Discutii Amicale Despre Politica

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Despre seria de taxe care s-au marit (ea, seria) m-ai lamurit. Foarte bine argumentat.
    Originally posted by bolovan View Post
    trebuie sa treaca 7 ani ca sa-ti raspund la întrebari...
    Corect. 4 ani ca sa citesti pana intelegi si inca 3 ani ca sa formulezi un raspuns format din doua silabe (ca idolul tau). Esti sigur ca-ti ajung 7 ani?

    Comment


    • Si cine crezi matale ca-i idolul meu?

      P.S. N-ai priceput ce am dorit sa spun...bine...nici n-am pretentii sa pricepi...
      Last edited by bolovan; 1 November 2018, 16:20. Reason: Automerged Doublepost

      Comment


      • editat editat editat
        Last edited by CostiC; 1 November 2018, 16:39.

        „Opiniile sunt libere, dar nu și obligatorii.”

        Comment


        • Originally posted by bolovan View Post
          ... trebuie sa muncesc mai mult...
          Manipulari, scoateri din context, fake news...
          Chiar ma intrebam de ce esti pe forum toata ziua în ultimul timp.

          Comment


          • Te las sa te intrebi in contunuare...vb peste 7 ani...poate o sa pricepi atunci.

            Comment


            • Așa, pentru că s-a apucat de treabă și a schimbat radical comuna în care a ajuns primar, pesedistul Gheorghe Damian a fost,.... ...Damian este acum cel mai bun fost primar PSD din România...
              (sursa)

              Poftim?!?!? Ce-ai facut Bobitza? Pai era de la PSD? Pai astia nu erau aia... "ciuma rosie, hotii, coruptii, infractorii" ..... (completati pe linia punctata) ????? Ce a fost? Cel mai bun primar? wow WOW! Pai nu era din PSD? Nu mai inteleg nimic. Eu credeam ca e de la usere sau macar de la pnl-pd(l).
              Last edited by Fanez; 1 November 2018, 17:06.

              Comment


              • Ba da...de asta o fo si dat afara din partid..ca nu se potrive cu ideologia marxist-comunista-ceausita promovata de PSD

                Comment


                • ideologia marxist-comunista-ceausita promovata de PSD
                  Nici macar eu nu eram in stare sa scot asa ceva.

                  Comment


                  • Si eu am fost un anticomunist convins. Anii 80, revoultie, Piata Universitatii... Pana in ultima perioada. De vreo 8 ani cred ca trebuie sa consideram cuvintele ideologie si doctrina ca arhaisme.
                    Este doar o umila parere. Poate cineva mai cunoscator sa defineasca ideologia si doctrina actuala a partidelor? PSD, ALDE, PNL, USR, PMP.... UDMR-ul ar fi exceptia.
                    Eu cred ca partidele actuale urmeaza un alt tipar. Acum ca au "activisti" si lideri mai desptepti sau mai prosti, mai competenti sau mai putin, ca sunt mai bine sau mai rau intentionati este alta discutie. Dar nu cred ca mai au o ideologie si o doctrina (sau marg trebuie reconsiderat ce inseamna acum aceste notiuni).
                    Repet, l-am injurat (eu marele revolutionar care credea ca poate schimba ceva) pe Brucan cand spunea ca trebuie vreo 20 de ani sa scapam de comunism. Dar acum realizez ca a avut dreptate. Acum mai avem anumite reminiscente, dar cred ca drapelul rosu a apus (nu sustin ca nu poate reveni). Dar Dragnea si sleahta sunt departe de ideologia si doctrina asta. Prostovanul asta (plus slugile lui) vrea o "mica dictatura", Ceva gen Polonia dar mai ales Ungaria sau Turcia. Dar nu realizeaza ca tarisoarele astea au avut un alt traseu istoric in ultima perioda.
                    Democratia originala am trait-o. Acum se pare ca voi avea parte si de o "mica dictatura" atipica.
                    Ia iesplica tu, ca le stii pe tuate, unde sunt drumurile si autostrazile sau daca nu, unde sunt banii astia? Eu daca nu stiu intreb. Uite, te-am vazut foarte bine pregatit si bun cunoscator si te intreb pe tine.
                    Fane, eu zi de zi invat cate ceva. Si cu cat acumulez mai mult realizez cat de mult nu stiu de fapt. In viata de zi cu zi plec de la premiza ca de fapt nu stiu nimic. Pe de alta parte am intalnim multi "cunoscatori si autostiitori" ce doreau sa impuna punctul lor. Perspectiva acestora se reduce doar la un punct. Si incearca sa generalizeze.
                    Eu am intrebat care sunt alea 25 ministere. Din 15, iluminatii competenti au facut 25 (daca sunt atatea nu stiu, dar asa a spus colegul). Au inmultit armata de sugatori (secretari de stat si alte functii aservite). Rezultatele le pot argumenta alti colegi care ii sustin pe astia.
                    Si cu toata cohorta asta de "competenti" ai si tu dreptate. Unde sunt drumurile, autostrazile, scolile, spitalele, etc, promise?

