Discutii Amicale Despre Politica

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Mi-am făcut puțin timp și am citit ultimile comentarii deoarece am observat că în ultimile două-trei zile unii poartă monolog, unii au discuții încrucișate, alții vor dialog, iar alții vor scandal...

    Din ciclul "întreb, nu dau cu parul", până la urmă ce legătură are UNJR cu acest topic? Jos pălăria pentru activiatea Uniunii, a implicării Danei Gîrbovan (cu care am, culmea, 16 prieteni comuni pe FB toți unul și unul) dar totuși... aceasta nu este nici partid politic, nu se va transforma vreodată în partid politic și nici nu cred că aspiră la așa ceva (sau mă-nșel?). Ce se întâmplă pe acolol pare ok, nu am ce reproșa (cel puțin din câte am auzit și m-am mai documentat), dar aici chipurile, vorbeam de politică.

    Sau cum doriți, mi-este indiferent.
    http://www.loganclub.ro/forum/pictur...pictureid=8026

    Comment


    • Eu sunt linistit, nu mai am cu cine dialoga, majoritatea sunt pe Ignore list.

      Pe scena politica e liniste si pace, ne unim cu Basarabia in declaratii, totul e ok.
      Printre altele, Senatul a respins legea initiata de USR de eliminare a pensiilor speciale, pensii care anul trecut au insumat aprox. 1.5 miliarde de euro.
      Hai noroc si la mai mare! Ca astia cu pensii speciale ies d etineri la pensie, traioesc mult, deci au nevoie de parale la buget ca sa-i multumeasca. Plus ca se tot inmultesc.
      Iar astia cu pensii normale se tot imputineaza, nu mai apuca sa iasa la pensie, pe motiv de boli cauzate de munca si stres.
      Csf, ncsf, daca nu suntem toti speciali ca sa meritam pensii speciale.
      Last edited by mr.K; 28 March 2018, 09:01.

      Comment


      • Din cliclul "știri pe surse (din sursele proprii)"...

        Am auzit că celor din USR nu le-ar displace o pensie specială. Unii dintre ei chiar s-au rugat ca legea împotriva pensiilor să fie respinsă.

        Hai să fim serioși acum... Deși poate o să fiu înjurat după mesajul acesta, opoziția este slabă, este moale, este doar de decor, cât să bucure "fraierii" care au votat împotriva PSD.

        Greșesc oare? Ah, nu? Știam eu!
        http://www.loganclub.ro/forum/pictur...pictureid=8026

        Comment


        • Deocamdata sunt singurii care au avut o actiune de genul.
          Restul, se bucura de pensiile speciale, prezente si viitoare.
          Cand va crapa bugetul, pariu ca prima data se vor plati aceste pensii speciale, pentru restul pensiilor se va decide functie de posibilitati achitarea lor.

          Comment


          • Și ce dacă?

            Ponta se vedea cu Udrea la cafele, dar în public erau chipurile dușmani. Să mai dau și alte exemple?

            Dacă ai știi ce discuții ultra-amicale sunt pe holurile Parlamentului sau în privat (nu la telefon, ci exclusiv pe Wazzup) între așa zis "adversarii politici", te-ar lua durerea de cap și ai vrea să emigrezi în Congo. Cu mici excepții cum ar fi "Cosette Chichirău vs Șerban Nicolae"... toți sunt o apă și-un pământ sau pe-acolo.

            Crede-mă, entuziasmul acela din 11 decembrie 2016 a dispărut de mult...
            http://www.loganclub.ro/forum/pictur...pictureid=8026

            Comment


            • Televiziunea Pro TV a fost somata de Consiliul National al Audiovizualului (CNA), marti, pentru neacordarea dreptului la replica lui Sevil Shhaideh, dupa ce a difuzat o stire despre dosarul "Belina".

              In sedinta din 6 martie, CNA a obligat Pro TV sa ii ofere un drept la replica lui Sevil Shhaideh, dupa ce a difuzat, pe 18 ianuarie, stirea "Experti: Afacerea Belina, ilegala".

              Televiziunea nu a difuzat acest drept la replica, sustinand ca acesta nu se refera la faptele neadevarate contestate, iar lungimea textului replicii depaseste cu mult necesarul sau, asa cum impune legea. Reprezentanta Pro TV la CNA a spus, in sedinta de marti, ca Sevil Shhaideh "nu a lasat nicio cale de discutie" in privinta textului dreptului la replica.

              "Am incercat din nou sa ajungem la o solutie cu privire la textul dreptului la replica si am luat legatura din nou prin doamna avocat, pentru ca din pacate nu am reusit sa ajungem la doamna Sevil Shhaideh direct. (...) Nu au lasat nicio cale de discutie. (...) Orice am scris si legat de durata si legat de faptul ca ar trebui sa faca referire la faptele neadevarate contestate, nu ni s-a raspuns la nimic. Singurul lucru care ni se spune este sa difuzam dreptul la replica pe care ni l-au dat ei prima data", a spus Adelina Sandu, reprezentanta Pro TV la CNA.
              CNA da in ProTV pentru ca publica fapte reale.
              Cand Spitalul de Nebuni A3 o ia pe aratura (zilnic), CNA e in vacanta.

