Intalniri in trafic
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Vazut si salutat azi pe Suru, la semaforul de la intersectia strazii Liege cu Calea AraduluiSalutam inca o data si aici !!
-
yo-l vad mai tot timpu pe GGD ... avand in vedere ca stam la 2 blocuri distanta))
Leave a comment:
-
Hehehe...dantes <-> tzacanel ... Eu deja parcasem si eram perpedes, insa vroiam sa traversez strada pe dinicu la ministerul transporturilor si am vazut inconfundabila grila fata a lui tzacanel....
Salutat rapid, si ne vedem duminica
Leave a comment:
-
) nu vai treceam si io pe strada incet asa .....si mi se parea cunoscuta ......si i-am tras o pozna ;)
Leave a comment:
-
Mai Dorule, sper ca nu stai si pandesti toti forumisti care trec prin Bran, nu?
Cu stima, FLO,
Leave a comment:
-
DSC02829.JPG
loganist la BRAN ;)
Scuze pentru poza am facut-o in graba ca ma claxona lumea sa ma dau la o parte ca blocasem traficu;)
Leave a comment:
-
@Cristi_Xp: ti-am vazut azi masina la iesirea din Racasdia dupa calea ferata (in drum spre Moldova Noua). Pe tine nu te-am vazut asa ca nu am mai oprit ca ma grabeam foarte tare
Leave a comment:
-
vazut pe suru azi prin oras,oprit stat de vorba cu el la semafor)
Leave a comment:
-
L-am vazut azi pe Sorin (virtualmansorin) pe Calea Lipovei intrand neregulamentar in parcare la fosta unitate militara, taind linia continua.. Salutare!
Leave a comment:
-
da asa e nu sunt....eu nu am telpark si ca sa nu-mi dea broscarii aia amenda cand maerg la scoala o parchez printre blocuri
Leave a comment:
-
Eram la barul de acolo (Club AS) la o cafea. Ce sa-i fac daca nu-s locuri de parcare?
Leave a comment:
-
am vazut azi masina lui @mareom......langa celentano.....parcata neregulamentar pe bordura)
)
)
)
)
Leave a comment:
Leave a comment: