Discutii Amicale Despre Politica

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • „Da, cred că am făcut parte din acel stat paralel, dar eu am făcut totul din bună credință. Gândiți-vă că instituțiile, clasa politică sunt praf. Nu se mai pot face construcții, nu se mai poate lucra la proiecte. Se rezolvă dispute personale prin instituții. Părerea mea e că lucrurile nu mai pot continua așa. Sesizările se făceau și în interiorul partidelor. Își făceau unii altora dosare. E impropriu să spui că Horia Georgescu a nenorocit ceva sau pe cineva. (..) Probabil unii trebuiau să devină țapi ispășitori. Nu eram nimic greșit că mă întâlneam cu directorul SRI și nu puteam pune la îndoială ce-mi spunea cel mai înalt om al statului. Dacă stau zece persoane la o masă și unul rămâne în picioare, lucrurile sunt foarte clare. Nu mă refer la doamna Kovesi, ci la domnul Maior. Eu am fost, să zicem un exponent al statului paralel, care timp de 9 ani am stat la masă cu aceste persoane și brusc am devenit un biet penal. Trebuiau sacrificate persoane spre binele altora”, a declarat Horia Georgescu la B1TV.

    Referitor la atacurile unor politicieni, printre care Codrin Ştefănescu, fostul şef ANI a spus: „Am observat reacția extrem de dură și incorectă (n.r. a lui Codrin Ştefănescu), pentru că nici nu puteam să mă apăr. Nu știu dacă domnia sa se mai consultă cu prietenul său foarte apropiat dl Gabriel Oprea. E de notorietate relația. A avut un exces de zel în felul în care a acționat, ulterior declarației mele.(..) N-aș vrea să duc discuția aici în plan politic, dar revenind la dl Codrin Ștefănescu, până la urmă Oprea a fost vicepremier pe securitate națională, a înființat acel grup din care făceau parte multe instituții. A fost o întâlnire mediatizată la Palatul Victoria, unde au fost prezenți domnii Ponta, Maior.”.

    Ca să nu mai zică Iohannis că statul paralel nu există.

    Comment


    • Cine e cel mai mare guguman?


      Adrian Severin: "La Rahova am cunoscut, timp de 16 luni, un respect si o simpatie de care nu m-am bucurat niciodata cu atata intensitate. [...] La Rahova, ca de altfel in intregul univers concentrationar romanesc actual - Gulagul Romaniei ingenuncheate, ocupate si umilite - gasiti o mare parte a aurului care pluteste in ea. [...] In inchisorile noastre am gasit nu raul, ci binele irosit, instrainat, frustrat. El defineste Romania in esenta ei actuala [...] Haideti sa o recuperam si sa o salvam impreuna. La o suta de ani de la Marea Unire, prioritatea nu e aniversarea, ci salvarea".

      Florin Iordache: "Eu n-am sesizat [din partea lui Frans Timmermans] un discurs critic la adresa coalitiei, ca pana la urma ceea ce avem de facut - si Putere, si Opozitie - sunt pasi pe care in perioada urmatoare sau masuri care trebuie implementate si trebuie facute impreuna. Nu cred ca a fost si nu am remarcat pe un subiect anume, pentru ca n-au fost subiecte anume asupra carora puteau fi formulate critici".

      Catalin Radulescu: "Protestele pot sa fie de doua feluri - oameni care habar n-au de ce protesteaza si, daca ii veti intreba pe multi dintre ei, cred ca habar n-au, si oameni care sigur sunt pusi de sistemul care a creat toata aceasta nebunie in Romania ca sa protesteze, deci e foarte simplu".

      Viorica Dancila: "Aceasta privire la general nu e corecta. [Fosta mea colega din PE] doamna Ana Gomes nu spune ce e incorect si ce nu se poate aplica. [...] E membra a fundatiei Friends of Europe, patronata de domnul Soros, deci nu e in necunostinta de cauza a ceea ce vrea sa induca in Romania".

      Claudiu Manda: "La Comisia pentru Controlul SRI a fost intrebarea aceasta legata de taierea porcului si [George Maior] a spus ca a fost o masa de Craciun si atat, pe care a confirmat-o ca a existat".

      Tudorel Toader: "Eram in Japonia cand am intrebat: voi in cat timp rezolvati dosarele? In trei luni, pe cele mai complexe. In Malaezia, am spus ca avem 7.000 de procurori si au crezut ca nu au auzit bine. Pai, si ce faceti cu ei? Acolo au 650 si rezolva".

      Olguta Vasilescu: "Eu v-as ruga sa mai puneti mana pe o carte de matematica de clasa a V-a, ca vad ca unii dintre noi nu inteleg limba romana. La fel am spus si anul trecut, dar nu ati fost atenti. Am explicat atunci clar ca dublare nu inseamna automat o crestere cu 100% a salariului. La unii dublare poate fi o crestere de 10% sau chiar o scadere de 40%, depinde de care parte a diagramei te situezi. Eu ce sa va fac daca nu v-a placut matematica? Aici e stiinta pura, nu limbi straine, unde mai poti sa apelezi la gesturi, mimica sau limbaj al trupului".

      Daniel Zamfir: "Sa ma lase Danca cu principiile liberale! Daca au plafonat [dobanzile] toate statele din SUA, nici acolo nu e liberalism? Si acolo se incalca principii liberale? Spun inca o data: ma doare in cot de principiile liberale pe care le invoca Danca".

      Liviu Dragnea: "Din partea noastra, din partea mea personal, nu a existat in ultimii ani niciun fel de actiune impotriva sistemului judiciar. Daca vom discuta in continuare pe senzatii si pe perceptii, atunci nu o sa fie bine si n-o sa putem merge mai departe in ritmul si pentru atingerea obiectivelor pe care ni le dorim cu totii".

      Codrin Stefanescu: "Prost esti tu, iti spun direct! Nu te uiti in oglinda? Vii cu totul felul de foi notate, citeste naibii de pe foile alea si nu mai bate campii aici!".

      Gabriela Firea: "Am vazut ca se induce ideea ca eu si doamna Andronescu am porni un razboi impotriva domnului presedinte Dragnea. [...] Toata saptamana m-am ocupat cu deszapezirea, nu cu revolutii in partid".

      Petre Daea: "Eu circul bine in Bucuresti, pentru ca sunt invatat cu patinajul. Toata viata mea am fost pe camp si stiu cum sa ma feresc si de groapa si de alunecus, altfel nu ajungeam la anii astia. [...] Bucuresti e o capitala frumoasa a tarii romanesti, pe care trebuie s-o respectam. [...] E atat de frumoasa incat nu merita sa vezi daca exista o groapa".

      Iar nu ma pot decide - asa ca va invit sa judecati singuri - care e cel mai mare guguman al saptamanii trecute:


      Asa ca, dupa cum zice Olgutza Craiovitza, i-as ruga pe unii pezedisti care bantuie pe forum sa mai punea mana pe o carte de matematica de clasa a V-a, ca vad ca unii dintre ei nu inteleg limba romana.
      Cat despre respect, pezedistii spun ca te poti bucura de el la Rahova. Acolo le sunt recunoscute meritele. Vorba pacatosului....
      Last edited by mr.K; 5 March 2018, 14:26.

      Comment


      • Avem 1824 de procurori la 20 000 000 locuitori. Adică 9.1 procurori la 100 000 de locuitori. Europa are asta:


        * Din Council of Europe CEPEJ 2010 report (2008 data) Study on 16 comparable countries Jean-Paul Jean Advocate-General at the Court of Appeal of Paris CEPEJ expert President of the Working Group on Evaluation 28 November 2010

        Iar Olanda are azi 800 de procurori la 17 000 000 locuitori și rezolvă 250 000 cazuri pe an:
        The Public Prosecution Service employs around 5,000 people, including some 800 public prosecutors.
        ...
        The Public Prosecution service disposes of over 250,000 cases every year. Almost a third of these involve property offences, such as theft or burglary, almost a quarter involve violent crime and almost a fifth consist of traffic offences.
        Pe de altă parte, Danileț scrie aici https://cristidanilet.wordpress.com/...upa-revolutie/

        că sunt 2780 de procurori, ceea ce ne duce la 14 procurori la 100 000 de locuitori, ca Polonia.
        Last edited by gecmc94; 5 March 2018, 15:08. Reason: Automerged Doublepost

        Comment


        • Originally posted by aris86 View Post
          tu ce parere ai, ca nu ai emis niciuna?
          Așa cum afirmam și în alte rânduri, un pic de naționalism bine înțeles nu strică nimănui. Mai rău este când se escaladează situația și dăm de alde Vadimi, Funari, etc. Eu ceream o părere, în fine...

          Oricum, și indiferența este un răspuns, asta până când românului îi ajunge cuțitul la os. Sunt curios câți (n-)au ieșit la vot și câți se plâng acum de actuala guvernare...

          Originally posted by mr.K View Post
          O fi vrand sa se inscrie.
          Sau e deja inscris si face racolari.
          Altfel spus, ești de părere că toți cei de pe aici care discută despre PSD sunt pesediști, cei care discută despre PNL sunt peneliști iar cei care discută despre Platforma 100 sunt soroșiști. Serios?

          Originally posted by mr.K View Post
          Care e conditia de baza, sa ai un anumit model de ochelari de soare?
          Când am pus poza de la avatar nu credeam că va dura atât de mult până când cineva se va "sesiza" și se va lua de ea / ochelari. Dar nah, am eu așteptări cam mari...

          Uite, dacă vrei, pentru tine o voi schimba, dar să nu mai spui la nimeni. Rămâne-ntre noi, ok?
          http://www.loganclub.ro/forum/pictur...pictureid=8026

          Comment


          • @catalin, ca fapt divers, nici nu ma intereseaza cine isi mai face partid in tara asta, chiar mi se face lehamite.

            Comment


            • @K: ai uitat s-o pui pe aia cu ciordache zicand ca daca trebuie, psd poate instaura dictatura, pt ca au castigat alegerile...daca o fi adevarata faza...
              @catalin: un alt partid de dubiosi crezi ca e tot ce-i lipseste tarii asteia?
              @gec: corect, daca europa il pune pe iohannis presedinte de consiliu, se compromite. nu stiu daca are legatura cu preluarea presedintiei de catre romania, dar daca da, pe cine dracu' sa trimitem acolo sa ne reprezinte? avem de ales dintr-o gramada de hoti si incompetenti, pana la urma, in orice tabara ne-am uita. nu gasesc acu' rapid unu' care sa merite cat de cat sa mearga acolo ca reprezentant al nostru, daca despre asta e vorba. daca vor doar asa, de ochi frumosi, sa-l faca pe presidente incompetente sef la consiliu pt cateva luni, mai bine s-ar ocupa de chestii serioase si europa aia...
              Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

              Comment


              • Lovitura de teatru: Coldea il contrazice pe Manda si spune ca nu a cerut amanarea audierii din comisia SRI
                Nah, e clar ca Manda a mintit, dar a vrtu si omul sa amane audiera, uca cine stie ce adevaruri mai spnea si Coldea, dupa dezvaluirile lui Maior cum ca Livake taia porcu' la SRI. impreuna cu aia de la DNA.
                Si dezvaluirile astea veneau chiar inainte de congres, ntzzz, nu era bine.
                Clar trebuia amanata audierea lui Coldea pana dupa congres, cand oricum nu mai conteaza, Livake e ori sub scut, ori pe scut.



                La 326 de milioane de euro se cifreaza fondurile europene alocate de UE investitiilor in sistemul de sanatate din Romania in actualul exercitiu financiar.

                Insa aproape jumatate din acesti bani, 150 de milioane de euro, ar putea fi pierduti, intrucat in patru ani nu au fost realizate nici macar studiile de fezabilitate necesare celor trei spitale regionale propuse la Cluj, Craiova si Iasi
                Romania a ratat miliarde si miliarde de oportunitati, ce mai conteaza 3 spitale, fie ele si regionale?
                Peste 300 de ani tot probleme de genul se vor dezbate.
                Nu suntem in stare sa facem o linie de metrou de la aeroport la gara, cativa km de centura in jurul fiecarui oras mare, avem fonduri disponibile pentru calea ferata si vagoane dar nu s-au facut investitii de peste 10 ani, locomotivele sunt vechi de 30-40-50 de ani si au fost modernizate acum peste 15 anil, pur si simplu atat putem.

                Primarul Chirica: Exista vreo diferenta intre Dragnea si Ceausescu?
                Ceausescu a facut si lucruri bune!

