mr.K; 2 March 2018, 14:15.

        Comment


        • Nu, problemele sunt ale firmelor de construcții. Ele sunt faimoase în Ardeal.
          Liderul asocierii care a câștigat licitația este SC Con-A din Sibiu, firmă de construcţii cu capital integral românesc, aflată pe locul 6 în Top 100 Antreprenori Generali în Construcţii (IBC Focus, date referitoare la anul 2013), firma care a construit şi Cluj Arena şi Sala Polivalentă din Cluj.

          Ceilalți asociați sunt ACI Cluj (firmă clujeană, care a construit Cluj Arena); Nisal din Sibiu – asociat 2, Dico și Ţigănaş birou de proiectare, din Cluj – asociat 3, cu subcontractanții Plan 31 Ro din Cluj, Instal Data Proiect din Cluj, Helinick din București și Vision4Venue din Nurnberg, Germania – terț susținător tehnic.
          Dacă nici ardelenii nu mai fac treabă bună, în cine să mai ai încredere?

          Referitor la eurocratul care ne-a vizitat, iată replica deputatului Pleșoianu
          „Atacarea justiției în mass-media, în declarațiile publice poate conduce la impresia în rândul populației că justiția este slăbită. Respectul pentru justiție, pentru legislativ sunt necesare pentru a ajunge în momentul în care putem considera că putem încheia MCV-ul.”

          1. „Atacarea justiției în mass-media”… Acesta este primul lucru abominabil pe care l-ați rostit. Domnule Timmermans, nu știu cum înțelegeți dumneavoastră funcționarea democrației, dar noi TOȚI ceilalți oameni din Europa considerăm că aceasta nu poate fi garantată decât de existența unei prese libere. Iar rolul presei libere, distinse domn, este tocmai acela de a prezenta lucrurile exact așa cum sunt. Spre exemplu, dacă o televiziune se află în posesia unor înregistrări cu niște procurori care falsifică probe, ea are OBLIGAȚIA morală și profesională de a difuza acele înregistrări. Aceasta NU înseamnă „Atacarea justiției în mass-media”!

          Eu NU accept ca, în țara mea, prim-vicepreședintele Comisiei Europene să susțină o conferință de… presă, în fața… presei și să-i transmită chiar… presei că trebuie să-și pună singură BOTNIȚĂ! În numele presei românești și europene libere, vă solicit public să vă cereți scuze pentru afirmația făcută! Este inacceptabil și nu putem lăsa lucrurile așa! În Uniunea Europeană, în această zonă civilizată a lumii, când un om care ocupă poziția dumneavoastră cere cenzurarea presei, există doar două variante: își cere scuze public sau demisionează! Aștept decizia dumneavoastră…

          2. „Atacarea justiției în mass-media, în declarațiile publice poate conduce la impresia în rândul populației că justiția este slăbită.” …Acesta este al doilea lucru ilogic și abominabil pe care l-ați rostit. Carevasăzică, dacă presa ne arată abuzurile unor procurori, aceasta înseamnă că face un lucru… rău și că ne creează o… falsă impresie cum că lucrurile nu ar funcționa bine în sistemul de Justiție!? Nu știu dacă sunteți religios sau ateu, dar… Doamne ferește, distinse domn! Cum puteți spune o asemenea bazaconie!?

          Deci dacă o parte din Justiție e putredă și presa ne arată asta, problema nu e cu acea parte putredă a Justiției, ci cu… presa!?? Domnule Timmermans, și această afirmație nu poate atrage decât două variante: scuze publice sau demisia!
          Dle Pleșoianu, să îi readucem aminte eurocratului Timmermans că șeful lui a spus asta când un ziarist a fost ucis în Malta
          In a separate statement, European Commission president Jean-Claude Juncker said he condemns Caruana Galizia’s assassination in the strongest possible terms.

