If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Liga I Si Tot Ce Tine De Ea Si Cupa Romaniei in Fotbal
Si eu sunt foarte trist si ma gandesc mereu la ce se intampla la steaua .. e trist... de s ar desfiinta ekipa asta spurcata mai repede sa scapam de ei !!!
Si eu sunt foarte trist si ma gandesc mereu la ce se intampla la steaua .. e trist... de s ar desfiinta ekipa asta spurcata mai repede sa scapam de ei !!!
..pai si dac se desfinteaza ....pe cine mai bateti?))))....
Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
prost.
Rapidul a mai reusit inca un transfer bun, Felipe Teixeira - omul care a umilit pe Steaua in Ghencea. Cel mai probabil, Teixeira îi va lua locul lui Ovidiu Herea în primul "11" al lui Răzvan Lucescu care ar arata cam asa: D. Coman - Rui Duarte, Glauber, Marcos Antonio, Bozovici - Teixeira (Herea), Alexa, I. Apostol - M. Roman, Surdu (Sburlea), Deac....personal imi place cum arata echipa, voua nu ?!
Echipa rapidului mereu a aratat bine dar nu prea termina acolo sus )....au avut ei si 2-0 in deplasare cu Dinamo si tot degeaba! sa vedem...de steaua nici nu mai citesc, nu mai are rost!
Rapidul a mai reusit inca un transfer bun, Felipe Teixeira - omul care a umilit pe Steaua in Ghencea. Cel mai probabil, Teixeira îi va lua locul lui Ovidiu Herea în primul "11" al lui Răzvan Lucescu care ar arata cam asa: D. Coman - Rui Duarte, Glauber, Marcos Antonio, Bozovici - Teixeira (Herea), Alexa, I. Apostol - M. Roman, Surdu (Sburlea), Deac....personal imi place cum arata echipa, voua nu ?!
Lui PCH ii punem o pila pentru un post mai caldut, cum ar fi cel de supervisor al baiatului cu semintele.
Tine si el in sfarsit cu o echipa cu palmares, vede si meciurile gratis, numai avantaje..........
Si cica astia de la Steaua ar fi needucati, dupa spusele lui PCH, fata de academicienii lui Dinamo.
PS: pe Danciu am auzit ca l-au zburat de la Steaua ca nu stia aritmetica, uita sa adune cate pahare da pe gat si cauta apa plata prin Dambovita, cu jeepul pe post de pahar.
Hai ca se trezeste acusica si Pecehas (patul ii va multumi) si ne explica el cum e cu integrala Riemann aplicata performantelor extrapolate in viitorul imediat pentru marele club in curs de desfiintare, se stie, Dinaaaaaaaaaamo Bucuuuuuuuuuuuuresti.
Site-ul sport.ro este la inaltime cu top 50 perle. Una care m s-a parut super:
"Suporterii nostri sunt 80 la suta din Bucuresti si 40 la suta din provincie" - Ionel Danciulescu
Si astaaaaaaaa ))))))))))))))))))))
"El imi turna apa in cap, eu ce era sa fac? Sa stau ud, sa racesc si sa prind emenangita?" - Vasile Turcu
Sunt la munca si nu am acces la site-ul respectiv, asa ca o te rog pe tine sa ne spui cate din perlele alea apartin echipei voastre favorite. Eu asa la un mic exercitiu de memorie spun vreo 10, alocam vreo 3 lu` bloc notes si restul la jiji care oricum scoate cate una pe zi.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment