Discutii Amicale Despre Politica

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Procoalele sunt acum invocate de unii care vor sa iasa basma curata. Parca nu mai sunt. Si nu vor mai fi. Sa fure toti in liniste. Iar legile sunt schimbate sa fure si legal. Exemple sunt multe si de o parte si de alta. Dau doar doua. Ai lui Nastase au o treime din Delta. Klingeris (sper ca este corect pentru ca eu ii spun clitoris) are Balea Lac (tot rezervatie naturala). Se poate continua (am ales doua aleatorii).
    Protocoalele au fost cum au fost. Dar cum naiba sa dovedesti vinovatia astora. Si de cele mai multe ori vorbim de milioane de euro "evaporate". Plus resurse si valori nationale pierdute.

    Se pare ca a fost infiintat si Fondul Suveran de Investitii. Pofta celor ce poftesc.
    Sa vina banii, sa vina banii,.... la "baieti"!
    Last edited by Gil26; 15 November 2018, 19:23.

    Comment


    • bolovan, eu dau like pentru postul #3485. Cu un "amendament":
      N-am ura fata de tot ce ma inconjoara, doar fata de prosti (nu ma refer la oligofreni)...si comunistii ceausisti
      Pe prosti incerc sa ii inteleg. Eu ii urasc pe cei rau intentionati.

      Dar desigur ca unii sunt sunt si prosti si rai. Apoi mai este si fudulia.
      Last edited by Gil26; 15 November 2018, 19:56.

      Comment


      • Originally posted by Seba View Post
        la primul aliniat al postului tau, te-as intreba de ce cand e vorba de psd, unii, printre care si tu, sustineti deciziile psd pt ca rezolva partial o stare de fapt...
        Sunt niste decizii care, cât de cât, rezolva ceva. Altii ce decizii iau?
        ...daca vreti intr-adevar ca treaba sa mearga bine, vedeti bah si cacaturile alor vostri, nu doar ale celorlalti. valabil si pt fanii pnl, usr, udmr, etc.
        Foarte corect. Asa ziceam si eu .
        Originally posted by gogeala View Post
        ...Abia astept sa vina pnl cu un proiect de lege bun...
        Si eu.
        Daca usr ar initia o lege ..
        Macar una, dar si buna.
        Originally posted by Gil26 View Post
        ... Sa fure toti in liniste. ...
        Și să nu mai zbiere: „hoții! penalii! infractorii! la pușcărie!” etc. Măcar să tacă dreq, nu văd și ei că sunt penibili? (ups, nu văd) ei n-au aflat ca hoțul strigă: „hoții!”?
        Mai nou, penalul strigă: „penalii!”.
        (si când mă gândesc că ei sunt chiar penali în adevărata însemnătate a cuvântului/expresiei respective).
        Last edited by Fanez; 15 November 2018, 20:21.

        Comment


        • Și să nu mai zbiere: „hoții! penalii! infractorii! la pușcărie!” etc. Măcar să tacă dreq, nu văd și ei că sunt penibili? (ups, nu văd) ei n-au aflat ca hoțul strigă: „hoții!”?
          Mai nou, penalul strigă: „penalii!”.
          Tot la Draknea te referi?

          Comment


          • Am citit mai sus că sunt contestate alegerile din 2016, acuzându-se fraude masivă.

            1) Alegerile au fost organizate de guvernul Cioloș. A furat Cioloș? Nu pot crede așa ceva.

            2) Șeful STS ne asigură că au fost cele mai transparente alegeri.
            #Parlamentare2016 Seful STS spune ca vom avea cele mai corecte alegeri din istoria Romaniei
            Directorul Serviciului de Telecomunicatii Speciale, Marcel Opris, a prezentat, joi, cateva detalii legate de impiedicarea fraudarii scrutinului de duminica, sustinand ca alegerile din 11 decembrie vor fi ''probabil cele mai transparente'' care s-au desfasurat vreodata in istoria Romaniei.


            Pe cine să cred? O voce pe forum sau chiar pe Cioloș sau șeful STS?

            Comment


            • Originally posted by gecmc94 View Post
              Am citit mai sus că sunt contestate alegerile din 2016, acuzându-se fraude masivă.

              1) Alegerile au fost organizate de guvernul Cioloș. A furat Cioloș? Nu pot crede așa ceva...
              Pe cine să cred? O voce pe forum ...?
              Nici eu nu cred asa ceva. Daca fura ciolos ar fi castigat usr sau pnl (de fapt ar fi trebuit sa fure vreo 7 milioane de voturi ca sa iasa unii sau ceilalti ceea ce e practic imposibil). Daca mai activa Mr.K pe aici ne lamurea el. De cand a fost "cenzurat abuziv" nu mai e la fel de distractiv forumul asta. Desigur e si multa liniste de atunci.
              Concluzie: Mr.K aducea un plus acestui forum.

