Intalnire LoganClub in zona de vest

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• mitty
    replied
    Nu stiu inca ce "carti de specialitate" sa aduc pt toti !

Leave a comment:

• vali007
    replied
    Pai oricum la nr de camere da cu virgula, deci daca nu mai vine nimeni si sunteti 3 nu e nici o problema.

Leave a comment:

• Iulian
    replied
    Mersi mult, Keanu ;) Camerele le voi achita eu, dar mai trebuie sa vad de o persoana .. zilele astea sper sa rezolv si asta. Si daca chiar nu mai vine nimeni cu mine, e un pat liber, daca doreste cineva.. eu vreau camera cu doua paturi "micute" ptr un amic.. deci n-ar fi o probleama sa mai doarma careva acolo

Leave a comment:

• vali007
    replied
    Din plictiseala am facut un xls dupa lista de mai sus.
    @KeanuRev: o sa iti trimit pe mail xls-ul.
    Attached Files

Leave a comment:

• KeanuRev
    replied
    Am modificat ulterior.. deoarece am rugat persoanele care nu sunt hotarate.. sa treca 100 % cate persoane si nefiind actualizata am trecut persoanele care vin 100 % deci.. o sa modific si da se poate 1 camera cu pat mare + 1 Camera cu 2 paturi. Pnetru 2 camere ii 140..

Rog daca se poate.. Dupa trimiterea banilor daca se poate SCANA chitanta si trimisa pe adresa de mail KeanuRev@yahoo.com alaturi de NickName. Multumesc
    Last edited by crististreulea; 6 April 2008, 22:58.

Leave a comment:

• Iulian
    replied
    CS 9. funky - 1 noapte / 2 Persoane = 1 Camere
    hm? Am zis mai sus ceva de 3-4 persoane.. a 3-a persoana mi-a confirmat ca merge, vezi te rog daca mai e o camera.. as dori o camera cu un pat "mare" si o camera cu doua paturi, daca e posibil. Lamureste-ma si pe mine, cum e cu preturile? As vrea sa platesc pentru ambele camere, cat iti trimit? 140 lei? Scuze daca era scris pe undeva mai sus, dar e 2:16 dimineata, doar ce-am ajuns si eu de la munca Cam atat deocamdata .. sa ne "auzim" cu bine ;-)

Leave a comment:

• mosu20ro
    replied
    Si eu vreuuuu sa vin !
    nu promit nimic inca dar oricum cred (sper) ca vin (ma descurc cu cazarea, nu vreau sa va incurc)
    si "biblioteca"... unde-iii

ps: nu scapati asa usor... , unde-ii "biblioteca" is si eu

Leave a comment:

• KeanuRev
    replied
    Originally posted by Mona View Post
    Am vorbit cu crististreulea si am hotarit ca vrem acel apartament pt. 2 nopti, vineri si simbata noapte pentru 5 persoane .
    oricum mergem de vineri la felix
    Aaaa jesus pai sa vedem.. cum facem.. cel mai bine ar fi sa trimitem un avans.. ca nu avem cu ce sa ii garantam la doamna ca noi mergem.. si dupa aceea vedem. Deci trimiteti avans..

Leave a comment:

• KeanuRev
    replied
    CJ 1. Mitty2 - 1 Noapte / 2 Persoane + 1 Copil ?? = 1 camera
    CJ 2. Mitty - 1 Noapte / 2 Persoane + 1 Copil = 1 Camera
    CJ 3. KeanuRev - 1 Noapte / 2 Persoane = 1 Camera
    CJ 4. raducu_rdc_3 1noapte/ 2 Persoane = 1 Camera
    CJ 5. roboty_gyj - 1 noapte / 2 Persoane = 1 Camera
    CJ 6. liculicu - 1 noapte/ 2 persoane = 1 Camera
    SB 7. valeriu61 - 1 noapte/2 Persoane = 1 Camera
    SB 8.ovimiha - 1 noapte / 2 persoane + 1 copil (2 ani) (nici eu nu promi, fac tot ce pot sa-mi conving sotia). 2 paturi+baie = 1 camera
    CS 9. funky - 1 noapte / 3 Persoane = 2 Camere
    TM 10. vali007 - 1 Noapte / 1 Persoana = 1/2 Camera
    TM 11. crististreulea - 1 noapte / 5 persoane(eu, sotia, pruncu si probabil socrii) 2camere (1 pat mare(2mici) + baie) = 1 Apartament
    TM 12. kralizec - 1 noapte / 1 persoana = 1/2 Camera
    TM 13. tm87kis - 1 noapte / 1 persoana = 1/2 Camera
    AR 14. bubu_vasile - 0 nopti / 2 persoane (inca nu promit, dar fac tot ce pot)

Am facut un Update la Lista cu modificarile necesare pentru a sti cate persoane.

Deci totalul ii de 11 Camere Jumate.. daca nu ma insel + apartamentul deci ar mai fi la dispozite 1 loc pentru o Persoana

Pentru restul persoanelor care vin.. o sa ii ajut sa isi gaseasca cazare "prin apropiere":| sau varianta de mai jos.

Am facut un Update la Lista cu modificarile necesare pentru a sti cate persoane.

Mai am ceva de adaugat. villa da are un spatiu de 12 camere + 1 Apartament respectiv... 28 de persoane dar a doamna a spus ca daca sunt prieteni care se inteleg bine.. si etc se pot caza mai multe persoane intr-o camera, deoarece paturile sunt mari, si la acelasi pretz.

Banii se pot depune.

