Discutii Amicale Despre Politica

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Pana si Latrina 3 spune.
    Rata anuală a inflaţiei a urcat la 5%, în martie .
    Rata anuală a inflaţiei a urcat la 5% în martie 2018, de la 4,7% în luna precedentă, pe fondul scumpirii mărfurilor nealimentare cu 6,57%, a celor alimentare cu 4,01% şi a serviciilor cu 2,9%.O rată mai mare...


    Pana si Fane poate sa confirme ca pretul bananelor a crescut fata de aceeasi perioada a anului 2017. Doar ca nu o va face.

    O expresie de astazi: "Daca Anghel Saligny ar fi fost si el politruc, pun pariu ca si astazi am fi traversat Dunarea tot cu barca."

    Dancila, despre scaderile de salarii din raportul INS: Se fac comparatii cu alte luni, cu alti ani. Trebuie sa ne raportam doar la crestere.
    Pai aia e comparatia, te raportezi la o alta perioada.
    Cand deschide asta gura, cum scoate cate una epocala.

    Colega ei e pe aceeasi linie.
    Ministrul Muncii pune sub semnul intrebarii cifrele de la INS. Crede ca statisticile ar trebui sa contina si "notite" explicative
    Aia de la INS sunt niste prosti, ce naiba nu pricep, ministresele pezediste stiu ele mai bine cu cat au crescut salariile. Ale lor, bineinteles, am inteles ca au crescut cu 300% in ultimii 2 ani.

    Si inca odata omoloaga lui Theresa May in Romania.

    Dancila loveste din nou: Campionatul de fotbal din 2020 este EURO douazeci douazeci
    Last edited by mr.K; 12 April 2018, 15:31. Reason: Automerged Doublepost

    Comment


    • Să expunem și argumentele celelalte că doar nu citim doar pe unii.

      Si vine azi comunicatul cu date oficiale de la INS si zice plus 11,2% crestere nominala feb 2018 fata de feb 2017 si daca dai jos inflatia ramane O CRESTERE DE PUTERE DE CUMPĂRARE DE 6,2%. Oricum, trebuie sa priviti cu atentie la datele statistice oficiale, altfel cadeti prada manipularii”, a scris, miercuri, Cristian Socol, pe pagina sa de pe rețeaua de socializare Facebook.

      Comment


      • Premierul douazeci douazeci ne va purta tara spre inalte culmi de realizari indraznete.
        Abia astept!

        Multe oi mai are partidul ala, toti stau cu botu-n coada oii din fata, iar niste ciobani fara minte conduc turma spre prapastie.
        Last edited by mr.K; 13 April 2018, 11:57.

        Comment


        • UPDATE Şedinţă tensionată la PSD. Surse: Viorica Dăncilă ar vrea să demisioneze. Dragnea pregăteşte un miting în luna mai

          Premierul Viorica Dăncilă va prezenta, luni, în cadrul Comitetului Executiv Naţional al PSD, bilanţul guvernării la 100 de zile de la instalarea în funcţie. Şedinţa vine într-un context tensionat: Liviu Dragnea ar vrea schimbarea unor miniştri, în timp ce surse politice au declarat pentru G4Media.ro că Viorica Dăncilă ar vrea să demisioneze. Dragnea neagă.
          Cum fum fara foc nu iese, cel mai probabil este posibil sa asistam la inca o demisie a premierului.

          Comment


          • Russian Foreign Minister Sergei Lavrov says a Swiss laboratory has found that the nerve agent used to poison former Russian spy Sergei Skripal in Britain could be a substance never produced in the Soviet Union or Russia. The Swiss lab has declined to comment on Lavrov’s claims.


            Rușii au primit o copie a raportului confidențial pe care laboratorul de stat din Elveția, acreditat OPCW, l-a făcut asupra probelor luate din cazul spionului otrăvit în Marea Britanie.

            Supriză majoră. Elvețienii au găsit două otrăvuri. Una care este un gaz incapacitant (paralizant) numit BZ care acționează latent, după circa o oră și are efect câteva zile (un soi de comă, spasme). Iar altă otravă este novichok-ul, în concentrație mare și puritate excepțională (militară). Elvețienii susțin în raport că acest tip de puritate și concentrație nu s-ar fi putut păstra, dată fiind volatilitatea mare a substanței, știind că probele au fost găsite și prelevate la câteva zile de la tentativa de crimă.