              Comment


              • @Seba, @fanPSD, @fanPDL, @fanPNL, @restul,
                cred ca toti uitati (sau vreti sa uitati) ca de 29 de ani tara este condusa de acelasi tip de oameni , crescuti , indoctrinati, de mama Rusie pe alocuri si de "capitalismul democrato-socialist american. Am fost tot timpul moneda de schimb intre cele 2 puteri ale lumii.
                1989 --- "prin înțelegerea de la Yalta dintre URSS și SUA), URSS și-a retras sprijinul pentru liderii comuniști din Europa de Est,.
                Decembrie 1989 - se incepe asa zisa revolutie, mor oameni nevinovati. Da tot "prostii" aia din banat sunt primii desi o duceau mai bine decat in restul tarii. Se muta balciul in Bucuresti,,,...,,, ghici ce? trebuie "sacrificati" si aici oameni nevinovati. Victime colaterale ar spune unii. Momentele miscarii le stiti cu totii, oamenii de manevra (iliescu si compania) reusesc sa puna mana pe putere. Ce urmeaza???
                - alegeri in 20 mai 1990----tatuca castiga cu 85%... manipularea a mers de minune. asa zia libertate era extraordinara....( sa nu uitam ca in aprilie 1990 sunt oameni care protesteaza datorita faptului ca in conducerea tuturor institutiilor se afla fosti conducatori comunisti (doar ca acum nu mai trebuie sa raspuna nimanui. Pot fura in liniste si pace).
                - Iunie 1990- - prima mineriada. Ghici ce?? Oamenii isi dau seama ca au fost trasi pe sfara de kgb-ist si fac scandal…. Stim urmarile , alti oameni nevinovati sunt torturati si ucisi
                - 1992 – dam drumul la constitutie. (dupa 2 ani de negocieri intre cei mari)
                - 1993---- conducatorii au nevoie de bani… se inventeaza si prabuseste Caritasul
                - 1994 – vrem UE… si surprinzator aia chiar vor o masea stricata (tara noastra de atunci).
                - 1995 – CDR – (PNTCD - PNL – PD – UDMR) castiga alegerile. Incepe distractie pe privatizari si falimentari de fabric – uzine – (cam tot ce odata mergea bine)
                Dupa 4 ani de chin someri, schimbari la ciolan (Ciorbea (avocatul poporului actual ), Radu Vasile, Isarescu , Tariceanu, Flutur, etc) coruptie , inca o mineriada esuata, si o viata grea pentru majoritatea romanilor de atunci revine in 2000 la putere Tatuca.
                2000-2004 urmeaza in sfarsit o perioada buna pentru tara. In sfasit Romania creste, DAR!?!?! Trebuie platite facturile cresterii economice.. coruptia nu scade si prostimea este inca odata manipulata la alegerile din 2004. (pe pu.leti chiar nu-I intereseaza ca americanii reusesc in sfasit sa puna mana pe tara odata cu aderarea la NATO (2004). (sa nu uitam ca UDMR este acolo langa putere)
                -2004 se intoarce CDR-ul la putere (alianta DA). Initial doar din PNL –PD, dar dup ace se castiga alegerile au nevoie de majoritate si ghici ce?!? UDMR intra in coalitie. Cata dreptate si adevar au avut astia cand au spus “SA TRAITI BINE” (se refereau la ai lor , doar nu la romanii de rand.
                Din 2004 pana in 2008 (Criza) primim in sfarsit bani (muulti rau) credite de la toate institutiile financiare ale lumii. Ce fac ai nostrii? Traiesc bine pe spatele nostru. Doar ne-au promis asta. Nu-I asa BASE si Taricene???
                Era sa uit unamanunt…. In 2007 ghici cine vine la guvernare ??? langa Tariceanu?.... PSD!!! Yupeee suntem si noi la ciolan. La fel ca si acum (zilele noastre) se apropie criza dar tariceanu (ala din 96-2000 ) impreuna cu terpadusii din PSD spun (si repeta obsesiv) ca ”la noi nu este criza”.
                2008 – alegeri.... PDL si PSD sunt aproape la egalitate si fac guvern impreuna. Dar... 2009 alegeri prezidentiale (stiti cand base a vrut 5 ani de cotroceni ;)))))) ) si incep sa se certe . Castiga Base si trebuie formata majoritate .. PDL, UDMR și dezertori din PSD. Si uite asa avem govern. Pana in 2012 ne chinuim si platim accesiunea economica si banii primiti din 1994 pana prin 2010.
                Vine Ponta (PSD, prim ministru) – nimic notabil. Economia incepe sa creasca… incep sa vina banii de la UE. Bineinteles ca nu facem investitii. De ce am face asta????.
                2012 alegeri….. inca odata doctrinele USL (PNL – PC (felix in mare fericire)- PSD- UNPR(cadrele) sunt aceleasi . ale naibi ideologii (sper sa nu ma piarda unii). Ne chinuim sa mai facem una alta dar prea putin pentru o tara de lumea a 3-a care are nevoie de dezvoltare. Cine conduce? Ponta / Oprea prin rotatie (ma refer la guvern). Isi dau seama ca pierd popularitate si incep pleaca (vine hulitul Ciolos) de la independent.
                -2016 - Pana dupa alegerile din 2016 a incercat si a pus / schimbat capusele din sistem cu oameni competenti. Mare greseala! In 2017 l-au decapitat si a inceput balciul…. A da! Am uitat sa spun ca in 2016 castiga PSD cu 44% din cei 7 mil de votanti. (cea mai mica participare la vot din istorie) : de ce asta? Fiinca strategia a fost gandita prin anii 2004-2007. Si a dat roate. Putini votanti putine problem.
                In 2017 incepe guvernarea extraordinara a celor de acum. Realizari? Se vad….sau nu. Facem autostrazi – investim in sanatate, in invatamant, avem plan de guvernare.etc. 4 prim-ministrii si multe multe polemici.

