If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Nu are nimic site ul,unele sectiuini din forum nu se mai contorizeaza cum ar fi:discutii generale,filmulete,bursa etc plus ca moderatorii au mai sters multe topicuri vechi si nefolositoare si de aici problema.
Poate majoritatea posturilor le ai in sectiunea generala sau la bursa si nu se contorizeaza.
N-au ramas la nimeni posturile, nu se mai contorizeaza la intalniri, de aia a scazut numarul, inca n-am inteles de ce, dar asa e.. Bine ca le contorizeaza la "My ride"...
@Fane-CL: Sambata seara am vazut pe Bulevard, aproape de Renel-Enel, un Logan cu nr de inmatriculare TNS parca(n-am retinut exact, sa-mi fie rusine!), care avea pe parbriz sticker Logan Club. Din cate imi aduc eu aminte, nu cred sa-l fi vazut pe la intalniri...Stie cineva cine e? Poate e inscris doar pe forum? Au inceput sa se pirateze stickerele? Nu cred ca e frumos sa nu faci parte dintr-o comunitate, dar sa-i porti insemnele..
gusi asa am vazut si eu un logan in constanta... cu sticker ff mici ..si nici in ziua de astazi nu am aflat cine este
Suporti de numere cu logan club am inteles ca se gasesc si in vitan...dar stickere
@Sorin_PSS-Pai stickere se pot face de catre orice atelier specializat. Ideea este ca nu e frumos sa te lauzi cu ceea ce nu esti. Sau, ma rog, poate este membru al forumului, dar nu vrea omul sa vina la intalniri.
@Fane-CL: Sambata seara am vazut pe Bulevard, aproape de Renel-Enel, un Logan cu nr de inmatriculare TNS parca(n-am retinut exact, sa-mi fie rusine!), care avea pe parbriz sticker Logan Club. Din cate imi aduc eu aminte, nu cred sa-l fi vazut pe la intalniri...Stie cineva cine e? Poate e inscris doar pe forum? Au inceput sa se pirateze stickerele? Nu cred ca e frumos sa nu faci parte dintr-o comunitate, dar sa-i porti insemnele..
exista pe forum cineva care face stickere cu logan club.Se pare ca unele ajung si pe taxiuri si pe alte masini, care nu au legatura cu clubul.
In primul rind trebuie sa-i multumim lui fane-l pentru lupta pe care a dat-o pentru recuperarea posturilor noastre.
Fane-l ai avut dreptate cu opera ,merge super.,iar sa stiti ca si eu am vazut un logan alb ph 2 care avea stickere pe parbriz,dar din pacate nu-i mai retin numarul ,si nu-l stiu sa fi fost pe la intilniri.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment