Vrum, Vrum....Formula 1!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• PCH
    replied
    Anul asta e anul lor. Asa pare...

Sent from my GT-I9300 using Forum Runner

Leave a comment:

• Tek_ids
    replied
    Mai este mult pana...departe, dar la momentul asta ai dreptate.

Sent from 9105P using F.R.

Leave a comment:

• Carmelo
    replied
    Mercedes face legea momentan in F1 ... 3 din 3
    Trecerea de la aspirat la turbo rastoarna clasamente.Red Bull este in genunchi ,de Ferarri ce sa mai zic

Leave a comment:

• Sifredi
    replied
    Originally posted by leo_negrescu View Post
    cand este urmatoarea cursa,intreb din lipsa de timp in fata tv.
    Sau poti intra si aici, sunt o gramada de informatii, plus calendarul: www.formula1.com/

PS: Ce a patit mr.K de si-a luat ban?

Leave a comment:

• ZFMFLORIN
    replied
    duminica pe 30, dar poti verifica: tvr1 , teletext, pagina 234

Leave a comment:

• leo_negrescu
    replied
    cand este urmatoarea cursa,intreb din lipsa de timp in fata tv.

Leave a comment:

• Urmelinho
    replied
    Ayrton Senna - 54 de ani de la nasterea sa

Lasand de-o parte concurenta dintre echipe pe plan sportiv, este timpul sa devenim cu totii o echipa si sa aducem un omagiu celui care a fost Ayrton Senna. Cred ca merita cu atat mai mult cu cat google aduce un omagiu lui la 54 de ani de la nasterea sa.
    Attached Files
    Last edited by Urmelinho; 21 March 2014, 11:46. Reason: adaugare atasament

Leave a comment:

• mr.K
    replied
    Originally posted by PCH View Post
    RTL transmite? Parca am postul in grila...hmm

RTL da. Spre surprinderea mea, Rai1 nu a transmis cursa.

Pe net, poti vedea transmisia Sky, e singura valabila, gasita de mine.

Daca nu vrei player HD, inchizi dupa cateva secunde tot ce obtureaza imaginea.

Cine nu are net de la Romtelecom, nu poate viziona transmisia livestream Dolce, decat cu cont platit.

eu totusi am incredere in renault.apropo a inceput campionatul ca nu stiu.
    Faci bascalie sau habar nu ai de F1, fanule Renault?
    Last edited by mr.K; 19 March 2014, 10:05.

Leave a comment:

• leo_negrescu
    replied
    eu totusi am incredere in renault.apropo a inceput campionatul ca nu stiu.

Leave a comment:

• PCH
    replied
    RTL transmite? Parca am postul in grila...hmm

Leave a comment:

• mr.K
    replied
    Deci clar, devin fan Indy.
    E si Montoya pe grila, singurul pilot de F1 caruia am vazut ca i s-a aratat steagul negru. F1 are nevoie de piloti ca el, nu ca Grosjean.

Leave a comment:

• Sifredi
    replied
    Originally posted by mr.K View Post
    New season.

Se pare ca Mercedes a trecut de etapa cand dominau doar calificarile. Cu 2 piloti ce par in forma si cu o masina buna, nu-i vad bine pe ceilalti.
    Ferrari-iarasi fara orizont, RBR-au de recuperat. Se pare ca McLaren e in primele 3 ca valoare de moment.
    DEZASTRU la Ferrari , numa' gura-i de Montezemolo! Mercedes au facut treaba buna, dar sper totusi sa nu domine, ca iarasi o sa ne plictisim, desi e greu de crezut ca mai poate cineva sa-i ajunga. Macar sa vedem un duel intre Rosberg & Hamilton.

De sunetul motoarelor nu mai zic, cum dracu' sa pui motor de 1.6L pe o masina de F1??? Mi-e dor de motoarele V10 dintre '89 si 2005...

Ma intreb de ce oare si F1 trebuie sa fie "ECO"?? Oare 22-24 de masini polueaza atat de mult? Consuma atat de multa benzina? Eu zic ca nu.
    Originally posted by PCH View Post
    Spectacol in F1 nu prea mai e de pe timpul lui Lauda, Sena, etc...acum cursele se câștigă la schimbul de la boxe, setările mașinii si motoare. Pilotii, skill-ul lor contează, dar mai puțin. Eu nu am DOLCE! Astia de la Digi au cam înnebuni :|

Inca o mizerie marca RDS, acum o sa-mi scot cursele de pe net,nu am ce face ca nu am nici RTL...

Originally posted by mr.K View Post
    Nu mai zic de regula motarelor si cutiilor de viteze, ce trebuie sa tina nu stiu cate curse.
    Pai cine mai trage ca nebunul de masina, cand el mai are 4 curse cu motorul ala, altfel primeste penalizari?
    Eu ma uit la o cursa sa vad cum pilotii incearca sa ruleze cat mai rapid, sa-si depaseasca adversarii, nu sa faca strategii de sah.

Pai acum toti vor merge linistit, asteptand sa se strice masina adversarilor, pentru a primi aia penalizari.
    Bleahhhhhh!
    Marea problema a F1 din ziua de azi e faptul ca pilotii nu mai forteaza, nu se mai imping la limita! Totul trebuie conservat, cauciucuri, motoare etc. Se ruleaza la pas si cursele sunt decise din primul tur, insa nimeni nu realizeaza ce vor fanii sa vada (sau nu-i intereseaza).

Singura chestie acceptabila e cea cu depasirile, dar si aia e artificiala. Nu are nici un farmec cu DRS, unde mai are pilotul merit?

Leave a comment:

• mr.K
    replied
    Nu mai zic de regula motarelor si cutiilor de viteze, ce trebuie sa tina nu stiu cate curse.
    Pai cine mai trage ca nebunul de masina, cand el mai are 4 curse cu motorul ala, altfel primeste penalizari?
    Eu ma uit la o cursa sa vad cum pilotii incearca sa ruleze cat mai rapid, sa-si depaseasca adversarii, nu sa faca strategii de sah.

Pai acum toti vor merge linistit, asteptand sa se strice masina adversarilor, pentru a primi aia penalizari.
    Bleahhhhhh!

A mai fost acum vreo 10 ani regula unui singur set de cauciucuri pe cursa, daca nu se schimbau conditiile meteo. Inuman!

Leave a comment:

• alessandro
    replied
    Nu inteleg ce au de gand cu porcaria asta...unde vor sa ajunga ?
    In curand o sa incep sa ma uit la sah...e mai spectaculos.

La cursa de ieri m-am uitat 10 minute...cand am auzit sunetul motoarelor m-a luat durerea de cap.

Leave a comment:

• mr.K
    replied
    Eu ma astept la orice, chiar sa apara si motoare sub un litru pe masinile de F1, peste cativa ani.

Mai bine suna masinile DTM, IndyCar devine o alternativa, macar vezi spectacol.

Indy- 30 martie, Sankt Petersburg- macar alea arata si suna a masini.
    Last edited by mr.K; 17 March 2014, 10:31.

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google