            Ceva este foarte putred în Marea Britanie și pute a înscenare. Mai ales că spionul și fiica, acum sănătoși tun, vor fi incluși în programul de protecție a martorilor din SUA și nimeni nu-i va mai vedea vreodată. Să fi fost doi actori idioți într-o scenetă de dramă dintre marile puteri?

            Comment


            • @gecmc94, Lavrov spune ce si povestit tu dar nimeni nu-i confirma afirmatiile.

              E o mare diferenta fata de ce ai scris tu.
              I have no special talent. I am only passionately curious.

              Comment


              • Angajatii de la ArcelorMittal cer Guvernului sa salveze combinatul: Mizeaza pe perspicacitatea Vioricai Dancila.


                "Mizam pe perspicacitatea dumneavoastra in calitate de prim-ministru al Guvernului Romaniei, ca veti face tot ce va sta in putere pentru a gasi sinergiile cele mai bune pentru a ne pastra locurile de munca actuale si avem incredere in profesionalismul dumnevoastra", se arata in comunicatul sindicatului Sirerurgistul AMG.
                Daca mizeaza pe ce spun, e pierdere de vreme.

                Comment


                • Guvernul psd are cel putin doi ministrii tehnocrati (in adevaratul sens al cuvantului): cel de la agricultura si cel de la justitie.
                  "Guvernul tehnocrat" voia sa bage la justitie o "it-sta" care nici n-avea vorbe. Acum ne dam zmei...
                  Hai ! care mai vine cu Salvarea Romaniei? Hai s-o salvam! Cum facem? O bagam la puscarie sau .....?
                  Eu propun ca sa fie bagati la puscarie toti romanii. Esti roman? La puscarie! Ca furi, sau ....ca esti hot sau.... asa cum ne percepe UE...
                  SAU: esti arab=terorist, esti roman =hot, esti femeie= curva.... etc.
                  Last edited by Fanez; 17 April 2018, 13:44.

                  Comment


                  • VeVe e cea mai profesionista din guvern.
                    Sunt sigur ca va gasi solutia in cazul combinatului de la GL: va da niste pomeni sociale iar somerii se vor descurca, dupa ce termina banii, cum pot.

                    Ca stat roman, as verifica mai intai cum si-a indeplinit indianul obligatii luate in momentul privatizarii, altfel, n-as aviza nicio tranzactie.

                    Alesii locali in conflict de interese sa fie sanctionati cu 10% din salariu pe 6 luni.
                    Comisia Juridica a Camerei Deputatilor a dat, marti, raport favorabil pentru initiativa legislativa de modificare a Statutului alesilor locali, stabilind ca fapta acestora de a incalca legislatia in materie privind conflictul de interese va constitui abatere disciplinara si se va sanctiona cu diminuarea indemnizatiei cu 10% pe o perioada de maximum 6 luni.
                    Propunerea legislativa a fost initiata de deputatul Catalin Radulescu "Mitraliera" si semnata de 12 parlamentari de la PSD.


                    10% din salariu e vax albina, cand tu poti castiga de zeci si sute de ori mai mult, intrand in conflict de interese.
                    Prostire pe fata.
                    Last edited by mr.K; 17 April 2018, 16:18. Reason: Automerged Doublepost

                    Comment


                    • Sunt câteva lucruri pe care nu le-am spus, așa-i.

                      Primul dintre ele este că Lavrov nu a "povestit" rezultatele analizelor laboratorului elvețian. Le-a citit din raport către audiența planetară. Nu a fost cum că sursele noastre ne spun că..... ci iată ce vă citesc dintr-un raport.

                      This laboratory in Spiez, where, I am sure, professional scientists who value their reputation are employed, came to the following conclusions. I will now be quoting what they sent to the OPCW in their report. You understand that this is a translation from a foreign language but I will read it in Russian, quote: “Following our analysis, the samples indicate traces of the toxic chemical BZ and its precursor which are second category chemical weapons. BZ is a nerve toxic agent, which temporarily disables a person. The psycho toxic effect is achieved within 30 to 60 minutes after its use and lasts for up to four days.
                      Deci Lavrov citește din raportul secret elvețian. Și citește în fața planetei dezvăluind astfel faptul că ei au obținut acces la acest document într-un mod nelegitim (spionaj sau scurgere). Sunt foarte rare cazurile în care o mare putere arată ce tip de materiale are la dispoziție pentru că își poate trăda în acest fel surse de informații, spionii. Dar rușii au făcut-o.