                De ce am scris acest roman?? Fiinca cred ca am uitat ca de ceva vreme la conducerea tarii sunt aceeasi oameni. Unde suntem? Nicaieri. Egal ca in ultima perioada sunt cei mai analfabeti oameni de conducere din lume (am exclus tarile africane). Nimic nou. Ba mai mult astia de acum musca mana cu bani a UE.. va fi vai de mama celor ce urmeaza. Sau poate vrem inapoi langa Rusia Ș)))))))

                O sa vina carcotasii sa imi spuna ca s-au marit salariile… da , correct, dar si pretul alimentelor (mai ales al celor de baza) au crescut odata cu aceste mariri, chiar mai mult decat marirea.
                Concluzie?
                -hoti au fost , hoti vor fi
                -noi tot atat vom munci sa traim decent
                Daca avem noroc copii nostrii vor avea un trai mai bun… (nu cred ))))

                „Opiniile sunt libere, dar nu și obligatorii.”

                Comment


                • daca avem noroc, plecam din tara si atunci copii au sansa sa traisca intr-o tara normala. imi pare rau ca n-am acceptat ofertele de a pleca. sunt de acord cu tine ca toti au furat, inca mai fura si vor sa mai fure, dar nu inteleg de ce aia care fura mai acatari sunt mai mereu la sufletul omului. numai daca romanul nu e hot cumva, din nastere, iar normalitatea deranjeaza. e greu sa mergi la scoala, sa inveti, sa nu furi, sa nu dai in cap pt o sticla de bere, etc. e mult mai usor sa fi roman...din pacate au invatat si strainii asta de la noi, dar noi de la ei n-am invatat nimic de 30 de ani. sau nu ne place ce avem de invatat. ma rog...nu ma mai intereseaza de tara asta, din pct meu de vedere, batalia cu bunul simt a fost pierduta definitiv. am inceput sa pierdem in 2008, in 2016 ne-am dat examenul de incompetenta, iar acum privim pasivi cum toti hotii si prostii ne acapareaza vietile. daca ne dau 5 lei pomana, ne scot ochii cum au fost ei victime, e perfect, sunt aia buni care ne inteleg ofurile. de parca cea mai amre grija a romanului ar trebui sa fie cat de tare-l strang chilotii pe motocicleanu sau pe iohannis, nu sa aibe un loc de munca si sa nu fie el la puscarie daca fura o paine pt copii, iar aia care fura milioane de euro sa faca puscarie acasa. astea sunt reversul medaliei cu necajitii oropsiti de sistemul care ii vrea la puscarie. pana la urma, problema nu e psd, ci faptul ca are sustinatori in toate rahaturile pe care le face, la fel cum a avut pdl cu 10 ani in urma. din nou, n-am invatat nimic din istorie. am impresia ca suntem, ca neam, o adunatura de imbecili. si cel mai grav, imbecili lenesi, profitori si hoti. si care ne pricepem doar la a ne plange de mila. complot intergalactic ca romaniei sa nu-i meagra bine, in conditiile in care multi nu stiu unde e romania pe harta si care ne e capitala, dar noi suntem "miezu"...da...
                  Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

                  Comment


                  • stii ce am uitat in postul de mai devreme.. In 90% dintre guvernari oamenii din umbra (fara de care nu ar fi majoritate) au fost cei de la UDMR. Curios nu-i asa?


                    in fine !

                    va las la discutiile amicale despre politica...