                Corect! Livake a facut doar pentru el si familionul sau.
                Last edited by mr.K; 5 March 2018, 23:52. Reason: Automerged Doublepost

                Comment


                • Eu cred că tu minți. Dă citat din ce a spus Manda. Pentru că altfel, eu am faptele în acest fel.

                  hoțnews care preia news.ro spune doar atât: "Claudiu Manda, a anuntat luni ca audierea fostului prim-adjunct al directorului Serviciului, Florian Coldea, care ar fi trebuit sa aiba loc marti, se amana cu o saptamana, deoarece acesta a anuntat ca este racit."

                  La câteva ore vine și "bomba" mincinoasă. "Generalul Florian Coldea dezminte categoric ca ar fi cerut amanarea audierii din comisia SRI pe motiv ca ar fi racit, asa cum a declarat Claudiu Manda."

                  Păi Manda nici nu a spus că Coldea (cacofonie bine-meritată) a cerut. Ci că se amână pentru că el e "puțin răcit". Iar săptămâna viitoare va dura mai mult.

                  Comment


                  • @gecmc94, o prostie mai mare ca asta nu cred ca am mai vazut curand: adica Manda a declarat ca amana audierile deoarece tot el, Manda, a declarat ca e racit? Ori daca nu asta ai vrut sa zici atunci Manda a mintit oricum ai intoarce-o.

                    Dragnea a fost deranjat si de declaratiile lui Maior, nu riscainainte de congres alte declaratii surpriza.

                    Sent from my Mi A1 using Tapatalk
                    I have no special talent. I am only passionately curious.

                    Comment


                    • Sa schimbam un pic registrul...

                      Sa va asteptati s-o vedeti pe Firea candidata la presedintie. Zvonul aparut de curand, pe surse sau nu, ca va fi propus Dragnea, omul injurat si parainjurat in ultimile 6 luni, este doar asa, ca sa se sperie lumea, deoarece in plan, dupa ce masele se vor scandaliza, este ca ulterior sa apara "salvatoarea" de neam, ceea ce va duce la cresterea procentului de "credibilitate" pro PSD.

                      Ceea ce nu stiu mai-marii de la guvernare, este ca Gabriela Firea a avut succes doar pe zona Bucuresti, votata fiind in general de persoanele de etate de sex feminin care s-au grabit sa ajunga la vot neavand ce face acasa (deh, mai trebuie sa ascultam si sondajele).

                      In realitate, si tot conform sociologilor, romanul de rand este un pic misogin, chiar daca nu vrea sa recunoasca... si "foarte" impotriva femeilor de tip "sef", motiv pentru care, in opinia mea, desemnarea primarului general dar si participarea la alegeri va fi un mare fiasco!
                      http://www.loganclub.ro/forum/pictur...pictureid=8026

                      Comment


                      • Altfel spus, ești de părere că toți cei de pe aici care discută despre PSD sunt pesediști, cei care discută despre PNL sunt peneliști iar cei care discută despre Platforma 100 sunt soroșiști. Serios?
                        Altfel spus, tragi concluzii pripite, uitandu-te la 2 paie.

                        Cat despre candidatul pezede la prezidentiale, o sa se alature unui sir lung de ratangii: Nasty, Geoana, Pontax....

                        Comment


                        • Dacă 2 paie (apropos, se scrie "două paie") se numesc postările tale la care făceam referire în urma atacului subtil la adresa mea, în care postări și după cum prea bine se știe de regulă acuzi, ataci, pui false etichete și în general îți pute tot, da, să știi că ai dreptate. Trag concluzii pripite.

                          Iartă-mă! Promit că data viitoare mă prefac că nu exiști.

                          Revenind la prezidențiale, dar nu numai, pentru că observ că mare parte din discuțiile de la acest topic au la bază citate de pe net, știri de pe la TV, articole din presă la care cu toți avem acces... și din păcate nu păreri personale, crede-mă că pentru PSD, Gabriela Firea este ultima armă așa zis secretă, știindu-se faptul că marea majoritate a românilor nu iese la vot.

                          Da, așa este! Tututor li s-a luat de actuala guvernare, ceea ce a dus la indiferență. Că de luptat sau de ieșit în stradă... nici vorbă! Chiar așa... ce-i aia? Hai să-i lăsăm pe alții s-o facă, hai să-i lăsăm pe alții să-și ia amenzi pentru tulburarea liniștii publice, iar dacă vor reuși, apărem și noi la final precum vitejii după război.