                    @ gecmc94. Deja incepem sa vorbim la trecut de frumoasa crestere economica?
                    Creșterea economică este despre performanța trecută.
                    Last edited by Gil26; 1 November 2018, 19:32.

                    Comment


                    • Gil26 cum unde sunt? in buzunarele stapaniilor (fie PSD, PNL, ALDE sau PMP).
                      Au promis...au facut...au facut bani de spitale? Au facut, nu crezi? te uita in conturile lor personale.

                      Comment


                      • am intalnim multi "cunoscatori si autostiitori" ce doreau sa impuna punctul lor. Perspectiva acestora se reduce doar la un punct. Si incearca sa generalizeze.
                        Deci nu sunt singurul care i-a vazut si pe aici.
                        cum unde sunt? in buzunarele stapaniilor
                        Acum mi-am dat seama ce aveau aia prin buzunare de mergeau asa batosi. Asfalt era.

                        Comment


                        • Creșterea economică este o măsură a unor evoluții din trecut până în prezent. Se măsoară de anul trecut până în prezent. Este așa greu de priceput? Nu pot simplifica mai mult de atât. Pricepe sau lasă-te de subiect.

                          Despre primarul din comuna din Alba exclus anul trecut din PSD, este vorba despre o simplă invidie locală bazată și pe faptul că acel primar nu a turat motoarele pentru o campanie electorală la parlamentare pentru Camera Deputaților. A tras doar pentru Senat. Iar motivul era că el era prea jos pe lista de la Deputați. Mărunțișuri locale. Ca și Viorel Cataramă dat afară nestatutar de Orban, are și el mecanisme să conteste acțiunea.

                          Dar aș vrea să revin la subiectul vedetă. Lazăr(ii) și Toader. Articolul din adevărul este o propagandă stupidă. Eu vreau să redau faptele.

                          Fapte

                          1) Pentru absența calificativului din dosar, CSM a dat un răspuns care pare să stea în picioare. Toader și CSM vor discuta pe tema acestei divergențe, o fac aparent în public, dar măcar vor ajunge la o concluzie. CSM a spus cele de mai jos, cum că Lazăr avea evaluări anterioare iar ultima la acea dată era în întârziere, vom vedea dacă Toader acceptă explicația CSM.
                          "In privinta evaluarii se prevede acordarea calificativului 'Foarte bine' la ultima evaluare, si nu la evaluarea activitatii din ultimii trei ani. Aceasta interpretare este conforma si practicii unitare a Consiliului Superior al Magistraturii, care nu a sanctionat niciodata un magistrat, prin respingerea candidaturii pentru o functie de conducere sau de executie, in situatia in care intarzierea realizarii evaluarii nu a fost imputabila acestuia.