              Comment


              • Silviu, da, te rugăm să continui să te faci de râs. Ce altceva vrei?

                Dana Girbovan, judecator la Curtea de Apel Cluj, a fost aleasa in pozitia de presedinte al UNJR, iar in pozitia de vicepresedinte a fost ales Ioan Ilies Neamt, judecator la Judecatoria Baia Mare.

                Componenta Consiliului Director este completata de doamna judecator Simona Neacsu, doamna judecator Iulia Craiu, doamna judecator Laura Toma, domnul judecator Marius Motolea si domnul judecator Alin Vasonan.
                În fine, Cătălin, ai revenit la niște comentarii realiste. Silviu însă privește totul prin niște dioptrii dogmatice, propagandistice.
                Last edited by gecmc94; 28 March 2018, 22:55. Reason: Automerged Doublepost

                Comment


                • gecmc94 cum sa numim o persoana care sustine dogma unui partid format din fosti ofiteri scoliti de SRI, infractori si care se pare ca promoveaza intens infractorii...inclusiv persoane judecate pentru crime impotriva umanitatii?

                  Comment


                  • Referitor la ceea ce ai spus, Cătălin, cea mai nouă dovadă este critica asupra primarului Firea cum că a închis școlile în mod inutil. Niciun politician USR de vârf sau liberal (Bușoi, contra-candidatul, sau Orban șeful actual) nu și-a asumat această poziție politică ca pe promisiune politică. Doar trimit agitatorii și portarii de la partid să spună că "ce nasol că Firea închide școlile". Aș vrea să văd că USR spune: "la cod portocaliu nu închid școlile, o voi face doar la codul roșu". In rest, gargară useristă pentru fraieri.

                    Bolovan, încă o dată, eu nu susțin necondiționat PSD. Ba chiar nu am fost de acord cu încă o zi liberă, vinerea de Paște. Nu se poate vorbi de o dogmă la PSD. Nici PNL nu mai este liberal și despre liberalism. Nici la USR nu există o politică, un curent. Singura dogmă la care se aliniază USR și PNL este "lupta anticorupție cu orice mijloace". Iar lor nu le pasă că acele mijloace sunt ne și chiar anti-constituționale. Ba chiar această dogmă este cu atât mai periculoasă cu cât talibanii useriști se răscoală chiar și contra Justiției când aceasta decide contra acestei dogme și așează niște proceduri în sensul dat de Constituție.

                    Aș mai putea discuta cu tine originile luptei anti-corupție. Vine de la Banca Mondială și FMI la finalul anilor 90. Iar ONG-urile americane susțin oarecum această doctrină a unei lupte anti-corupție în care drepturile omului sunt AMPUTATE. Dar este discuție inutilă pentru că tu și Silviu nu vreți să pricepeți documente și fapte.

                    Și n-aș fi chiar împotriva acestei dogme de amputare a drepturilor din principiu. Aș vrea-o discutată în public, în societatea românească. DAAAR, mă deranjează teribil că această amputare vine la cererea unei țări la care corupția domnește și este permisă de lege. SUA.
                    Last edited by gecmc94; 28 March 2018, 23:17. Reason: Automerged Doublepost

                    Comment


                    • Mie-mi pare ca esti un PSD-ist pur. Si un mare fan al miscarii staliniste.
                      Nu de alta...dar vad ca faci parte din miscarea anti DNA intensa...indiferent de costuri.
                      Sa nu uitam, pana acum, cam singura piedica care a fost impotriva gunoaileor din PSD/ALDE/PNL...a cam fost DNA-ul. Si sincer...da...exista si exceptii cand ce au facut au fost respins de judecatori...dar cred ca pana acum...mult mai rau era fara DNA decat cu DNA.
                      Mai mult...cred ca cel mai mare rau in romania in ultimii 70 ani a fost PSD-ul. O cloaca de infractori. Inclusiv modul lor de functionare este specific structurii PCR (de fapt este acelasi...PSD-ul fiind chiar PCR+fosta securitate)
                      Nici eu, nici silviu...nimeni nu sustinem DNA, Codruta etc...ci sustinem lupta anti coruptie. Acum ca marii corupti se simt deranjati...ghinionul lor...sa putrezeasca in puscarii infecte (ma doare fix in cur de drepturile lor...ca timp atenteaza grav la securitatea nationala...nu mai departe ma gandesc cat sunt de disperati sa se spele de abuzuri...in timp ce ceva sute de copii sunt in pericol din cauza lipsei de imunoglobulina)

                      Comment


                      • PS, vechea conducere a UNJR era formată din:

                        Natalia Roman, preşedinte UNJR
                        Angelica Costea, vicepreşedinte UNJR
                        Dana Gîrbovan, membru al Consiliului Director al UNJR
                        Simona Neacşu , membru al Consiliului Director al UNJR
                        Iulia Craiu, membru al Consiliului Director al UNJR
                        Loreley Mirea, membru al Consiliului Director al UNJR
                        Marius Motolea, membru al Consiliului Director al UNJR
                        Ioan Ilieş Neamţ, secretar UNJR

                        Banii pentru imunoglobulină ar fi fost acoperiți dacă tu, Silviu și alți luptători anti-hoție nu ați descărca filme pe net sau sw piratat ci le-ați cumpăra legal, plătind TVA. Te-ai gândit la asta, penalule?