          “The right of a journalist to investigate, ask uncomfortable questions and report effectively, is at the heart of our values and needs to be guaranteed at all times,” he said.
          Apropos, cred că avem doi ziariști uciși în UE în ultimul an pe teme de corupție/mafia/politic. În Malta și în Slovacia.
          Last edited by gecmc94; 2 March 2018, 16:04. Reason: Automerged Doublepost

          Comment


          • plesoianu asta i-a spus si cum a fost tras pe dreapta rise project dupa ce publicat cum s-au scurs banii publici prin teldrum? prin firmele lui nuti udrea, cocos, etc? casele lui iohannis...
            i-a spus si ca jurnalistii incomozi au rastalmacit cu interes la a3 ceea ce timmermann zisese de fapt?
            as apria ca nu a spus nimic. eu sunt de acord ca toti mint in presa noastra, toti sau marea majoritate au interese, dar daca tot vrei s afaci pe corectul si imaculatul, zi dracu tot, sau taci ca te faci de rahat. cum d en-au comentat dragnea si tarcianu, ca doar ei au fost cei "urecheati"?
            de rahat si timmermann, daca e sa fim corecti pana la capat, prin felul cum incearca sa schimbe lucrurile. ca-i ok sau nu, om vedea, dar ce-a facut el ai aici are dreptate plesoianu, e un fel de amestec in treburile interne. repet, ca va avea un efect benefic sau nu, ramane de vazut, dar ca idee, ramane un fel de amestec. partial, insa, e un amestec asumat la momentul aderarii la ue.
            ps: timemrmann asta s-a legat cumva de italieni, francezi si spanioli? ca astia parca au si ei coruptie la nivel inalt si nu i-am vazut pe la stiri...
            Last edited by Seba; 2 March 2018, 16:36.
            Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

            Comment


            • Ce știi despre Rise Project și trasu' pe dreapta? Spune-ne și nouă. Merci.

              Comment


              • Angajatii unei primarii au dat SMS-uri de aproape un miliard de lei, de pe tefoanele de munca, pentru emisiunea lui Maruta.
                Angajatii primariei Bascov, judetul Arges, au dat 60.000 de SMS-uri pentru a se asigura ca asamblul din comuna lor castiga un concurs de la emisiunea "La Maruta".

                "Aproape un miliard de lei au cheltuit angajatii Primariei Bascov pe SMS-uri", a declarat purtatorul de cuvant al liberalilor argeseni, Gelu Tofan, citat de Jurnalul de Arges.

                Informatia a fost confirmata de contabilul primariei pentru Realitatea TV care a sustinut ca "se vor lua masuri de recuperare a banilor de la fiecare angajat si incercam si prin sponsorizari".
                Ce cretini!
                Sa cheltui 22.000 de euro pentru un premiu de 3000 de euro pare ilogic, dar daca sunt banii statului, orice e posibil.

                Comment


                • Să zicem că scenariul lansat în ultimele ore cu Iohannis în linie dreaptă pentru președinția Consiliului European este un scenariu bazat pe informații cu o oarecare doză de adevăr. Și nu petarde.

                  Dacă ar face asta, Europa devine de râsul lumii întregi. CV-ul lui Iohannis are multe schelete de care s-au scris sute de pagini în presa românească. Și de care vor afla și tabloidele britanice sau alți jurnaliști internaționali de investigații. Mană cerească. Escrocul de case din Sibiu, a cărui lipsă de bună credință a fost afirmată într-o sentință definitivă judecătorească, care a pierdut deja două case din motive de falsuri, ajunge Președintele unei instituții care adună șefii de state din Europa.

                  Eu tot mai sper în Europa și nu pot să cred că litigiile judecătorești pierdute scandalos din CV-ul lui Iohannis, nu îl descalifică din start într-o competiție serioasă.

                  Comment


                  • Radio France Internationale (RFI) a desemnat-o pe sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, personalitatea europeana a saptamanii.
                    Livake merita sa fie desemnat infractorul deceniului?
                    Eu spun ca da.