                          Intotdeauna a fost luata in considerare ultima evaluare realizata si aflata la dosarul profesional. In acest sens mentionam hotararea Sectiei pentru procurori nr. 742/2007"
                          2) Ordonanța de clasare. Ei, aici se împut lucrurile rău. A existat ordonanța de clasare în dosar? Da. Ne spune chiar PG Augustin Lazăr printr-un comunicat.
                          „Ministrul justiției exploatează o eroare de grefă survenită în martie 2016, făcută cu ocazia selectării lucrărilor necesare pentru procedura de numire în funcția de procuror general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție. Efectuând copii după documente redactate de A. Lazăr, grefiera a fotocopiat, urmare a unei erori generate de identitatea numelui de familie, ordonanța emisă de procurorul șef adjunct de secție Cristian A. Lazăr din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție. Această ordonanță de disjungere cu privire la alte persoane a ajuns prin declinarea competenței la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia, dosar pe care l-am repartizat, spre soluționare, unui procuror. Copiile mai multor lucrări au fost introduse într-un plic şi depuse împreună cu proiectul de management la Ministerul Justiţiei, unde eroarea a fost observată şi înlăturată. Proiectul a fost publicat pe site-ul Consiliului Superior al Magistraturii în perioada 4 – 21 aprilie 2016, fiind pus în dezbatere publică, perioadă în care s-au efectuat verificări asupra candidatului"
                          3) Fapte. Sindicatul grefierilor a protestat împotriva "erorii de grefă" și a spus că Augustin Lazăr era responsabil pentru verificarea documentelor puse în plic.
                          Dosarele profesionale ale magistraţilor au caracter personal, cu atât mai mult cele pentru depunerea candidaturilor în vederea ocupării unor funcţii de conducere vacante, candidatul trebuind să-şi întocmească, personal, dosarul în vederea depunerii candidaturii
                          4) Fapte. Ordonanța de clasare nu venea din Alba, de la Parchetul la care se afla Augustin Lazăr. Ci de la Parchetul de pe lângă ICCJ din BUCUREȘTI.
                          Lumea Justiţiei prezintă ordonanţa de clasare a unui dosar care îl viza pe preşedintele Klaus Iohannis dată, însă, de un alt procuror şi nu de către Augustin Lazăr ci de procurorul Cristian Lazăr. 


                          Am găsit aici lista procurorilor delegați. Lazăr Aurel Cristian și-a început stagiul
                          de la 18/06/2014 ca procuror şef secţie UP/PCA TIMIŞOARA, până la 18/12/2014 în funcția procuror şef adjunct secţie/PÎCCJ‐SUPC

                          În acea perioadă, aflat la București, a dat ordonanța de clasare pe 18 sep 2014. Deci, ordonanța de clasare se află la București, nu la Alba, la parchetul d-lui Lazăr. Dar PG Augustin Lazăr ne spune că grefiera a "fotocopiat" o ORDONANTA DE DISJUNGERE. Ajugem și acolo.

                          5) Fapte. PG Augustin Lazăr ne spune mai sus că "grefiera a fotocopiat o ORDONANTA DE DISJUNGERE". Vreti sa vedeti cum arata o ordonanța de disjungere? Iata:

                          Noi, mai sus, am vazut o ORDONANTA DE CLASARE, nu de disjungere. PG Augustin LAzar minte. La Ministerul Justitiei a ajuns ORDONANTA DE CLASARE care era la București, nu cea de DISJUNGERE care era la Alba.

                          6) Cine este procurorul Cristian Aurel Lazăr? Fapte: în 2013 a închis dosarul penal pentru plagiat unde era inculpat Ponta (securist SIE). În 2014 a închis dosarul penal în care era inculpat Iohannis pentru conflict de interese în retrocedări către Forumul Germanilor. În 2018 acesta nu a găsit închisorile CIA, acelea pentru care CEDO a condamnat România. Și despre care se cam știe unde au fost. Procurorul nu le-a găsit. SRI a avut grijă de asta.
                          „Din probele administrate în dosar nu au rezultat date sau informații care să conducă la presupunerea, rezonabilă, că astfel de centre secrete de detenție ale CIA au fost, pe teritoriul nostru”, declară pentru Libertatea.ro, procurorul Cristian Lazăr, cel care instrumentează dosarul privind existența închisorilor CIA în România.
                          7) Sâmbătă 20 sep 2014, Iohannis se prezintă la BEC pentru a înregistra candidatura la prezidențiale. La două zile după clasarea de pe 18 sep 2014.