                      Al doilea lucru pe care nu l-am spus este replica laboratorului elvețian. Nu era foarte relevantă pentru că mai degrabă confirmă decât infirmă spusele lui Lavrov. Dar să le punem pe toate pe masă.

                      L-au întrebat rușii de la TASS pe responsabilul de presă al laboratorului:
                      "We cannot have any statement on that,” Andreas Bucher, Spiez Laboratory’s strategy and communications head, told TASS on Monday.

                      “We are contractually bound to the OPCW for confidentiality. So, the only institution that could confirm what Mr. Lavrov was saying is the OPCW. We cannot confirm or deny anything,” he added.
                      Ce anume? Că doar OPCW poate "confirma". Elvețianul nu a spus că citatul dat de ruși nu corespunde realității. Este important de remarcat faptul că dacă rușii spuneau bazaconii, elvețienii puteau nega forma prezentată a raportului zicând "noi n-am scris așa ceva". Dar nu, au spus numai că doar OPCW poate confirma. Nu au spus că "va infirma".
                      A mai spus că "nu putem nici confirma nici infirma nimic". Ce înseamnă asta? Este răspunsul standard atunci când există un adevăr inconfortabil. O spun asta britanicii.

                      In February 2018, JUSTICE launched a new report on the ‘neither confirm nor deny’ (NCND) response at Matrix Chambers. The NCND response is most often used by public authorities in the national security and law enforcement contexts to avoid revealing sensitive information. It may, for example, be used in response to requests for information on undercover operations or in relation to surveillance programmes. However, in some circumstances, NCND has been used by public authorities to avoid disclosing information that may reveal unlawful activity. For instance, the police repeatedly used NCND in response to allegations of undercover police officers maintaining long-term, intimate relationships with environmental activists. Currently, NCND is being used in relation to the government’s alleged mass surveillance programmes revealed by US whistle-blower Edward Snowden.
                      Cel mai plauzibil scenariu este cel al scenetei britanice jucate cu cei doi ruși cu scopul pe care îl vom confirma în perioada următoare. Nu era nevoie de un scandal internațional pentru a expulza niște ruși din UK. Asta se putea face și discret. Focul se va întoarce la britanici acasă și poate că May își va pierde scaunul.

                      Comment


                      • Las asta aici...

                        George SOROS va primi importante fonduri europene pentru a preda lecții de anticorupție, fără nicio contribuție proprie a ONG-ului, căci prin asocierea cu Primăria Sectorului 2, cofinanțarea va fi asigurată din fonduri publice.

                        ****************

                        Atât am avut de spus. Dacă doriți, voi continua.
                        http://www.loganclub.ro/forum/pictur...pictureid=8026

                        Comment


                        • Psd are mai multi ministrii tehnocrati (in adevaratul sens al cuvantului) decat "guvernul tehnocrat". Unul e la agricultura, celalalt la justitie. Despre ceilalti nu stiu.

                          Comment


                          • Eh, ... A ajuns primul reporter occidental la Douma, locul vestitului atac chimic. Este britanic, este faimos, a scris în The Independent. N-a găsit urme de atac cu arme chimice.


                            The search for truth in the rubble of Douma – and one doctor’s doubts over the chemical attack
                            Exclusive: Robert Fisk visits the Syria clinic at the centre of a global crisis

                            There’s even a friendly doctor in a green coat who, when I track him down in the very same clinic, cheerfully tells me that the “gas” videotape which horrified the world – despite all the doubters – is perfectly genuine.

                            War stories, however, have a habit of growing darker. For the same 58-year old senior Syrian doctor then adds something profoundly uncomfortable: the patients, he says, were overcome not by gas but by oxygen starvation in the rubbish-filled tunnels and basements in which they lived, on a night of wind and heavy shelling that stirred up a dust storm.

                            As Dr Assim Rahaibani announces this extraordinary conclusion, it is worth observing that he is by his own admission not an eyewitness himself and, as he speaks good English, he refers twice to the jihadi gunmen of Jaish el-Islam [the Army of Islam] in Douma as “terrorists” – the regime’s word for their enemies, and a term used by many people across Syria. Am I hearing this right? Which version of events are we to believe?

