Intalniri in trafic

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• MAVERICK_SS
    replied
    Vazut si salutat azi pe Suru, la semaforul de la intersectia strazii Liege cu Calea Aradului Salutam inca o data si aici !!

Leave a comment:

• CAnnabYS
    replied
    yo-l vad mai tot timpu pe GGD ... avand in vedere ca stam la 2 blocuri distanta ))

Leave a comment:

• dantes
    replied
    Hehehe...dantes <-> tzacanel ... Eu deja parcasem si eram perpedes, insa vroiam sa traversez strada pe dinicu la ministerul transporturilor si am vazut inconfundabila grila fata a lui tzacanel....
    Salutat rapid, si ne vedem duminica

Leave a comment:

• unknown
    replied
    dorutz e paparazzi ....

Leave a comment:

• dorutz
    replied
    ) nu vai treceam si io pe strada incet asa .....si mi se parea cunoscuta ......si i-am tras o pozna ;)

Leave a comment:

• FLORYN
    replied
    Mai Dorule, sper ca nu stai si pandesti toti forumisti care trec prin Bran, nu?
    Cu stima, FLO,

Leave a comment:

• dorutz
    replied
    DSC02829.JPG
    loganist la BRAN ;)

Scuze pentru poza am facut-o in graba ca ma claxona lumea sa ma dau la o parte ca blocasem traficu; )

Leave a comment:

• mareom
    replied
    @Cristi_Xp: ti-am vazut azi masina la iesirea din Racasdia dupa calea ferata (in drum spre Moldova Noua). Pe tine nu te-am vazut asa ca nu am mai oprit ca ma grabeam foarte tare

Leave a comment:

• Cristi_Xp
    replied
    vazut pe suru azi prin oras,oprit stat de vorba cu el la semafor )

Leave a comment:

• Cristi_Xp
    replied
    da ce esti tu ma ...militzian ?)

Leave a comment:

• [.....:::::G3G3:::::.....
    replied
    Si tu il dai de gol?

Leave a comment:

• mareom
    replied
    L-am vazut azi pe Sorin (virtualmansorin) pe Calea Lipovei intrand neregulamentar in parcare la fosta unitate militara, taind linia continua. . Salutare!

Leave a comment:

• dogy_10
    replied
    da asa e nu sunt....eu nu am telpark si ca sa nu-mi dea broscarii aia amenda cand maerg la scoala o parchez printre blocuri

Leave a comment:

• mareom
    replied
    Eram la barul de acolo (Club AS) la o cafea. Ce sa-i fac daca nu-s locuri de parcare?

Leave a comment:

• dogy_10
    replied
    am vazut azi masina lui @mareom......langa celentano.....parcata neregulamentar pe bordura )))))

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google