Originally posted by Cezar
View Post
Pana aici sunt sigura ca esti de acord cu mine, si banuiesc ca, si pentru tine, ca si pentru multi altii, partea cu masina e doar un "moft", si, evident, nu un motiv de cearta. Oricum, ce as vrea sa subliniez e ca imi place foarte mult atitudinea pasnica care ai luat-o!

, nu discriminez pe nimeni!
, inteleg perfect ce ai spus si m-as mai putea referi la faptul ca un organizator ar trebui sa aibe Logan pentru ca in fond clubul este LoganClub, nu am ABSOLUT nimic cu nimeni care vine la intalniri si are alta marca de masina sau chiar sa fie pieton si entuziasmat de LoganClub, dimpotriva sa fim cat mai multi ca asa este frumos. Daca nimeni din cei care poseda Logan nu vor dori aceasta functie de Co-Organizator iar majoritatea decide ca cel mai bine ar fi cineva cu alta marca nu am nimic impotriva insa raman la convingerea mea (oi' fi mai comunist
).
Sa ne vedem sanatosi la fulgere si saptamanale !!

.
.....Greu, greu 
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.

Comment