                            By bad luck, too, the doctors who were on duty that night on 7 April were all in Damascus giving evidence to a chemical weapons enquiry, which will be attempting to provide a definitive answer to that question in the coming weeks.

                            Before we go any further, readers should be aware that this is not the only story in Douma. There are the many people I talked to amid the ruins of the town who said they had “never believed in” gas stories – which were usually put about, they claimed, by the armed Islamist groups. These particular jihadis survived under a blizzard of shellfire by living in other’s people’s homes and in vast, wide tunnels with underground roads carved through the living rock by prisoners with pick-axes on three levels beneath the town. I walked through three of them yesterday, vast corridors of living rock which still contained Russian – yes, Russian – rockets and burned-out cars.

                            “I was with my family in the basement of my home three hundred metres from here on the night but all the doctors know what happened. There was a lot of shelling [by government forces] and aircraft were always over Douma at night – but on this night, there was wind and huge dust clouds began to come into the basements and cellars where people lived. People began to arrive here suffering from hypoxia, oxygen loss. Then someone at the door, a “White Helmet”, shouted “Gas!”, and a panic began. People started throwing water over each other. Yes, the video was filmed here, it is genuine, but what you see are people suffering from hypoxia – not gas poisoning.
                            How could it be that Douma refugees who had reached camps in Turkey were already describing a gas attack which no-one in Douma today seemed to recall? It did occur to me, once I was walking for more than a mile through these wretched prisoner-groined tunnels, that the citizens of Douma lived so isolated from each other for so long that “news” in our sense of the word simply had no meaning to them. Syria doesn’t cut it as Jeffersonian democracy – as I cynically like to tell my Arab colleagues – and it is indeed a ruthless dictatorship, but that couldn’t cow these people, happy to see foreigners among them, from reacting with a few words of truth. So what were they telling me?

                            They talked about the Islamists under whom they had lived. They talked about how the armed groups had stolen civilian homes to avoid the Syrian government and Russian bombing. The Jaish el-Islam had burned their offices before they left, but the massive buildings inside the security zones they created had almost all been sandwiched to the ground by air strikes. A Syrian colonel I came across behind one of these buildings asked if I wanted to see how deep the tunnels were. I stopped after well over a mile when he cryptically observed that “this tunnel might reach as far as Britain”. Ah yes, Ms May, I remembered, whose air strikes had been so intimately connected to this place of tunnels and dust. And gas?”
                            Ziaristul găsește un doctor care îi spune că filmarea este adevărată. Dar victimele nu sufereau de intoxicare cu gaz ci de privare de oxigen în tunelurile care s-au surpat pe ei. Ziaristul prezintă apoi regimul islamiștilor care stăpâneau Douma.

                            Comment


                            • Originally posted by Fanez View Post
                              Guvernul psd are cel putin doi ministrii tehnocrati (in adevaratul sens al cuvantului): cel de la agricultura si cel de la justitie.
                              "Guvernul tehnocrat" voia sa bage la justitie o "it-sta" care nici n-avea vorbe. Acum ne dam zmei...
                              Hai ! care mai vine cu Salvarea Romaniei? Hai s-o salvam! Cum facem? O bagam la puscarie sau .....?
                              Eu propun ca sa fie bagati la puscarie toti romanii. Esti roman? La puscarie! Ca furi, sau ....ca esti hot sau.... asa cum ne percepe UE...
                              SAU: esti arab=terorist, esti roman =hot, esti femeie= curva.... etc.
                              Originally posted by Fanez View Post
                              Psd are mai multi ministrii tehnocrati (in adevaratul sens al cuvantului) decat "guvernul tehnocrat". Unul e la agricultura, celalalt la justitie. Despre ceilalti nu stiu.
                              Fane, s-a zgariat discu'?

                              Comment


                              • Originally posted by mr.K View Post
                                Fane, s-a zgariat discu'?
                                Stii tu despre discuri? Ai trait pe vremea aia? Intreb: AI TRAIT pe vremea aia? Cati ani te-ai spalat cu apa incalzita la oala ca aveai carbuni? Daca n-aveai te spalai cu apa rece de la robinet. In cazul in care aveai robinet... la care mai si venea apa....
                                Acum suntem "destepti" si ne dam.... (orice).
                                ORCIEULE!

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google