                        Studiul,BSA, denumit Seizing Opportunity Through License Compliance ("Capitalizarea oportunităților prin licențiere corectă") evidențiază faptul că în România nivelul de programe software instalate pe computere fără licențe corespunzătoare se ridica la 60 de procente. Aceasta reprezintă o scădere de 2 puncte procentuale comparativ cu 2013, nivel indicat de studiul BSA anterior.

                        “Așa cum indică raportul, în cadrul unei companii este extrem de important să se conștientizeze ce software rulează”, a declarat Victoria A. Espinel, Președinte și CEO al BSA | The Software Alliance. Victoria Espinel subliniază că “mulți dintre directorii de Tehnologia Informației nu cunosc pe deplin ce programe pentru calculator sunt folosite pe sistemele lor sau dacă acestea sunt legitime".

                        Studiul BSA include în sfera de analiză consumatori, manageri IT și companii utilizatoare de PC-uri.

                        Studiul subliniază că gradul de folosire de software nelicențiat este încă ridicat și că atât persoanele fizice, cât și companiile riscă foarte mult atunci când folosesc programe pentru calculator nelicențiate, din pricina strânsei legături care există între utilizarea de software nelicențiat și atacurile informatice.

                        Atunci când se utilizează software nelicențiat, probabilitatea de incidență malware crește spectaculos, iar costurile gestionării incidentelor malware pot fi uriașe. Numai în anul 2015, atacurile informatice au adus companiilor prejudicii de peste 400 de miliarde USD.

                        La nivel mondial, procentul de software care nu era "licențiat corespunzător" era, în anul 2015, de 39 la sută, relevă studiul BSA.
                        Sursa: România Liberă citând BSA

                        PS. Bolovan, ce înțelegi tu "mișcarea stalinistă"? Că ai admis anterior că ești inginer și că nu te descurci foarte bine cu vorbele iar eu vreau să nu fi înțeles greșit ce ai vrut să spui.
                        Last edited by gecmc94; 28 March 2018, 23:43. Reason: Automerged Doublepost

                        Comment


                        • S-a trezit si purtatorul de cuvant...
                          Daca te-ai referit la mine inseamna ca ai un creier curat lacrima. Bine spalat. Ce sampon s-a folosit? Ti-au dat si cu balsam?

                          Comment


                          • Ma refeream la practici "staliniste"...vezi mama voastra Rusie si PSD-ul inainte de 89. (vezi promovarea de infractori, semi-analfabeti, persoane ce au comis crime impotriva umanitatii...indoctrinati in credinta Stalinist-Comunist-Marxista etc)
                            @Fanez ...nu dragule...nu are un creier curat ca lacrima...daca era spalat pe creieri era PSD-ist de seama acum

                            Comment


                            • Originally posted by gecmc94 View Post
                              PS, vechea conducere a UNJR era formată din:
                              Citate din ziare. De ce nu apare informatia pe site-ul lor? Nu au nimic referitor la componenta consiliului director, membrii etc. Sau o fi la secret totul? :-)

                              Cat timp eu merg acolo in parlament si se lauda ca sunt reprezentanti din mediul juridic ma astept la transparenta, totala.

                              Dar pana atunci, doar vorbe ...

                              Originally posted by gecmc94
                              Banii pentru imunoglobulină ar fi fost acoperiți dacă [...]
                              Daca PSD ar avea oameni competenti; defapt daca PSD nu ar fi la guvernare sigur am fi avut.

                              Asta e retorica tampita tipic PSDista. Tot timpul altii sunt devina si nu cei de la putere.

                              Originally posted by gecmc94 View Post
                              Te-ai gândit la asta, penalule?
                              Nu m-am gandit pentru ca eu nu piratez ci platesc abonamente la Netflix si HBO Go iar in rest merg la cinema.

                              ~~~~

                              @Fanez, foarte inteligent si profund. Acum poti trece mai departe si poti emite pareri referitoare la politica.
                              I have no special talent. I am only passionately curious.

                              Comment


                              • gecmc94 cred ca platesc mai multe taxe si impozite catre stat decat 10 PSD-isti intr-o viata. Nu cred ca piratarea de filme este cauza pentru care PSD-ul fura ca in codru....Astea-s scuze ipocrite scoase de psd-isti. Mai putin si isi justifica incompetenta/prostia crasa/hotia prin petele solare

                                P.S. Da...si eu sunt un fraier care are toate taxele la zi, platesc filmele pe care le vad...si am licente pe tot softul pe care-l folosesc (nici macar jocuri piratate n-am)

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google