                          Nimeni nu mai are încredere, da... și pe bună dreptate, dar ceea ce se omite este ca pe aceste considerente se bazează PSD-ul! Pe indiferența românilor și pe minoritatea care va merge constant la urne (conform surselor pe care le am, ar mai fi rămas aproximativ 1,1 mil. voturi pro PSD).

                          Restul? Restul e can-can, vorba reclamei!

                          Pentru că deși există acea ură la tot pasul gen "Duie Mragnea" vizibilă mai mult la nivel de București, sporadic în țară și fără fapte fizice concrete, am curaj să bag mâna în foc fără să mă ard, că în ritmul acesta tot de PSD vom avea parte și la viitoarele alegeri, fie ele locale, europarlamentare, parlamentare și prezidențiale.

                          În încheiere, ca să nu crezi că am ceva cu tine, cu scuzele de rigoare și în speranța că știi de glumă, spune-mi, te rog, vrei să-mi schimb poza de la avatar? Mă gândesc că dacă tot ai amintit mai sus de ochelarii pe care-i purtam, poate că că fără ei, postările mele o să-ți pară mai serioase, mai demne de luat în seamă.
                          http://www.loganclub.ro/forum/pictur...pictureid=8026

                          Comment


                          • atata timp cat majoritatea romanilor viseaza psd, psd poa' sa-l propuna si pe fram ursul polar presedinte, va fi ales...
                            pe de alta parte, sper ca tot mai multi sa-si dea seama de capacitatea psd de a rezolva probleme, ca la creeat probleme, evident, se pricep.
                            Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

                            Comment


                            • În încheiere, ca să nu crezi că am ceva cu tine, cu scuzele de rigoare și în speranța că știi de glumă, spune-mi, te rog, vrei să-mi schimb poza de la avatar?
                              Poza las-o, mai poti schimba ochelarii din cand in cand.

                              Revenind la prezidențiale, dar nu numai, pentru că observ că mare parte din discuțiile de la acest topic au la bază citate de pe net, știri de pe la TV, articole din presă la care cu toți avem acces... și din păcate nu păreri personale
                              Asta e caracteristica pezedistilor.
                              Propriile mele pareri, ca sa nu vorbesc si in numele altora, coincid sau nu cu ce apare in presa.
                              Last edited by mr.K; 6 March 2018, 12:40.

                              Comment


                              • Originally posted by Seba View Post
                                atata timp cat majoritatea romanilor viseaza psd, psd poa' sa-l propuna si pe fram ursul polar presedinte, va fi ales...
                                pe de alta parte, sper ca tot mai multi sa-si dea seama de capacitatea psd de a rezolva probleme, ca la creeat probleme, evident, se pricep.
                                Programe de guvernare și promisiuni deșarte se vor mai naște și în viitor, dar sub alte forme față de cele de acum, deoarece astfel de partide se adresează unui alt gen de mase, cel hulit de noi, genul de mase ce pot fi duse de nas foarte ușor.

                                Din păcate electoratul țintit nu stă pe forumuri, nu stă Facebook (în afară de făcut selfieuri gen "$ă mua-ră dujmani mey") și nici nu citește sau ascultă știrile care contează ca mai apoi să facă o triere de bun simț. Așa cum ai spus și tu, românii de rând (cei pe care se bazează PSD de pildă) visează, mănâncă, respiră... PSD, și orice ai face sau ai încerca să faci întru educarea lor, se soldează din start cu eșec iar în cele mai nefericite cazuri cu spitalizarea "propovăduitorului".

                                Și asta din cauză că deciziile cu "final pe termen lung" dar și aducătoare de guverne fără număr, se iau nu după o analiză atentă a climatului politic, ci la birtul din sat, de cele mai multe ori fix în ziua alegerilor.

                                Hâc!

                                Există sute, poate mii de cazuri când au pornit spre urne "setați" pe o anumită opțiune politică, dar ulterior au ajuns să voteze așa cum li s-a indicat, așa cum li s-a sugerat, amenințați fiind cu diverse. Dar hai, că deja o dăm în altele.

                                Originally posted by mr.K View Post
                                Poza las-o, mai poti schimba ochelarii din cand in cand.
                                Bine, boss!
                                http://www.loganclub.ro/forum/pictur...pictureid=8026

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google