                          8) Cristian Lazăr, numit de Klaus Iohannis la Parchetul General la un an după ce i-a închis dosarul. Klaus Iohannis a semnat, pe 15 decembrie 2015, decretul de numire în funcţia de procuror şef adjunct al Secţiei de urmărire penală şi criminalistică din cadrul Parchetului General în cazul lui Cristian Aurel Lazăr care se afla acolo ca procuror delegat.
                          Ştirile de ultimă oră, disponibile online. Mediafax.ro iti ofera ştiri interne si externe în timp real, ştiri politice, ştiri economice, mondene, sociale si din sport




                          Acum putem trece la interpretări.

                          Prima interpretare este că de acest procuror par a se lega dosarele serviciilor. Ponta, închisorile CIA. A clasat și dosarul lui Iohannis. SRI-ul își dorea o competiție Ponta-Iohannis pentru că amândoi erau manipulați de servicii. Crin Antonescu a fost special sabotat de servicii (de Ponta împins de servicii). Nu era omul sistemului și era greu de manipulat.

                          Augustin Lazăr a vrut să intre "în sistem" și a trimis ordonanța de clasare special către oamenii din minister (securiștii de acolo) pentru a semnaliza faptul că este de-al lor.

                          Comment


                          • Originally posted by CostiC View Post
                            Au intrat, ciudat e cum calculează statul dobânda când trebuie sa dea ei bani.
                            Statul psd-ist vrei sa spui, daca era statul “de opozitie” sau statul “sarbesc” ne ingropau in dobanzi. Insa nu contest ca sunt magari, daca au spus “cu dobanda” cu dobanda trebuia sa fie. Am mai avut de luat bani de la stat (si nu era psd-ist), niciodata nu am vazut dobanda. Nici banii cash, s-au “dedus” ulterior.
                            "ana pauker si cu dej au bagat spaima-n burgheji".

                            Comment


                            • unde era inculpat Ponta (securist SIE).
                              Cum ar zice Gâdea: "Aveți dovezi?”

                              Comment


                              • Doar mărturia lui Băsescu care insistă chiar și in ian 2018 să susțină că are dovezi. Eu îl cred.

                                Fostul președinte al României – l-am numit pe senatorul Traian Băsescu – a făcut o dezvăluire de proporții, marți seara, la TVR 1, reactivând astfel unul dintre cele mai mari scandaluri declanșate în preludiul alegerilor prezidențiale din 2014

                                Nici mai mult, nici mai puțin, Băsescu a anunțat public că deține dovezi – mărturii ale unor ofițeri SIE de prim rang! – care demonstrează că ex-premierul PSD Victor Ponta a fost recrutat ca ofițer acoperit al acestui serviciu, așa cum șeful statului a acuzat încă din 2014.
                                Ponta declară sub jurământ la ICCJ
                                „Absolut toate propunerile și numirile pe care le-am făcut în perioada în care am fost prim-ministru, fără excepție, s-au făcut după o discuție telefonică sau personală fie cu dl. Maior, fie cu dl. Coldea și după ce am solicitat o notă din partea SRI în legătură cu persoana ce doream să o numesc“ - Victor Viorel Ponta, dosar ICCJ.

                                Pe toată perioada mandatului său de prim-ministru, Victor Viorel Ponta a colaborat cu SRI într-o manieră ce depășește orice limită a vreunui protocol instituțional cunoscut. Practic, Ponta a guvernat România prin intermediul Serviciului Român de Informații, condus atunci de directorul George Maior și prim-adjunctul Florian Coldea. Nici o decizie luată din Palatul Victoria în perioada mai 2012 – noiembrie 2015 nu a scăpat fără a fi avizată de SRI. Astfel, în guvernarea Ponta, România a ajuns să fie condusă nu de puterea politică, ci de ofițerii de informații.
                                „Absolut toate propunerile și numirile pe care le-am făcut în perioada în care am fost prim-ministru, fără excepție, s-au făcut după o discuție telefonică sau personală fie cu dl. Maior, fie cu dl. Coldea" - Victor Ponta
                                Last edited by gecmc94; 1 November 2018, 23:21.

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google