La Banca Transilvania

Costea Adrian Razvan
    Cont Nr: 01201985575
    Cod IBAN : RO43BTRL01301201985575xx

La BRD

Costea Adrian Razvan

Cont Nr : SV55403341300
    Codul IBAN : RO56BRDE130SV55403341300

Sau prin Mandat postal La adresa

Jud. Cluj , Mun. Cluj - Napoca
    Str. Fantanele Nr. 40 Ap.24 Sc.2 Bl V2
    Nr de Telefon : 0743028440

Ultima zi pentru depunerea Avansului Este de 17.04.08 !!!
    Last edited by KeanuRev; 5 April 2008, 13:05.

Leave a comment:

• Mona
    replied
    Am vorbit cu crististreulea si am hotarit ca vrem acel apartament pt. 2 nopti, vineri si simbata noapte pentru 5 persoane .
    oricum mergem de vineri la felix
    Last edited by crististreulea; 4 April 2008, 12:04.

Leave a comment:

• Mona
    replied
    Eu ma gindeam ca apartamentul l-am putea lua noi ( eu,cristi, denis + parintii mei) daca nu e altcineva care il doreste neaparat .

Leave a comment:

• Iulian
    replied
    Prea bine, Keanu ;-) Asteptam noi detalii, conturi bancare.. etc

Leave a comment:

• KeanuRev
    replied
    Revin cu o completare.. la 1 si 15 minute cand am ajus si eu asa ca daca gresesc ceva pe aici rog moderatorii sa m acorecteze. Am vb ieri adica de fapt aseara cu administratoarea de la villa crinul a spus ca pretul de 50 de lei/room ii doar in cazul in care dorim sa inchiriem peste 5 zile in sus.. in cazul in care dorim doar 1 noapte pretul ii de 70 de lei/room mai putin apartamentul care ii 120 lei/2 rooms

Vill ne pune la dispozitie 12 Camere !! Si 1 Apartament care ii de 2 Camere
    Da are dreptate Bubu fiecare camera difera dimensiunea dar nu cu mult cu foarte putin.
    Mie sincer avand in vede ca ma duck doar eu cu prietena nu imi trebuie o camera imensa una micutza si frumoasa

Fiecare camera are : TV, Frigider, Cabina de dush, mai putin apartamentul unde acolo sunt toate la comun.

Ma gandeam in apartament daca doreste sa stea mitty.. cu cumnatul.. eu zic ca in restul ne descurcam.

Daca totul este clar si va convine eu zick ca putem incepe cu un avans o sa revin maine cu un cont bancar.. ca acuma sunt prea obosit.. Astept "nemultumirile" voastre.

Cu stima : KeanuRev - Sticker Man)))

Leave a comment:

• bubu_vasile
    replied
    1. pensiunea aia de la e-cazari eu zic ca pica din cauza ca o singura vila nu iti asigura toate locurile necesare
    (si poate nici toate vilele la un loc), in plus nu prea are imagini ca sa iti dai seama de ambient.
    2. la a-roma e frumos ... chiar foarte frumos. singurul lucru urat si nasol e pretul
    3. pensiunea Luca pare ok. dar preturile sa fie alea din extrasezon si putin negociate, altfel e cam scump.
    4. hotel nicoleta: locuri sunt pretul la fel ca si la pensiunea luca. de vazut daca are apa in perioada in care mergem noi si daca accesul
    este rezervat doar celor cazati acolo (f. important). ar fi interesant sa avem o piscina aproape doar pentru noi.
    5. vila ana e "interesanta", dar informatiile lipsesc. ce e pe pagina e "standardul" comun pentru toate pensiunile

ajung si la cele ce mi-au parut cele mai echilibrate.
    1. vila crinul - 2 lucruri nu imi sunt in clar: afirmatia "Vila Crinul este in curs de dezvoltare si pregateste pe sezonul acesta
    noi locuri de cazare, restaurant, bar, sala de conferinta, sala de sport, sauna." - mi-e frica sa nu gasim un adevarat santier, si
    a doua chestiune ca nu se precizeaza cate camere sunt cu 2 locuri si cate cu 3. Plus ca pozele din camere mi se par
    cam ciudate, poate din cauza conformatiei spatiului interior: unele mi se par super mici, iar in altele poti juca
    lejer un tenis.
    2. complex carmena - si aici am unele "probleme". in primul rand disproportia intre camerele din pensiune si cele
    din casute in ceea ce priveste confortul. a doua ar fi diferentele de preturi intre camerele din pensiune (mi-e frica sa nu apara
    discutii pe tema asta).

deci eu mi-am spus parerea desi initial nu am vrut sa o fac din motivele expuse in posturile anterioare. dar pentru
    ca fiecare opinie si parere conteaza totusi, mi-am permis sa o scriu si eu pe aici.

ca un sfat la cei care se uita pe site-urile alea. vedeti ca toate aceste vile si pensiuni au site-uri proprii unde
    informatiile sunt mult mai complete si mai usor de vazut.

Leave a comment:

• KeanuRev
    replied
    Originally posted by funky View Post
    Din prima varianta am inteles ca-i 50 lei/camera. Ai dat un telefon sa te interesezi? Ca am vazut la alte pensiuni ca difera preturile in weekend, poate si la ei.. Despre ce avans vorbim? Ca daca e 50 lei / camera eu zic ca am putea sa dam tot odata.. nu cu avans.. Si eu zic ca trebuie vorbit din timp cu cei de la pensiune, ca nu au multe locuri, ne-ar trebui pensiunea toata.. daca suntem 14 deja.. Nu vreau sa te stresez, sa nu ma intelegi gresit, doar intrebam si eu..
    Numai bine!
    Nu ma stresezi chiar zilele astea vorbeam cu mitty ca ar trebui am zis ca astept pana in 5.. asta fiind sambata o sa dua un telefon vineri la villa si o sa explic problema dupa aceea o sa trecem la faza urmatoare cu avansul. Numai bine

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google