                    Comment


                    • "Europeanul săptămânii" este un titlu care nu spune mereu ceva onorabil. Shaakashvili a fost numit la fel în săptămâna 10 dec 2017. Ori ciudatul acela este un "penal" la el acasă și gonit cu furcile din Ucraina.
                      Și Kuhnert, un neamț de 28 de ani, a fost Europeanul săptămânii. Asta pentru că se opunea în interiorul socialiștilor la o alianță cu Merkel la guvernare. A pierdut și alianța se face.

                      Comment


                      • Una peste alta...LCK este apreciata in EU...pe cand toata lumea il considera pe Dragnea &CO doar un grup de gainari nu foarte inteligenti...dar cu mult tupeu.

                        Comment


                        • Originally posted by Catalin S. View Post
                          Dar despre asta ce spuneti?

                          Pe scurt...

                          Statul paralel stârneşte mişcări paralele:
                          Partidul Neamul Românesc și Inițiativa Civică "România 3.0.

                          Si totusi, nimic despre asta?
                          http://www.loganclub.ro/forum/pictur...pictureid=8026

                          Comment


                          • Daniel Dragomir nu merita bagat in seama decat de cei despre care are dosare.
                            Vor fi partide gen UNPR, organizatii politice cu un singur interes, bunastarea membrilor. Ca si pezede, pnl...
                            Last edited by mr.K; 5 March 2018, 11:56.

                            Comment


                            • Originally posted by Catalin S. View Post
                              Si totusi, nimic despre asta?
                              tu ce parere ai, ca nu ai emis niciuna?

                              Comment


                              • O fi vrand sa se inscrie.

                                Sau e deja inscris si face racolari. Care e conditia de baza, sa ai un anumit model de ochelari de soare?

                                Sa revenim la oile noastre, adica fugarele.

                                Elena Udrea a comentat în termeni duri, pe contul ei de Facebook, apariţia pozelor cu ea şi cu Alina Bica, afirmând că "în lipsa pozelor cu Kovesi la tăiatul porcului, protestarii pro Sistem au găsit ce să share-uiască" şi anunţând că se va ocupa să facă un raport în imagini al prezenţei ei în Costa Rica.

                                "În lipsa pozelor cu Kovesi la tăiatul porcului, protestarii pro Sistem au găsit ce să “share-uiască”. Poze cu mine şi Alina în Costa Rica. Dacă ştiiam că interesează pe cineva, puneam eu fotografii zilnic. Chiar şi din cabinetul ginecologului", îşi începe Udrea comentariul, postând ea însăşi pozele prezentate deja pe Facebook. Ea spune că se va ocupa să existe un raport în imagini al prezenţei ei în Costa Rica.
                                Pai junica blonda ce esti, Kovesi nu e cercetata pentru milioane de euro, matale esti. Kovesi nu e fugara, sta dreapta in calea locomotivei pezediste.
                                Coardele gen NUti oricum vor avea o viata mai buna decat una gen Kovesi, care se va imbolnavi de stomac si inima de la atata presiune pusa pe ea.
                                Oricum poporul roman nu-i va fi recunoscator lui Kovesi, romanii nu stiu ce e aia recunostinta nici fata de propria mama.

                                Eu spun ca nu vor fi. In al doilea rand, statul va asigura partea de pensii, deci partea de venituri pentru populatie. Repet, nu are cum", a declarat duminica seara ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, la Antena 3, intrebat ce s-ar putea intampla daca ar veni o noua criza economica, potrivit News.ro.
                                Salariati, stati calmi: pentru Teodorovici a a sigura veniturile populatiei inseamna sa asigure pensiile.
                                Forta de vot e asigurata, restul care munciti, va descurcati fiecare cum poate.
                                Last edited by mr.K; 5 March 2018, 12:41. Reason: Automerged Doublepost

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google