                    „Opiniile sunt libere, dar nu și obligatorii.”

                    Comment


                    • nu-i curios. tine tot de "romanisme", proverbul clasic "fa-te frate cu dracul pana treci puntea", dar orice compromis, o data facut, te va urmari mereu. daca n-ai vrea sa faci lucrurile doar pt tine, n-ar trebui sa faci compromisuri, zic eu. sau faci compromisul cu inamicul declarat, de la ala stii macar la ce sa te astepti. iar daca tot trebuie sa faci compromisuri, fa un contract beton, nu chestii generale, sa dai posibilitatea minoritatii sa decida pt majoritate.
                      la drept vorbind, nu udmr a fost omul din umbra, iar uneori s-au dovedit mai nationalisti decat romanii, boicotand actiuni ale guvernului in interesul populatiei (vezi opozitia fata de rosia montana, certej, etc). dar asta e alta discutie, nu are legatura cu ce se intampla acum cu justitia si cu lipsa autostrazilor, a spitalelor, etc. in scandalurile interne, daca te uti atent, mai mereu udmr nu s-a bagat, daca nu aveau vreun interes direct pt ai lor. jos palaria din pct asta de vedere!
                      Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

                      Comment


                      • Originally posted by CostiC View Post
                        ...
                        ... Cine conduce? Ponta / Oprea prin rotatie (ma refer la guvern). Isi dau seama ca pierd popularitate si incep pleaca (vine hulitul Ciolos) de la independent.
                        -2016 - Pana dupa alegerile din 2016 a incercat si a pus / schimbat capusele din sistem cu oameni competenti...
                        cat de tare a fost asta....
                        ...strategia a fost gandita prin anii 2004-2007. Si a dat roate. Putini votanti putine problem
                        V-a incuiat cineva pe undeva si n-ati reusit sa ajungeti la votare?
                        Last edited by Fanez; 16 November 2018, 16:08.

                        Comment


                        • Jandarmeria franceză atacă protestatarii cu gaze lacrimogene care se
                          Last edited by gecmc94; 17 November 2018, 22:55.

                          Comment


                          • Frantujii protestau pentru carburanti. Jindarii lor au avut treaba cu aia galbeni. Englezoii au protestat cu mediul. Jindarii lor au actionat pe podurile londoneze. Sper ca intelegi diferenta (mai ales modul) intre cele doua interventii si 10 august al nostru.
                            Referitor la asta, Fantomas a fost uns general sau nu?

                            Acum cateva minute au aparut Vasilica si Daddy la conferinta dupa CE-xul lor.. Show total. "Ievaluari" ,remaniere, Stirea mazilita, vanatoare, Teldrum,.....
                            "Alesii"" sunt si legali si penali. La propriu si la figurat. Pana la urma asta e. Iar Vasilica tot pres de doi lei ramane. Ne-am mai amuzat putin, dar tot trist este.

                            Bah, rasul curcii.... Olguta muncitoarea acum e transportatoare.

                            Comment


                            • Originally posted by gecmc94 View Post
                              Jandarmeria franceză atacă protestatarii cu gaze lacrimogene care se
                              Vai, cum poti sa exagerezi in halul asta? M-am uitat atent, nici urma de gaze. Doar aerosoli, sa nu li-se infunde de la frig "nanau"-rile.
                              "ana pauker si cu dej au bagat spaima-n burgheji".

                              Comment


                              • Gil, mie teama ca tu nu intelegi nimic atunci cand nu vezi aceste clipuri https://www.newsflare.com/video/2568...l-tax-protests
                                Ce se vede acolo? ca Vestele Galbene erau foarte docile cand erau impinse de jandarmi la inceputul secventei video. Jandarmii organizau strada iar protestatarii se lasau condusi de jandarmi pentru ca treaba lor era sa isi exprime protestul, nu sa se bata cu jandarmii. Ceea ce nu a fost cazul pe 10 aug. Am dat pozele de pe 10 aug. Tu chiar nu iti aduci aminte ca la ora 16 batausii din Piata Victoriei au incercat sa intre in Guvern? Iar la o ora dupa aia aruncau cu pietre?
                                Ce s-a intamplat in Franta, in clipul dat mai sus, cand a explodat o singura petarda langa jandarmi.... praful. S-a terminat cu protestul pasnic. Cine are ochi sa vada, sa vada. Altfel vorbim fiecare pe limba lui. Iar eu ma bazez pe fapte.

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google